حضور ناطق نوری در جلسات جامعه روحانیت مبارز بر ائتلاف اصولگرایان تأثیر میگذارد
سید کمال سجادی در گفتگو با خبرنگار حوزه احزاب گروه سیاسی خبرگزاری آنا، با بیان اینکه هفتمین جلسه جامعه روحانیت مبارز با احزاب اصولگرا پنجشنبه هفته گذشته با حضور جمعی از احزاب اصولگرا برگزار شد، گفت: جامعه روحانیت مبارزه تلاش میکند تا نقش پدرانه در انسجام و ائتلاف احزاب اصولگرا ایفا کند و نیز بهدنبال کسب کرسیهای مجلس نیست.
وی افزود: احزابی که در هفتمین جلسه جامعه روحانیت مبارز حضور داشتند، موافق نقش پدرانه و محوری آن در ائتلاف و انسجام اصولگرایی بودند.
فعال سیاسی اصولگرا خاطرنشان کرد: تلاش اصولگرایان بر این است تا بتوانند با ائتلاف به یک لیست واحد دست یابند و سازوکاری را تعریف کنند که خروجی آن، لیست 30 نفره باشد.
ناطق نوری نقش مهمی در ائتلاف اصولگرایان دارد
سخنگوی جبهه پیروان خط امام و رهبری با اشاره به حضور حجتالاسلام والمسلمین علیاکبر ناطقنوری در جلسات جامعه روحانیت مبارز و تأثیر آن در ائتلاف اصولگرایی گفت: آقای ناطق نوری از سابقون انقلاب اسلامی محسوب میشوند و شخصی است که در کارنامه فعالیتهای سیاسی و حزبی او سوابق بسیاری وجود دارد.
سجادی تصریح کرد: قطعاً ادامه حضور آقای ناطق نوری در جلسات جامعه روحانیت مبارز میتواند نقش مهمی در ائتلاف و انسجام اصولگرایان داشته باشد و همچنین حضور ایشان تأثیرگذار خواهد بود.
به گزارش آنا، در ششمین جلسه جامعه روحانیت مبارز در نهم مهرماه، علیاکبر ناطقنوری، عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام بعد از حدود ۱۰ سال در جلسات این حزب حضور پیدا کرد.
ناطق نوری از مناظرههای انتخابات ریاست جمهوری سال ۸۸ به بعد که احمدینژاد در آن مقطع به نقش فرزندانش در برخی پروندههای فساد اقتصادی اشاره کرد، از هرگونه فعالیتهای سیاسی و حزبی ازجمله عدم شرکت در جلسات جامعه روحانیت مبارز فاصله گرفته و حتی بهندرت در این ۱۰ سال از او اظهار نظر سیاسی شنیده یا در رسانهها منتشر میشد.
وزیر کشور دولت زمان جنگ، دو دوره رئیس مجلس شورای اسلامی و رئیس دفتر بازرسی مقام معظم رهبری از مهمترین سوابق کاری و سیاسی ناطق نوری بهشمار میروند. او نامزد انتخابات ریاستجمهوری سال ۱۳۷۶ بود که با حدود هفت میلیون رأی در رده دوم قرار گرفت.
همچنین ناطق نوری در انتخابات ریاستجمهوری سال ۱۳۹۲ و ۱۳۹۶ از حسن روحانی حمایت کرده بود و در حال حاضر برخی زمزمهها از ثبتنام او در انتخابات مجلس شورای اسلامی یا ریاستجمهوری حکایت دارد.
انتهای پیام/4079/پ
انتهای پیام/