تولید 60 درصدی تکنولوژیهای حوزه فیزیوتراپی توسط شرکتهای داخلی
به گزارش خبرنگار حوزه بهداشت و درمان گروه اجتماعی خبرگزاری آنا، محمدتقی جغتایی ظهر امروز در افتتاحیه ششمین سمینار تازههای الکتروتراپی که در هتل المپیک تهران برگزار شد، گفت: الکتروتراپی یکی از قلمروهای رشته فیزیوتراپی است که برای درمان مورد استفاده قرار میگیرد و بهدلیل گسترش و ورود حوزههای مهندسی در تمامی رشتههای علوم پزشکی از جمله فیزیوتراپی موجب گسترش ابزارها و دستگاهها در فیزیوتراپی شده است که بهصورت مؤثر در درمانهایی چون زخمها، کمردرد، التهابهای مفاصل، کاهش درد و محدودیتهای حرکتی، اسپاسم عضلانی، اختلالات مربوط به ستون فقرات، گردن درد، زانو درد و محدودیتهای زانو و التهابهای مفصلی مورد استفاده قرار میگیرد.
وی ادامه داد: ششمین سمینار تازههای الکتروتراپی فرصتی است برای ارائه آخرین یافتههای علمی و به اشتراک گذاشتن تجربیات برای تولید ابزارها در داخل کشور و با توجه به شرایط تحریمهایی که در کشور وجود دارد، نیاز به تجهیزات و تکنولوژیهای توانبخشی و فیزیوتراپی داریم.
مشاور وزیر بهداشت در امور توانبخشی، به همکاری با مهندسین سایر رشتههای دانشگاهی برای تولید دستگاهها و تجهیزات پزشکی اشاره کرد و افزود: ۵۰ تا ۶۰ درصد تکنولوژیهای مربوط به حوزه فیزیوتراپی توسط شرکتهای داخلی تولید میشود که این موضوع باعث ایجاد شغل و فرصتی است که از وابستگیها به تجهیزات خارجی کم کنیم.
جغتایی افزود: روزبهروز خدمات فیزیوتراپی و توانبخشی بیشتر میشود که این موضوع نیازمند گسترش خدمات انجمن فیزیوتراپی در کشور است. عمده مردم دچار کمردرد، گردن درد و زانو درد میشوند و خیلی از دردها منجر میشود که افراد به سمت جراحی بروند و این موضوع برای دولت بسیار پرهزینه است.
وی تأکید کرد: جراحیهای ستون فقرات بسیار شایع شده و علت عمده این است که پیشگیری انجام نمیشود و مردم خدمات فیزیوتراپی و توانبخشی را به موقع دریافت نمیکنند. توصیه من به مردم این است که از خدمات به موقع استفاده کنند و آموزشهایی که فیزیوتراپیستها ارائه میدهند را مورد توجه قرار دهند.
مشاور وزیر بهداشت در امور توانبخشی، گفت: انتظار ما این است که خدمات توانبخشی و فیزیوتراپی را به تدریج گسترش دهیم و راه اصلی پرداختن به خدمات توانبخشی اقدام آن در نظام شبکه است. اقدام جدیدی که وزیر بهداشت انجام داد، این است که در هر خانه یک مرکز بهداشتی وجود داشته باشد که این موضوع نیازمند آموزش دیدن مردم است.
انتهای پیام/4110/
انتهای پیام/