معترض به قیمت بنزین مسجد و قرآن آتش نمیزند/ آنارشیسم منافقین مطالبه مردم را به حاشیه بُرد
کاظم انبارلویی در گفتگو با خبرنگار حوزه احزاب گروه سیاسی خبرگزاری آنا، درباره برخی اعتراض و بعد از آن آشوبهای اخیر درباره افزایش قیمت بنزین با بیان اینکه مصوبه سران قوا درخصوص افزایش قیمت بنزین به اواخر شهریور ماه باز میگردد، اظهار کرد: «اما زمان و شیوه اجرای آن بر عهده دولت بود که شیوه عمل این مصوبه منجر به شوک و التهاب فضای سیاسی و اجتماعی کشور شد».
وی افزود: «تصمیم دولت صحیح بود، اما شیوه اجرا و پیوست رسانهای آن نادرست بوده است؛ بهخاطر همین مسئله جریان نفاق، سلطنتطلب و ضدانقلاب با سوءاستفاده از این شیوه اجرای غیرصحیح، آسیبهایی را به کشور وارد کردند».
آسیب به نظام تصمیمگیری؛ سیبل اغتشاشات روزهای گذشته
عضو شورای مرکزی حزب مؤتلفه اسلامی به حوادث اخیر پس از افزایش قیمت بنزین اشاره کرد و با بیان این مطلب که میان اعتراض و آشوب تفاوت وجود دارد، گفت: «اگر فردی به قیمت بنزین اعتراض دارد، هرگز «قرآن کریم» یا «مسجد» را به آتش نمیکشد».
به گفته او؛ حوادث تأسفآور در روزهای گذشته که آسیب زیادی به بیتالمال را در پی داشت، کار مردم نبود و نقشی در آن نداشتند؛ بنابراین باید متوجه بود، دشمنانی در داخل و خارج از کشور وجود دارند که منتظر هستند تا به هر بهانهای به نظام تصمیمگیری آسیب برسانند.
فعال سیاسی اصولگرا شیوه اجرایی افزایش قیمت بنزین را نوعی بیتدبیری از سوی دولت عنوان و خاطرنشان کرد: «اما اگر از شیوه اجرایی این تصمیم بگذریم، اصل تصمیم صحیح است؛ زیرا صورت مسئله این نیست که قیمت بنزین 300 درصد افزایش پیدا کرده است، بلکه عواید حاصل از این اقدام، به نفع دهکهای پایین جامعه است که بیشترین فشار اقتصادی را از قبال تحریمها و تهاجمهای اقتصادی متحمل شدهاند».
ادب و آداب اعتراض با اغتشاش متفاوت است
وی با بیان اینکه اعتراض و انتقاد با ادب و آدابی همراه است، گفت: «آداب انتقاد و اعتراض بهطور کلی با ادب شورش و اغتشاش متفاوت است و اتفاقاتی که در روزهای گذشته رخ داده، شبیه به اغتشاش بوده و قطعاً کار منافقین و ضدانقلابهاست.
به گفته انبارلویی؛ مردم میتوانند مطالبات خود را از طریق نمایندگانشان در مجلس و دولت پیگیری کنند.
نباید رفتارهای ماقبل قاجار در جامعه رواج یابد
عضو شورای مرکزی حزب مؤتلفه اسلامی ادامه داد: «مطالبات باید از طریق قانونی پیگیری شود، نه اینکه حرکات و رفتارهای ماقبل قاجار در جامعه رواج یابد».
وی تأکید کرد: «جمهوری اسلامی ایران یک نظام دموکراسی و مردمسالار است و مردم در انتخاب مدیران نهادها و تصمیمات این مدیران بیشترین تأثیرگذاری را دارند».
انبارلویی با بیان اینکه قرار نیست به هر تصمیمی مردم اعتراض کنند، گفت: «اگر قرار باشد به هر تصمیمی که دولت بنا به مصالح مردم اتخاذ میکند، اعتراض صورت گیرد، دولت ساقط خواهد شد و سپس به بینظمی و ناامنی منجر میشود».
وی افزود: «مردم میتوانند اعتراضات خود را از طریق نمایندگان و رسانهها پیگیری کنند، ولی اگر اعتراضات به آتش زدن اموال عمومی منحرف شود به معنای شرارت است».
این فعال سیاسی اصولگرا با بیان اینکه هیچ صدایی در ایران خاموش نمیشود، تأکید کرد: «سلطنتطلبان و منافقین تلاش میکنند تا اعتراضات مردم به آشوب و آنارشیسم منتهی شود، اما مردم بلافاصله صف خود را از آنها جدا میکنند و در نهایت پروژه ضدانقلابها با شکست مواجه میشود».
نبود مکان مناسب برای اعتراض توهم است/ اعتراض از طریق ابزارهای مدرن
انبارلویی گفت: «این توهم را باید از ذهن دور کرد که مکانی برای اعتراض مردم وجود ندارد؛ پس روزنامهها، خبرگزاریها و شبکههای اجتماعی در این میان برای چه تشکیل شدهاند؛ همه اینها ابزاری برای نقد و بیان اعتراضات مردمی است.
او اضافه کرد: «حتی مراجع تقلید و اساتید حوزه و دانشگاه اعتراض خود را نسبت به تصمیم دولت نشان دادند؛ پس نباید اعتراض را به مکانی محدود کرد، بلکه ابزارهای مدرن و نوینی وجود دارند که بهتر از تجمع میشود اعتراضات را به گوش دولت و مسئولان رساند».
وی افزود: «هر فرد و گروهی که بخواهد به امنیت جامعه و امنیت نظام آسیب برساند، نباید به آن رحم کرد، بلکه باید با زبان قانون با آنها برخورد شود».
رفتارهای آنارشیستی مطالبات مردم را به حاشیه راند
فعال سیاسی اصولگرا با بیان اینکه آشوبگران مخالفان جدی مطالبات واقعی مردم هستند، عنوان کرد: «اعمال آشوبگران و رفتارهای آنارشیستی باعث شد تا اعتراض و مطالبات بحق مردم به حاشیه برود».
انتهای پیام/4079/پ
انتهای پیام/