با سلب اختیار وضع عوارض، عملاً کارکرد شوراها از بین میرود /حکمی درباره سازمان فرهنگی هنری صادر نشده است
به گزارش خبرنگار حوزه شهری گروه اجتماعی خبرگزاری آنا، علی اعطا در نشست خبری امروز خود با خبرنگاران به ارائه مطالبی در خصوص طرح تفصیلی منطقه 22 شهرداری تهران، مصوبه کمیسیون تلفیق شورای اسلامی شهر تهران، بیتوجهی مدیران اجرایی نسبت به احکام برنامه توسعه، مصوبه برج باغ و خانه باغ و لایحه مالیات بر ارزش افزوده پرداخت.
موضوع TOD در منطقه 22 براساس مطالبه شورا پیگیری نشده است
وی در خصوص بحث طرح تفصیلی منطقه 22 شهرداری تهران اظهار کرد: پس از طرح موضوع در کمیتههای فنی شورایعالی شهرسازی و معماری، مقرر شد براساس قانون شوراها پیش از تصویب طرح تفصیلی در مرجع اصلی موضوع مورد تأیید شوراها قرار گرفته و به تأیید برسد.
سخنگوی شورای اسلامی شهر تهران در ارتباط با جلسهای که امروز در کمیسیون معماری و شهرسازی با همین دستور جلسه برگزار خواهد شد، گفت: پیشنهاداتی در ارتباط با طرح تفصیلی منطقه 22 تهیه شده که یک مورد آن مربوط به موضوع TOD منطقه خواهد بود، براین اساس ما معتقدیم TOD منطقه به آن گونهای که مورد مطالبه شورای اسلامی شهر تهران نبوده اجرا نشده و خواهان آن هستیم تا طرح تفصیلی بر مبنای توسعه حمل و نقل عمومی به اجرا در آید.
برخی از مدیران شهرداری نسبت به اجرای احکام برنامه توسعه توجهی ندارند
اعطا در ادامه به جلسه امروز کمیسیون تلفیق شورای اسلامی شهر تهران که صبح امروز برگزار شد اشاره و عنوان کرد: در این جلسه مقرر شد در دو تا سه هفته آینده جلسهای برگزار و هر کدام از کمیسیونها سه اولویت اصلی خود را مشخص کنند تا با همکاری کمیسیون برنامه و بودجه در جهت تحققپذیر کردن برنامه سوم توسعه اقدام شود.
این عضو شورای اسلامی شهر تهران اذعان کرد: بهنظر میرسد آنطور که شایسته است برخی از مدیران شهرداری تهران نسبت به اجرای برنامه توسعه توجه لازم را ندارند و این تصمیم منجر به پیگیری همه اعضای شورای اسلامی شهر تهران در راستای تحقق برنامه توسعه است.
سخنگوی شورای اسلامی شهر تهران در ارتباط با مصوبه برج باغ در شورای دوم و خانه باغ در دوره پنجم شورای اسلامی شهر تهران اظهار کرد: در ارتباط با این مصوبه کمیته باغ از سوی شورای اسلامی شهر تهران پیشبینی شده است و از هفته آینده این موضوع به جریان خواهد افتاد و مالکین باغها میتوانند براساس فهرست فعالیتهای در نظرگرفته شده از سوی معاونت معماری و شهرسازی نسبت به فعالیت در باغ مورد تملکشان اقدام کنند.
تعمیم معافیتهای مالیاتی اداره شهر را با مشکل مواجه خواهد کرد
وی در ارتباط با لایحه مالیات بر ارزش افزوده که اخیراً در مجلس شورای اسلامی مطرح شد و بهواسطه اختلافنظر نمایندگان در مواد 27، 9 و 10 مجدداً برای بررسی به کمیسیون اقتصادی مجلس بازگشته، گفت: ما در ارتباط با این لایحه سه مطالبه اصلی داریم که نخست در ارتباط با موضوع اختیار وضع عوارض است که خواستار آن هستیم تا این اختیار از شوراها گرفته نشود زیرا براساس قانون شوراها وضع عوارض یکی از اختیارات اصلی شوراها است که با سلب آن عملاً بخشی از کارکرد شوراها حیز انتفاع خارج خواهد شد که این موضوع شایسته نظامی نیست که بر سیستم شورایی تأکید دارد.
اعطا نحوه توزیع مالیات بر ارزش افزوده را مطالبه دیگر شورای اسلامی شهر تهران عنوان کرد و افزود: آنچه در ارتباط با این موضوع مطرح شده این است که بعضاً آنچه از مالیات شهر تهران بهدست میآید ممکن است برای شهرهای دیگر هم هزینه شود، در حالیکه تهران علاوه بر پرداخت هزینههای شهر، هزینه تهران بهعنوان پایتخت را هم بپردازد و چنین تصمیماتی به صلاح نیست.
این عضو شورای اسلامی شهر تهران اذعان کرد: تعمیم معافیتهای مالیاتی را از دیگر موضوعاتی است که در صورت تعمیم به بخشهای مختلف از جمله بیمه، هتلها، لیزینگ، بار، مسافر و ...اداره شهر را با مشکل مواجه خواهد کرد.
تشریفات قانونی واگذاری مراکز بهاران انجام نشده است
سخنگوی شورای اسلامی شهر تهران در ادامه در خصوص وضعیت واگذاری مراکز بهاران از سوی شهرداری تهران نیز اظهار کرد: براساس برنامه سوم توسعه بخشی از کار مراکز بهاران همچون تأمین تجهیزات و فضا به شهرداری واگذار شده است که در این راستا شورای شهر نه اعلام موافقت کرده و نه مخالفت، تنها صحبت ما این است که این دست از اقدامات میبایست با رعایت تشریفات قانونی انجام شود.
وی با اشاره به اینکه اظهارات استاندار تهران در خصوص واگذاریها در زمانی بود که لایحهای به شورا نیامده بود، افزود: مدتی پیش این لایحه ارسال شد و در این راستا این موضوع ابتدا باید در کمیسیون فرهنگی بررسی و سپس در صحن شورا مطرح شود که آیا مراکز بهاران واگذار شود یا خیر؟
اعطا ضمن تأکید بر این موضوع که واگذاریهایی که در این راستا صورت گرفته با رعایت تشریفات قانونی نبوده است، خاطرنشان کرد: لایحه این مراکز واگذار شده باید به شورا بیاید در غیر اینصورت به لیست واگذاریهای بدون مجوز به غیر منظور خواهد شد.
سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران سازمانی هیئت امنایی است
این عضو شورای اسلامی شهر تهران در ارتباط با انتصاب سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران گفت: این سازمان یک سازمان هیئت امنایی است که 11 عضو دارد و شهردار تهران، رئیس شورای اسلامی شهر تهران، وزیر ارشاد، رئیس سازمان تبلیغات اسلامی، رئیس سازمان صدا و سیما و ... در آن عضویت دارند.
وی اذعان کرد: شهردار تهران رئیس این سازمان را پیشنهاد میدهد و پس از تأیید اعضا انتصاب صورت خواهد پذیرفت و در این خصوص بحثهای زیادی انجام شده ولی همچنان حکمی صادر نشده است.
سخنگوی شورای اسلامی شهر تهران با اشاره به این مطلب که تعدادی از اعضای شورا نسبت به این انتخاب و انتصاب مخالفت کردهاند، خاطرنشان کرد: شهردار تهران گفته موضوع هنوز تمام نشده و همچنان امکان پیگیری و مذاکره در این خصوص وجود دارد.
انتهای پیام/4105/
انتهای پیام/