دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
مدیر گروه کسب و کار مرکز پژوهش‌های مجلس:

حذف معافیت مالیاتی سلبریتی‌ها بر میزان تولیدات هنری اثری ندارد

سیاح درباره اثر حذف معافیت مالیاتی سلبریتی‌ها بر تولیدات فرهنگی گفت: الزام هنرمندان به پرداخت مالیات، مشکلی برای میزان تولیدات فرهنگی و هنری کشور ایجاد نمی‌کند.
کد خبر : 448143
1396122416550234113639294-e1569310373996-780x405.jpg

سید امیر سیاح، مديرگروه مطالعات محيط كسب و كار در مركز پژوهشهاي مجلس شوراي اسلامي، درباره لزوم حذف معافیت‌های مالیاتی و اهمیت آن در تامین کسری بودجه دولت در گفتگو با خبرنگار اقتصادکلان خبرگزاری آنا گفت: اگر دولت همت کند و رو دربایستی را کنار بگذارد، می‌تواند حداقل 100 هزار میلیارد تومان مالیات از محل حذف معافیت‌های مالیاتی نادرست و کاهش فرار مالیاتی، دریافت کرده و به راحتی کسری بودجه را پشت سر بگذارد. اخذ صحیح مالیات مستلزم از بین بردن نگاه‌های قوم و خویشی دولت به این پدیده است، تا بحران کسری بودجه حل بشود و  از افیون نفت خلاصی پیدا کند.


سیاح در واکنش به سخنان نوبخت، رئیس سازمان برنامه و بودجه در خصوص معافیت مالیاتی فعالان فرهنگی و هنری و تصریح کرد: معافیت مالیاتی فعالین فرهنگی و هنری حس تبعیض را به مردم القاء می‌کند. کسی که ثروتمند است و با همین دارایی به مردم دهن‌کجی می‌کند،‌باعث برانگیختگی عصبانیت مردم می‌شود. اکنون دولت نیز با حمایت از همین ثروت نمک بر زخم مردم می‌پاشد به همین خاطر عمل دولت در مسئله سلبریتی‌ها مشمئز کننده بود.


این عضو مركز پژوهش‌هاي مجلس، نگرانی‌ها برای وارد شدن فشار اقتصادی بر هنرمندانی که درآمد قابل توجهی ندارند را بی‌دلیل دانسته و اظهار داشت: از سویی این مسئله که الزام هنرمندان به پرداخت مالیات  مشکلی برای میزان تولیدات فرهنگی و هنری کشور ایجاد نمی‌کند و از سوی دیگر اگر دریافت مالیات از سلبریتی‌ها برمبنای مالیات بر درآمدها باشد هیچ مشکلی از حیث مالی برای افرادی با درآمدهای کمتر پیش نمی‌آید. اگر کسی از فعالان فرهنگی و هنری درآمد بیشتری داشت، بیشتر مالیات بدهد و اگر کسی درآمد اندکی داشت، مانند سایر اقشار مردم معاف از پرداخت مالیات یا به نسبت مالیات کمتری می‌پردازد.


انتهای پیام/4129/


انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب