رسانهها برای پیگیری مسیر تقویت اقتصاد کشور همراهی کنند
به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری آنا از وزارت کشور؛ رحمانی فضلی وزیر کشور در حاشیه چهل و دومین جلسه ستاد اطلاعرسانی و تبلیغات اقتصادی کشور که عصر امروز در وزارت کشور برگزار شد، گفت: طبق روال، مصوبات جلسات قبل پیگیری شد و گزارشاتی که در اجرای این مصوبات ارائه شد، الحمدالله خوب بود و مصوبات در حال اجرا و یا اجرا شده بودند.
رحمانی فضلی با اشاره به اینکه دستور کار اصلی جلسه امروز ستاد به موضوع بودجه اختصاص داشت، گفت: بودجه سند مالی درآمد_هزینهای کشور در سال پیش رو است و آثار اقتصادی، مالی، اجتماعی و سیاسیای میتواند داشته باشد. لذا از این منظر، ابعاد بودجه از نظر درآمدی، هزینهای، اولویتهای بودجه و آثار اقتصادی آن در رشد اقتصادی و تورم مورد بررسی قرار گرفت.
وزیر کشور در این زمینه خاطر نشان کرد: مقرر شد سیاستهای تنظیمی در نحوه ارائه مباحث بودجه در عرصه رسانهای کاملاً با دقت باشد تا هم امتیازات بودجه بهطور کامل دیده شود و رویکردهای امیدآفرین بودجه که متعدد است، مورد توجه قرار گیرد و هم با نقد کارشناسانه و منصفانه درست بتوانیم با کمک کارشناسان محافل تخصصی، در روند تنظیم بودجه در مجلس، فضای کارشناسی دقیقی را در رسانهها داشته باشیم.
رئیس ستاد اطلاعرسانی و تبلیغات اقتصادی کشور همچنین با بیان اینکه در این جلسه ستاد، در خصوص بحث مالیات بهصورت مستقل بحث شد، تصریح کرد: اثر مالیات در حوزههای اقتصادی، مالی و به ویژه تولید، مورد بحث و بررسی تفصیلی قرار گرفت.
وزیر کشور همچنین با اشاره به اینکه بانک مرکزی نیز درخصوص قیمت ارز و نوسانات روزهای اخیر، در جلسه امروز ستاد، گزارشی ارائه کرد، خاطرنشان کرد: همه این گزارشها و بحثهایی که با حضور نمایندگان دستگاههای اجرایی دنبال میشود، کمک میکند تا بتوانیم مباحث را در عرصه افکار عمومی با منطقی درست و کارشناسی ارائه کنیم و همچنین اطلاعرسانیهای مناسبی به مردم صورت گیرد تا انتخابهای اقتصادی روزانه خود را بهدرستی انجام دهند.
وزیر کشور ابراز امیدواری کرد: با همکاری، همراهی و همدلی همه رسانهها که در این مدتی که این ستاد تشکیل شده واقعاً همینطور مؤثر بوده، این مسیر را به نفع اقتصاد کشور و مردم پی بگیریم.
وزیر کشور اظهار کرد: یکی از دغدغههای این روزها، وضعیت کشت پاییزه و آثار آن در تولید محصولات و در نهایت قیمت کالا و به تبع وضعیت مردم است.
وی افزود: در این زمینه، گزارشی از سوی وزارت جهاد کشاورزی ارائه شد که بحمدالله از ۸ میلیون هکتار اراضی مستعد کشت پاییزه، ۶ و ۷ دهم کشت شده است و همه نهادههای مورد نظر توزیع شده است و حتی در برخی از اقلام تا دو برابر افزایش کشت داشتیم که آمار بسیار خوبی است.
وزیر کشور با اشاره به اینکه نگرانیهایی درخصوص موضوع گوشت قرمز و مرغ مطرح شده بود، افزود: دولت در این عرصه ورود کرده است و خرید میکند، این امر به دلیل این است که گوشت در بازار پایینتر از قیمت اعلامی است. همچنین بر اساس گزارش ارائه شده در این جلسه، فراوانی تولید و پرورش گوشت گوسفند و گوساله موجب تقاضای صادرات از سوی تولیدکنندگان شده که نشاندهنده این است در مسیر دام و کشاورزی به خوبی پیش میرویم.
انتهای پیام/4129/
انتهای پیام/