دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
25 آذر 1398 - 11:24
هفته پژوهش36/ معاون پژوهش و فناوری دانشگاه فنی و حرفه‌ای:

توسعه شرکت‌های دانشگاهی در دستور کار دانشگاه است/ تخصیص 20 میلیارد تومان برای توسعه تجهیزات صنعت پوشاک و طراحی دوخت

معاون پژوهش و فناوری دانشگاه فنی و حرفه‌ای گفت: توسعه شرکت‌های دانشگاهی را نیز در دستور کار قرار دادیم تا با همکاری بخش خصوصی این شرکت‌ها را گسترش دهیم.
کد خبر : 450734
mirfakhredini.jpg

به گزارش خبرنگار حوزه آموزشی و پژوهشی گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، سید حیدر میرفخرالدینی صبح امروز در نشست خبری در محل سازمان مرکزی دانشگاه فنی و حرفهای اظهار کرد: در هفته پژوهش دانشگاه فنی و حرفهای در نمایشگاه دستاوردهای پژوهشی حضور داریم، غرفه دانشگاه فنی و حرفهای در سالن ۵ اصلی است. علاوه بر این در نمایشگاه کارگاههایی هم برگزار خواهیم کرد.




بیشتر بخوانید:


ارائه ۳۵۰۰ فناوری در نمایشگاه عرضه فناوری




وی افزود: همچنین برآیند مسابقه دست ساختههای اساتید و دانشجویان نیز در نمایشگاه ارائه میشود. البته در نمایشگاه دیگری از ۱۰ دی ماه برگزار میکنیم که پژوهشگران برتر دانشگاه معرفی میشود و در جوار آن غرفه دست ساختههای دانشجویان و اساتید برپا میشود. 


معاون پژوهش و فناوری دانشگاه فنی و حرفهای درباره بودجه پژوهشی دانشگاه گفت: دانشگاه ۲ هزار و ۲۸۰ کارگاه و آزمایشگاه ثبت شده در کشور دارد. دانشگاه بیشترین تعداد شاغل فارغ التحصیل دانشگاهی تا حدود ۷۰ درصد دارد. همچنین نیاز است تا این کارگاهها و آزمایشگاهها به روز شوند. حدود ۲۰ میلیارد اخیرا برای تجهیز آنها اختصاص دادیم. 


میرفخرالدینی گفت: همچنین چون موضوع موتورهای هیبریدی در کشور تازه است، اقداماتی در دانشگاه انجام و ۸ میلیارد تومان برای آن هزینه شد.۳۰ استان مجهز به استندهای موتورهای هیبریدی شدند. 


وی ادامه داد: در حوزه پوشاک نیز در کشور مزیت نسبی داریم، برای تجهیزات صنعت پوشاک و طراحی دوخت ۲۰ میلیارد تومان هزینه کردیم. البته با این وجود سرانه بودجه نسبت به میانگین کشور کمتر از یک چهارم است. 


معاون پژوهش و فناوری دانشگاه فنی و حرفه‌ای بیان کرد: خوشبختانه یکی از رویکردهای جدید همکاری بین المللی است، در این مسیر تخصیص اعتبار ارزی خوبی داشتیم، که به زودی درباره آن اطلاع رسانی خواهیم کرد. همچنین از گرنت‌های مراکز تحقیقاتی نیز برای انجام برخی از  پروژه‌ها استفاده خواهیم کرد.


وی اعلام کرد: توسعه شرکت‌های دانشگاهی را نیز در دستور کار قرار دادیم، تا با همکاری بخش خصوصی این شرکت‌ها را توسعه دهیم. علت این امر هم تقاضای فارغ التحصیلان ما است. چراکه فارغ التحصیلان بتوانند کارآفرینان خوبی هم باشند. ۱۶ مرکز رشد و ۲۷ کانون شکوفایی داریم، تخصیص بودجه برای آنها هم داشتیم. شرکت‌ها می توانند تا سقف ۱۰ میلیارد تومان وام ارزان قیمت دریافت کنند. 


وی درباره فرصت مطالعاتی اساتید در صنعت ادامه داد: دانشگاه فنی و حرفه‌ای تنها دانشگاهی است که می‌تواند با مدرک کارشناسی ارشد عضو هیئت علمی جذب کند، مبنای ما داشتن مهارت کاربردی در کنار آموزش برای دانشجویان است. حتی برخی از استادان با مجوز هیئت امنا با مدرک کاردانی تدریس می‌کنند، چون از خبره‌ها هستند. برای فرصت مطالعاتی اساتید هم الزام داریم. فرصت خوبی برای اساتید در این زمینه فراهم شده است. ۷ نفر از اعضای هیئت علمی تقاضای فرصت مطالعاتی دادند که اقدامات لازم صورت گرفته است. 


وی درباره تقویت و انسجام ارتباط با صنعت اضافه کرد: برای ارتباط بهتر با صنعت باید اعتمادسازی کنیم، با صنایع مختلف ارتباط داریم، با صنایعی که مزیت نسبی ما هستند ارتباط برقرار کرده‌ایم. در تجهیز کارگاه‌ها هم از صنعت استفاده می‌کنیم. استان‌ها را ترغیب کردیم تا با صنایع منطقه‌ای همکاری کنیم.


معاون پژوهش و فناوری دانشگاه فنی و حرفه‌ای بیان کرد: دانشگاه فنی و حرفه‌ای ۱۸۰ آموزشگاه در ۱۱۰ شهر با حدود ۲۰۰ هزار دانشجو دارد. دانشگاه فنی و حرفه‌ای مهارت محور و هدف آن پرورش تکنسین و کارشناسان آچاربه دست است.


انتهای پیام/4040/


انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب