انتخابات شوراهای دانش آموزی فردا در مدارس برگزار میشود/ اعضای منتخب شورا میتوانند در 13 انجمن فعالیت کنند
مسعود ثقفی در گفتوگو با خبرنگار اجتماعی خبرگزاری آنا، با اشاره به برگزاری انتخابات شوراهای دانش آموزی اظهار کرد: هجدهمین دوره انتخابات شوراهای دانش آموزی مدارس شهر تهران فردا برگزار خواهد شد هدف از برگزاری این انتخابات انتخاب اعضای شورای دانشآموزی مدارس است.
وی به تشریح فرآیند انتخابات پرداخت و افزود: فرآیند انتخابات عبارت است از داوطلب شدن دانش آموزان 10 روز قبل از انتخابات، تبلیغات داوطلب در مدرسه، برگزاری انتخابات، اعلام نتایج و تشکیل شورا انجمنهای مربوطه.
سخنگوی آموزش و پرورش شهر تهران توضیح داد: پس از انتخاب اعضای اصلی شورا یک نفر تا دی ماه از هر مدرسه انتخاب و به شورای منطقه راه پیدا میکند که از شورای منطقه نیز افرادی انتخاب و به عنوان مشاوران جوان و اعضای شورای دانش آموزی با حضور مدیر منطقه تشکیل جلسه میدهند.
وی با بیان اینکه نتیجه نهایی شوراهای دانش آموزی در مجلس دانش آموزی مشخص میشود، اضافه کرد: مجلس دانش آموزی هر دو سال یکبار از برگزیدگان شوراها طی انتخاباتی در دورههای مختلف شکل میگیرد. مجلس دانش آموزی دوره هفتم را سپری کرده و در سال تحصیلی جاری دوره هشتم آن شکل میگیرد.
ثقفی تصریح کرد: هر سال انتخابات اول آبان برگزار میشد اما به دلیل تقارن با ایام محرم این دوره از انتخابات 5 آبان در تمام مدارس دولتی و غیر دولتی برگزار میشود. دانش آموزان از سوم ابتدایی میتوانند در رای گیری شرکت کنند و از پایه چهارم میتوانند داوطلب شوند.
سخنگوی آموزش و پرورش شهر تهران اضافه کرد: حوزه انتخابی مرکزی کشور در مدرسه متوسطه اول شهیدان رامشه منطقه دو و حوزه انتخابی شهر تهران در مدرسه دخترانه دوره دوم متوسطه علوی اسلامی منطقه 12 برگزار میشود.
ثقفی اضافه کرد: هر یک از اعضای منتخب در یکی از انجمنها فعالیت میکنند که از جمله این انجمنها میتوان به انجمن نماز، انجمن قرآن و عترت، انجمن تعاونی آموزشگاهی، انجمن علمی آموزشی، انجمن فرهنگی هنری، انجمن تربیتی، انجمن سیاسی اجتماعی، انجمن بهداشت، سلامت و محیط زیست، انجمن امور مناسبتها و تبلیغات نمایشگاهها، انجمن انتظار و مهدویت، انجمن صلح و دوستی، انجمن مواجهه با حوادث و بلایای طبیعی و انجمن انتظامات و پشتیبانی اشاره کرد.
سخنگوی آموزش و پرورش شهر تهران با اشاره به تعداد اعضای شوراهای دانش آموزی توضیح داد: با توجه به شرایط مدرسه و جمعیت آن تعداد اعضای شوراها از 5 نفر تا 14 نفر متغیر است امیدواریم که برگزاری انتخابات شوراهای دانش آموزی در مدارس فرصتی باشد برای آماده کردن دانش آموزان برای حضور در عرصههای اجتماعی.
انتهای پیام/