ترافیک انتخاباتی فاطمی به بهارستان/ چه شخصیتهایی برای ورود به مجلس ثبت نام کردند؟
به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری آنا، ششمین روز ثبت نام از داوطلبان ورود به انتخابات مجلس شورای اسلامی در سراسر کشور به پایان رسید. روز جمعه نسبت به روزهای قبل ثبت نام بسیار شلوغتر بود. بر اساس این گزارش؛ فرآیند ثبتنام از داوطلبان ورود به انتخابات یازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی با دستور وزیر کشور از روز یکشنبه آغاز شده است. داوطلبان این انتخابات تا ۱۶ آذر فرصت دارند تا با در دست داشتن مدارک لازم، در انتخابات ثبتنام کنند. مدت زمان ثبتنام در هر روز از ساعت ۸ صبح لغایت ۱۸ عصر و به مدت ۱۰ ساعت است.
روند ثبتنام انتخابات مجلس شورای اسلامی از روز یکشنبه آغاز شد اما تنور انتخابات از روز چهارشنبه داغ شد. با نگاهی به ترکیب افرادی که ثبت نام کردهاند میتوان دریافت که سهم مخالفان و منتقدان دولت بسیار پررنگتر بوده است.
همانطور که پیش بینی هم میشد، جمعه ۱۵ آذر در ششمین روز از ثبت نام نامزدهای انتخابات مجلس یازدهم، ستاد انتخابات استان تهران ، نسبت به پنج روز قبل به لحاظ تعداد متقاضیان ثبت نام، شلوغ تر است.
از چهارشنبه بیشتر وزرای و اعضای کابینه محمود احمدینژاد و جریان اصولگرا وارد گود انتخابات شدند. البته از سمت اصلاحطلبان هم از روز پنجشنبه ورود جدی شده است. اما افراد وابسته به دولت روحانی حضور پررنگی نداشتهاند که شاید محصول ضعیف دولت در چند سال اخیر میوهای برای آنها در نتایج انتخابات نداشته باشد.
ستاد انتخابات وزارت کشور علاوه بر ستاد مرکزی خیابان فاطمی در مصلای امام خمینی(ره) تهران هم شعبه فرمانداری را دایره کرده تا داوطلبان بهراحتی بتوانند در انتخابات ثبت نام کنند. یکی از حواشی چند روز اخیر انتخابات حضور حمید رسایی، عضو جبهه پایداری با «کلید» بود. او با نشان دادن نماد روحانی گفت که کلید او ایرانی است ولی برای رئیسجمهوری آمریکایی بود.
چینش افراد ثبت نام کننده نشان میدهد که توپ مخالفات دولت بهویژه اعضای کابینه احمدینژاد و جریان منتسب به قالیباف بسیار پُر است. آنها به وسلیه نتایج ضعیف دولت قصد دارند که مجلس بعدی را انقلابی و در راستای تقویت اقتصاد بهدست بگیرند. از سوی نیامدن لاریجانی هم به این موضوع کمک کرده است.
در چند روز گذشته افرادی مانند؛ «سید مصطفی میرسلیم» کاندیدای انتخابات ریاست جمهوری سال ۹۶ یکی از چهرههایی بود که حضورش برای ثبت نام در انتخابات مجلس یازدهم مورد توجه خبرنگاران و عکاسان رسانهها قرار گرفت. «فاطمه واعظجوادی» معاون رئیسجمهور در دولت نهم، «احمد مازنی» نماینده اصلاحطلب مجلس دهم، «بیژن نوباوه» نماینده دوره هشتم و نهم مجلس و «علی شکوریراد» و «آذر منصوری» دبیرکل و قائم مقام حزب اتحاد ملت، از جمله چهرههای سیاسی بودند که به وزارت کشور رفتند تا شانس خود را برای ورود به مجلس یازدهم امتحان کنند.
حسین نقاشی مسئول روابط عمومی شورای شهر تهران، محمدرضا نجفی نماینده فعلی مجلس و عضو فراکسیون امید، فرید موسوی نماینده تهران و عضو فراکسیون امید مجلس، محمود صادقی، نماینده تهران در مجلس شورای اسلامی،محمدعلی وکیلی نماینده فعلی مجلس، احمد مازنی، نماینده مردم تهران در مجلس دهمرامین مهمانپرست، سخنگوی اسبق وزارت امور خارجه و سفیر پیشین ایران در لهستان و لیتوانی، کامبیز مهدیزاده، داماد حسن روحانی رئیس جمهور، علی مطهری، محمدرضا راهچمنی، دبیركل حزب وحدت و همكاری ملی، محمدرضا خباز، ابوالفضل سروش و على شكورى راد دبیرکل و آذر منصورى قائم مقام حزب اتحاد ملت ایران اسلامی، داوود محمدی، مهدی شیخ، هادی غفاری، نماینده ادوار مجلس و مصطفی کواکبیان سرشناسترین اصلاحطلبان و افراد نزدیک به دولت هستند که در انتخابات شرکت کردهاند.
از طرفی دیگر محسن پیرهادی دبیرکل حزب پیشرفت و عدالت، سيد نظام موسوى، مدير عامل سابق خبرگزارى فارسسید محمد حسینی، وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در دولت دهم، محمد عباسی، وزیر ورزش و جوانان دولت دوم احمدینژاد، صادق خلیلیان، وزیر جهاد کشاورزی دولت دهم، بیژن نوباوه نماینده سابق مجلس، ،محمدصادق کوشکی، ابوالفضل ظهرهوند، سفیر پیشین ایران در ایتالیا، حجتالاسلام حمید رسایی، عليرضا منادی سفيدان از معروفترین چهرههای اصولگرا هستند که در انتخابات مجلس شرکت کردهاند.
جالبترین اینکه اکثر افرادی که در انتخابات شرکت میکنند انتقادهای تندی نسبت به دولت حسن روحانی دارند. این موضوع توسط هر دو جریان سیاسی صورت میگیرد. اصلاحطلبان هم انتقادهای زیادی به دولت میکنند؛ در صورتی که سال 92 و 96 طرفدار پروپاقرص دولت بودند.
انتهای پیام/4082/
انتهای پیام/