نظامآبادی: اصلیترین عامل پیشرفت هر کشور نیرویهای نخبه و متخصص آن است
به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا، دکتر علیرضا نظام آبادی در شورای مشترک پژوهشی و فناوری و باشگاه پژوهشگران جوان استان مرکزی عنوان کرد: اکنون حدود 60 درصد دانشجویان واحد اراک را تحصیلات تکمیلی در بر گرفته است که بر اساس سیاستهای کلان دانشگاه آزاد اسلامی رسالت کاری ما سختتر میشود و ما را بر آن میدارد که با مسئولیت بیشتری به این عزیزان خدمترسانی کنیم.
رئیس واحد اراک با تشکر از مسئولان باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان واحد، افزود: باشگاه حلقه مفقودهای است که اعضای آن میتوانند رابط خوبی برای صنعت، دانشگاه و اجتماع باشند و بهترین راهکارها را ارائه دهند.
دکتر علی نیازی، معاون پژوهش و فناوری واحد اراک نیز در ادامه جلسه گزارشی از فعالیتهای پژوهشی حوزه پژوهش واحد اراک ارائه کرد. چاپ 568 مقاله ISI-WOS، چاپ 265 مقاله ISI-L، چاپ 81 مقاله علمی پژوهشی وزارتین، 359 طرح پایان یافته، چاپ 221 کتاب از سوی انتشارات واحد اراک، تاسیس آزمایشگاههای جدید ازجمله آزمایشگاه دانشکده داروسازی و تجهیز مجتمع آزمایشگاهی رازی مواردی بودند که وی از آنها نام برد.
دکتر شهاب خاقانی رئیس باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان واحد اراک هم گزارشی از عملکرد باشگاه واحد اراک ارائه کرد که از آن جمله میتوان چاپ 150 مقاله ISI-WOS، چاپ 97مقاله ISI-L، چاپ 99 مقاله علمی پژوهشی ، 42طرح پایان یافته، چاپ 10 عنوان کتاب که یکی از آنها به عنوان کتاب برتر سال در دانشگاه آزاد اسلامی مورد قدردانی قرار گرفت، ثبت 82 اختراع، یک پتنت و .. را نام برد.
رئیس باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان دانشگاه آراد نیز صحبتهای خود را اینگونه آغاز کرد: باید به جوانان بها دهیم، نهایت تلاش خود را در کمک به حل مشکلات آنها به کار بندیم و واقف باشیم که اگر کاری به نام خدا باشد و برای خدا، حتما به نتیجه خواهد رسید.
دکتر کریم زارع اظهار کرد: باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان پلی است بین صنعت و دانشگاه، پس پژوهشگران را دریابیم و تلاششان را ارج نهیم.
وی گزارشی از فعالیتهای باشگاههای کشور ارائه داد و در پایان نیز از حضار خواست چنانچه پیشنهادی دارند، مطرح کنند.
در این نشست داود قنبری عضو استعدادهای درخشان باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان اراک، پیشنهاد کرد که تشویقی مقالات ISI باشگاه با ضریب تاثیر بالا با تشویقی مقالات با ضریب تاثیر پایین متفاوت باشد تا انگیزهای شود که اعضا تلاش خود را برای چاپ مقاله در مجلات با ضریب تاثیر بالا افزایش دهند.
معاون پژوهشی خمین پیشنهاد کرد، اعضای هیات علمی عضو باشگاه بتوانند طرحهای پیشنهادی خود را در باشگاه مطابق با شرایط و آییننامه هیات علمی انجام دهند.
راضیه محمدی معاون پژوهشی واحد آشتیان نیز گفت: با توجه به کم شدن دانشجویان کارشناسی و افزایش دانشجویان تحصیلات تکمیلی، پیشنهاد میشود، شرایط عضویت برای این افراد ساده تر شود. برای مثال تعداد واحدهای گذرانده شده این افراد کمتر در نظر گرفته شود.
مرتضی کریم پور رئیس باشگاه ساوه گفت: افرادی که برای نخستین بار طرح پیشنهاد میکنند، موظفی طرح آنها کمتر و سبکتر شود تا علاقه و انگیزه برای اجرای طرح بیشتر شود.
در پایان جلسه از برگزیدگان باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان واحد اراک قدردانی و تشکر به عمل آمد.
انتهای پیام/