راهحلهای بومی برای حل معضل قاچاق ارائه شود
به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری آنا، سورنا ستاری امروز در گردهمایی ارائه نیازهای فناورانه در پیشگیری و مبارزه با قاچاق کالا و ارز در محل صندوق نوآوری و شکوفایی گفت: بزرگترین پیروزی ما رسیدن به درک مشترک بین مسئولین و شرکتهای دانشبنیان است که این جزئی از اکوسیستم کارآفرینی به شمار میرود.
وی افزود: واقعیت این است که ما به کشوری وارداتچی معروف هستیم اما اکنون با وجود ۸۰ میلیون جمعیت و افزایش سطح رفاه مردم دیگر نمیتوانیم با پول نقد کشور را اداره کنیم .
ستاری با بیان اینکه در هر حوزهای اثرات واردات را میبینیم که به صورت سازماندهی شده صورت گرفته است، گفت: موضوع واردات یک مسئله جدی است که باید با آن برخورد کنیم و این نیاز به متکی نبودن به پول نقد دارد که یک مسئله جدی است و باید در این زمینه فرهنگسازی شود.
معاون علمی و فناوری ریاست جمهور با تأکید بر اینکه ما باید در یک جبهه باشیم تا بتوانیم همانند تولید دارو، توانمندیهای خود را به جامعه اثبات کنیم.
وی تأکید کرد: ما باید توانمندیهای خود را به جامعه اثبات کنیم و نشان دهیم که محققان ایرانی توانایی حل مسائل برای رفع نیاز کشور را دارند.
ستاری ادامه داد: هیچ کشوری در اقتصاد دانشبنیان پیشرفت نکرده مگر اینکه مثل ناموس از بازار خود حراست کند.
معاون علمی و فناوری ریاست جمهوری خاطرنشان کرد: ما از این منظر در منطقه، عالی هستیم و بهترین شرکتهای تولیدکننده را داریم. در حال حاضر ثبت پتنت دارو در اروپا ۵ الی ۱۰ میلیون یورو هزینه میبرد و ۵ الی ۱۰ سال برای تست آن زمان نیاز است؛ اما درِ کشور ما برای داروهای خارجی همواره باز است.
وی با بیان اینکه باید یک بحث جدی در زمینه کاهش قاچاق در کشور داشته باشیم، گفت: ما باید همه در کنار هم تلاش کنیم، راهحلهای بومی برای حل این معضل ارائه دهیم.
ستاری اظهار کرد: ما احتیاج به راهحلهایی برای مبارزه با قاچاق داریم؛ همه موارد باید در این زمینه داخلی شود و متناسب با فرهنگ خودمان به مرحله تولید برسد.
وی خاطرنشان کرد: امیدواریم که با این دیدگاه تواناییهای خود را به ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز اثبات کنیم میتوانیم زیرا این ستاد همواره مصرانه پیگیر رفع بسیاری از موضوعات در این زمینه بوده است.
انتهای پیام/4129/
انتهای پیام/