دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
ربیعی بیان کرد؛

پیگیری همزمان سیاست‌های رفاهی، اقتصادی و سیاسی توسط دولت

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی ضمن تاکید بر اینکه دولت یازدهم برای ساماندهی وضعیت کشور و دستیابی به توسعه، سه سیاست مکمل سیاسی، رفاهی و اقتصادی را همزمان پیگیری می‌کند، عنوان کرد: هنوز ابعاد گسترده شکسته شدن دیوارهای تحریم برای مردم تشریح و بیان نشده است.
کد خبر : 45347

به گزارش گروه اقتصادی آنا، علی ربیعی در کارگروه تخصصی اشتغال، کمیسیون کارگری و ستاد رفع موانع تولید با بیان اینکه ما در این دولت سه سیاست خارجی، رفاهی و اقتصادی را در دستور کار داریم، عنوان کرد: هنوز جزئیات سیاست خارجی که پس از تحریم چه اتفاقاتی افتاده باز نشده، در حالی که مطمئنا این اتفاق بزرگ منافع اقتصادی و معنوی بسیاری را برای کشور به همراه داشته است.


ربیعی با اشاره به کمپین‌های مختلف علیه برخی تولیدات داخلی از جمله صنعت خودروسازی که یک امر اشتباه است، گفت: اقتصاد برخی استان‌ها به این مهم وابسته است و این کار به آن لطمه زیادی می‌زند.


وی ضمن تاکید بر تمرکز دولت بر تولیدات داخلی بیان کرد: در سیاست رفاهی نیز به‌دنبال رفاه مبتنی بر کار کارشناسی شده و عقلانی هستیم؛ زیرا دولت در همه بدنه دچار کمبود منابع است، ولی برای مبارزه با فقر غذایی زنان باردار و کودکانی که فقر غذایی دارند، برنامه‌های قابل توجهی داریم.


ربیعی افزود: همچنین در حوزه فقر آموزشی نیز اقدامات چشم‌گیری صورت گرفته به طوری که آمار کودکان بازمانده از تحصیل را تا 100 هزار کودک کاهش داده‌ایم.


وزیر تعاون، کار و رفاه‌اجتماعی با اشاره به سیاست اقتصادی در کشور، تصریح کرد: در زمان تحویل این پست شرایط خوب نبود، زیرا در کنار اوضاع نامناسب، تحریم نیز مزید بر علت ایجاد شرایط نامناسب بود، لذا کنترل تورم یک استراتژی غیرقابل برگشت است که خوشبختانه در این مدت تلاش خوبی صورت گرفته و همانطور که علائم و نشانه‌های موجود نشان می‌دهد نرخ تورم امسال نیز 2 تا 3 درصد کاهش خواهد داشت.


مهمترین تصمیم در جهت ثبات تصمیمات این است که بتوانیم با کنترل واردات، مبارزه با قاچاق را عملیاتی‌تر کنیم، زیرا به خاطر برخی واردات بی‌رویه بخشی از بازار را در رابطه با برخی از محصولات داخلی از دست دادیم

این مسئول با اشاره به اینکه سال گذشته 735 هزار دفترچه بیمه شده اجباری در کشور وجود دارد، یادآور شد: امسال نیز در این راستا تلاش خواهیم کرد، لذا مهم‌ترین تصمیم در جهت ثبات تصمیمات خواهد بود تا بتوانیم از این طریق کنترل واردات و مبارزه با قاچاق را عملیاتی‌تر کنیم، زیرا به خاطر برخی واردات بی‌رویه بخشی از بازار را در رابطه با برخی از محصولات داخلی از دست دادیم، از این حیث لازم است از همه ظرفیت‌های موجود در کشور استفاده کرد.


وزیر تعاون، کار و رفاه‌ اجتماعی یادآوری کرد: در زمینه اقتصادی در کشور باید تحرک ایجاد کرد که این مهم منوط به فراهم‌سازی زیرساخت‌های مورد نیاز در این بخش است، به همین جهت توجه به مسائل بنگاه‌های مشکل‌دار را در دستور کار قرار دادیم؛ به‌طوری ‌که نسبت به بدهی‌هایی که برخی از این بنگاه‌های اقتصادی به دولت دارند، تدابیر قابل ‌توجهی اندیشیده شده است، زیرا در مدت این دو سال شعار ما اشتغال بزرگ با بنگاه‌های کوچک بوده و در راستای عملیاتی شدن این شعار حرکت کرده‌ایم.


ربیعی با بیان اینکه دولت تدبیر و امید دولتی اخلاق‌مدار، جدی در برخورد با فساد و کاری است، عنوان کرد: در جامعه ایران مردم شغل را مصادف با استخدام می‌دانند که این نوع نگرش باید تغییر کند، از این طرح «تکاپو» را در هفت استان پایلوت اجرا کردیم و رسته‌های شغلی موجود را شناسایی کردیم تا بر این اساس شغل‌های غیررسمی نیز رسمی شود و این نگرش غلط تغییر کند، لذا لازم است از فرصت‌ها به‌دست آمده نهایت استفاده را داشته باشیم.


وی افزود: در استان زنجان با توجه به ظرفیت‌های قابل توجهی که در بخش‌های مختلف از جمله کشاورزی وجود دارد باید استفاده کرد، زیرا استان می‌تواند در صنایع تبدیلی کشاورزی موفق عمل کند. در ضمن برای جلوگیری از ریزش و تعطیلی واحدهای تولیدی باید به‌صورت مستمر عمل کرد تا اثرگذار باشد.



انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب