دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
23 مهر 1394 - 12:42

مرتضی طلایی: چند پارچگی در مدیریت محله، آسیب دیدن این نهاد اجتماعی را به دنبال دارد

نایب رئیس شورای اسلامی شهر تهران گفت: هر اقدامی که به ایجاد چندپارچگی مدیریت محله و خارج از معاونت فرهنگی و اجتماعی منجر شود، موجب آسیب دیدن این نهاد اجتماعی خواهد شد.
کد خبر : 44049

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری آنا مرتضی طلایی در اولین اردوی جهادی مدیران محلات و مسئولان خانه‌های جهاد شهر تهران با بیان اینکه ما هرچه در توان داشتیم در راستای شکل‌گیری هیات امنای محلات دلسوزانه به کار گرفتیم، اظهار کرد: جایگاه اصلی مدیریت محله و متولی اصلی این نهاد اجتماعی معاونت فرهنگی و اجتماعی به شمار می‌آید.


وی ادامه داد: هر اقدامی که به ایجاد چندپارچگی مدیریت محله و خارج از معاونت فرهنگی و اجتماعی منجر شود، موجب آسیب دیدن این نهاد اجتماعی خواهد شد.


عضو شورای اسلامی شهر تهران با بیان اینکه بقیه نهادهای مربوطه باید هدایت، حمایت و پشتیبانی از مدیران محلات را داشته باشند، عنوان کرد: مدیریت محله می‌تواند نقش تعیین کننده‌ای در مبارزه با جنگ نفس در بعد صلبی و ایجابی داشته باشد.


طلایی با اشاره به تجربیات به دست آمده و فراز و نشیب‌ها در شکل‌گیری مدیریت محلات افزود: خوشبختانه مشکلات در این زمینه را با ایستادگی پشت سر گذاشته‌ایم. بنابراین معتقدیم می‌توان از طریق مدیریت محلات تحول عظیمی را با رویکرد ولایی و فرهنگی در شهر تهران آغاز کرد.


وی ادامه داد: با بهره‌گیری از تجارب گذشته تغییراتی را در شکل‌گیری هیأت امنا به وجود آوردیم که امیدواریم با نگاه تکلیف گرایانه حرکت جدیدی را با تمام توان در مدیریت محلات شکل دهیم.


طلایی در ادامه با اشاره به عدم وجود مدیریت یکپارچه در مدیریت شهری توضیح داد: معتقدیم که این امر منجر به صدمات جبران ناپذیری شده است بنابراین در راستای تحقق مدیریت یکپارچه در محلات تلاش می‌کنیم و معتقدیم با کنار هم قرار گرفتن تجربیات و ظرفیت‌های نهادهای مختلف در غالب یک اتاق فکر و اتاق هماهنگ کننده می‌توان مسائل و مشکلات را حل کرد.


وی به ضرورت هماهنگی بین بسیج محلات مساجد و مدیریت محله اشاره کرد و افزود: در دوره جدید اساسی‌ترین راهبرد شورای اسلامی شهر تهران این است که به مدیریت یکپارچه محلی توجه ویژه ای صورت گیرد به همین دلیل علیرغم مخالفت‌های صورت گرفته در راستای تقویت مدیریت محلات گام برداشته‌ایم.


طلایی با اشاره به اینکه مدیریت محلات نهاد محلی به نمایندگی از مردم است، افزود: اگر به دنبال یکپارچگی و مردم سالاری دینی هستیم باید مدیریت محلات را به رسمیت شناخته و در راستای حمایت از آن گام برداریم.


وی با اشاره به اینکه ما با تفکری که مبنای مسجدمحوری نداشته و آبشخور فکری و برنامه‌های آموزشی و فرهنگی آن بر مبنای شریعت را نداشته باشد را قبول نداریم، گفت: باید از ظرفیت مسجد و مدیریت محله و بسیج استفاده بهینه ای صورت گیرد و اگر ظرفیت این مجموعه‌ها در کنار هیأت امنا قرار گیرد بزرگترین و مهمترین و انقلابی‌ترین و مومنانه ترین کار صورت گرفته است.


وی ادامه داد: تفکری را که مسجد را خنثی می‌داند دچار اشتباهات استراتژیک است بنابراین باید رابطه خوبی بین هیأت امنای محلات و مساجد شکل بگیرد.
عضو شورای اسلامی شهر تهران با بیان این مطلب که با فرهنگ ایثار و شهادت و بهره گیری از ظرفیت‌ها می‌توان اقداماتی خوبی را رقم زد، افزود: در این میان نباید از ظرفیت مردمی سمن‌ها و تشکل‌های مردم نهاد نیز غفلت کنیم.


وی با اشاره به بودجه صدمیلیون تومانی برای مدیریت محلات افزود: انتظار از مدیریت محله و مدیران خانه جهادی این است که با اخلاق و تعامل و هماهنگی در راستای حل مشکلات و انجام فعالیت‌ها گام بردارند.


طلایی ادامه داد: با انفعال و دعوا راه به جایی نخواهیم برد و این امر تخریب را در پی دارد بنابراین باید تعامل، هماهنگی و همکاری با هیأت امنای محلات شکل بگیرد.


وی با اشاره به اینکه با منطق می‌توان هیأت امنا را قانع کرد، افزود: ضروری‌ترین کار ما برقراری رابطه منطقی بین مدیریت محلات است چرا که با مدیریت یکپارچه می‌توان اقدامات موثری را انجام داد.


انتهای پیام/

ارسال نظر
گوشتیران
قالیشویی ادیب