دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
مدیرعامل راه‌آهن:

کریدور جنوبی راه ابریشم، یک فرصت اقتصادی برای کشور است/ سرمایه‌گذاری CIS در هاله‌ای از ابهام

سعید رسولی امروز در هفتمین اجلاس ایستگاه‌های آینده که توسط اتحادیه بین‌المللی راه‌آ‌هن‌های دنیا در تهران برگزار شد گفت: فرصت موجود برای ایران استفاده از مسیر بخش جنوبی کریدور راه ابریشم است و به‌زودی شاهد فعالیت ایران در آن خواهیم بود.
کد خبر : 444540

به گزارش خبرنگار گروه اقتصادی خبرگزاری آنا، سعید رسولی امروز در هفتمین اجلاس ایستگاه‌های آینده که توسط اتحادیه بین‌المللی راه‌آ‌هن‌های دنیا در تهران در حال برگزاری است اظهار کرد: راه آهن ایران احداث ۴ ایستگاه نسل جدید را در دستور کار دارد.


وی افزود: شرکت راه آهن طرح های اقتصادی این ایستگاه ها را به فراخوان گذاشته و آماده سرمایه گذاری هستند.


مدیرعامل راه‌آهن درباره بخش جنوبی کریدور راه ابریشم گفت: چندی پیش سندی در آنکارا به امضا رساندیم و به‌زودی شاهد فعالیت ایران در آن خواهیم بود.


مدیرعامل راه‌آهن درباره خط سیر این کریدور افزود: این کریدور از کشور چین شروع و پس از عبور از قزاقستان و ترکمنستان از سرخس وارد ایران می‌شود و سپس به ترکیه و از آنجا به  اروپا متصل خواهد شد.


رسولی با اشاره به حذف ایران از نیمه شمالی این کریدور به اروپا اظهار کرد: فرصت موجود برای ایران استفاده از مسیر جایگزین فعلی خواهد بود.


مدیرعامل راه‌آهن با اشاره به عضویت ایران در CIS خاطر نشان کرد: اتحادیه بین‌المللی راه‌آهن‌های دنیا مرجع ارائه خدمات فنی و تخصصی به کشورهای عضو است اما با این حال برای سرمایه‌گذاری از قوانین بین‌المللی تبعیت می‌کند.


در این مراسم دبیر اجرایی اتحادیه بین‌المللی راه‌آهن‌ها، وزیر راه و شهرسازی، شهردار تهران، مدیران راه‌آهن برخی کشورهای اروپایی و جمعی از دست‌اندرکاران حمل‌ونقل ریلی دنیا حضور داشتند.


مارک گیگون: حمل‌ونقل ریلی دیوار میان ملت‌ها را برمی‌دارد


مدیر بخش مسافری اتحادیه بین‌المللی راه‌آهن‌ها،مارک گیگون نیز صبح امروز در این کنفرانس بین‌المللی ایستگاه‌های آینده وابسته که توسط اتحادیه بین‌المللی راه‌آهن‌ها (یو آی سی) در تهران برگزار شد، گفت: هفتمین کنفرانس بین‌المللی ایستگاه آینده پس از شش دوره برگزاری در ایتالیا، فرانسه، بلژیک، روسیه، مراکش و اسپانیا برگزار می‌شود و اولین بار است که یو آی سی اجلاس ایستگاه‌های آینده را در  خاورمیانه به میزبانی ایران برگزار می‌کند.


وی با بیان اینکه این اتحادیه نقش مهمی در توسعه دوستی و رقابت میان کشورها با استفاده از ارتباطات ریلی دارد، ادامه داد: دو روز گذشته سالروز فروریختن دیوار برلین بود و صدراعظم آلمان اعلام کرد دیوارها باید از بین بروند و به تاریخ تعلق دارند. حمل‌ونقل ریلی نیز برای آن است که دیوارها میان ملت‌ها برداشته شود.


وی با بیان اینکه توسعه حمل‌ونقل ریلی یکی از اولویت‌های اصلی دولت ایران است، خاطرنشان کرد: ایران توسعه‌یافته‌ترین کشور اورمیانه در حوزه ریلی است و کمک بزرگ‌تری به توسعه حمل‌ونقل در این کشور کرده است. از آنجایی که شعار این کنفرانس «گسترش ایستگاه‌های نسل جدید و مدرن» است، امیدواریم ایران نیز ایستگاه‌های جدید ریلی را توسعه دهد.


انتهای پیام/4129/


 


انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب