عوامل جشنواره سرمایههای جشنواره هستند
به گزارش گروه فرهنگ و هنر خبرگزاری آنا از ستاد اطلاعرسانی سیودومین جشنواره بینالمللی فیلمهای کودکان و نوجوانان، علیرضا تابش در آیین تجلیل از تلاشگران سیودومین جشنواره بینالمللی فیلمهای کودکان و نوجوانان با بیان اینکه روز جهانی کودک در کشورهای مختلف برگزار میشود، ادامه داد: در عرصه فرهنگ و هنر ایران، نهادهای مختلفی با همراهی کانون پرورش فکری کودکان و نوجوان روز جهانی کودکان را گرامی میدارند و اصفهان بهعنوان پایگاه سینمای کودک و میزبان اصلی جشنواره فیلمهای کودکان و نوجوان فعالیتهای ارزشمندی را برای گردهمایی فیلمسازان در عرصه ملی و بینالمللی انجام داده است.
وی افزود: هر سال شاهد حضور پرشورتر فیلمسازان در جشنواره بودهایم و امید داریم در دورههای بعدی جشنواره، فیلمسازان کودک و نوجوان حضور فعالتر داشته و فیلمهای بیشتری برای کودکان ایران و جهان بسازند.
دبیر سیودومین جشنواره بینالمللی فیلمهای کودکان و نوجوانان با اشاره به اینکه امسال، خبرنگاران نوجوان مهارت، جسارت و سواد رسانهای خود را در جشنواره به نمایش گذاشتند، گفت: بدونشک این سرمایه برای جشنواره باقی میماند و اثرات خود را در سالهای آینده نشان خواهد داد. برای هنرمندان صاحب اثر در جشنواره، نوع پرسشها، سطح سواد و دانش خبرنگاران نوجوان، جالب و قابلتقدیر بود و این سرمایهای ارزشمند برای جشنواره کودک است.
تابش با اشاره به حضور فعال خبرنگاران نوجوان، در جشنواره امسال گفت: خبرنگاران نوجوان با حضور پویای خود در نشست رسانهای فیلمها، سؤالاتی را مطرح میکردند که نشاندهنده سواد سینمایی و اطلاعات بالای آنها داشت و این تلاشها جای تقدیر دارد.
وی همچنین با اشاره به آمار بالای اعضای باشگاه مخاطبان نسبت به سال قبل، گفت: در باشگاه داوطلبان جشنواره امسال رکورد جدیدی ثبت شد که نشان از استقبال نیروهای داوطلب برای همکاری در بخشهای مختلف جشنواره فیلم کودک دارد.
تابش افزود: همکاران ما در دبیرخانه جشنواره با اعتقاد راسخ به زمینهسازی حضور توانخواهان در جشنواره، تلاش کردند تا تعداد افراد دارای معلولیت، با هماهنگی انجمنها و سمنهای توانخواهان برای اولین بار از تماشای فیلمهای جشنواره بهرهمند شوند.
تابش حضور کودکان و نوجوانان همراه با خانوادههایشان در جشنواره را یک سرمایه دانست و گفت: جذب حداکثری مخاطبان جشنواره امسال دستاوردی ارزشمند برای برگزارکنندگان این رویداد است و به یاری خدا و همت مسئولان شهری اصفهان و هنرمندان، ستاد و دبیرخانه جشنواره در طول سال فعال خواهد بود.
همچنین قدرتاله نوروزی، شهردار اصفهان در این مراسم گفت: هفته ملی و روز جهانی کودک را تبریک میگویم. مجموع تلاشهایی که برای برگزاری سیودومین دوره از جشنواره بینالمللی فیلمهای کودکان و نوجوانان انجام شد، منجر به برپایی یک جشنواره ارزشمند در اصفهان شد.
وی افزود: غیر از تشکر از همه عوامل و دستاندرکاران اجرایی این جشنواره در هر سطح و هر جایگاه، تشکر اصلی را از مخاطبان جشنواره، شهروندان و کسانی دارم که به سینماها آمدند و به جشنواره رونق دادند. بدون حضور آنها این جشنواره معنا نداشت.
وی با اشاره به سرمایههای انسانی این جشنواره افزود: در این جشنواره کسانی بودند که بدون هیچ چشمداشتی به یاری ما آمدند و در قالب باشگاه مخاطبان جشنواره، کار را به پیش بردند. از اعضای این باشگاه هم تشکری ویژه دارم.
وی ادامه داد: اصفهان شهر دوستدار کودک است و تلاش میکند هر چه بهتر و بیشتر به شاخصههای شهر دوستدار کودک نزدیک شود. همه باید به تحقق این شاخصهها کمک کنیم. همه دستگاهها و همه شهروندان باید کمک کنند. چراکه اگر شهری دوستدار کودک باشد، یقیناً برای همه اقشار و شهروندانش، ایمن و آرام و بانشاط و زیست پذیر است.
یاران جانی جشنواره
همچنین ایمان حجتی، مدیر اجرایی این جشنواره با خوانش شعری منسوب به مولانا، عوامل اجرایی جشنواره را «یاران جانی» جشنواره خواند و گفت: این افراد یاران جانی جشنواره، اصفهان و سینما بودند و سرمایههای ما هستند.
وی با اشاره به راهاندازی مرکز اسناد جشنواره برای اولین بار، گفت: اسناد این جشنواره سیودوساله، هویت این جشنواره است. از همینجا از همه افراد میخواهم در این راه به ما کمک کنند و اسناد و آرشیو خود را در اختیار مرکز اسناد جشنواره قرار داده و ما را در تکمیل آن راهنمایی کنند.
در پایان این مراسم از مدیران و اعضای کمیتههای مختلف، دستاندرکاران و عوامل اجرایی جشنواره تقدیر شد.
همچنین پژمان بازغی و محمد سلوکی، مجریهای افتتاحیه و اختتامیه جشنواره از طریق پیام ویدیویی با دستاندرکاران جشنواره صحبت و از عوامل جشنواره و مردم اصفهان تشکر کردند. گفتنی است آیین سپاس از دستاندرکاران و عوامل اجرایی جشنواره، پس از هفت سال برگزار شد.
انتهای پیام/4127/پ
انتهای پیام/