پاسخ حشدالشعبی به تلآویو از جانب محور مقاومت است/ دشمنان اسلام در تلاش برای بستن درهای عراق به روی زائران اربعین
گروه بینالملل خبرگزاری آنا: موضوع انتقامگیری حشدالشعبی از رژیم صهیونیستی به دلیل حمله به پایگاههای این تشکیلات نظامی در هفته جاری به موضوع اصلی مقاومت عراق تبدیل شده است. این موضوع از آنجا ناشی میشود که عادل عبدالمهدی، نخستوزیر عراق در مصاحبه خود با شبکه الجزیره عامل اصلی حملات چند ماه گذشته را رژیم صهیونیستی عنوان کرد و به تعبیری به نیروهای حشدالشعبی چراغ سبز نشان داد که در راستای حفظ حاکمیت ملی عراق، از کیان خود دفاع کنند.
«ابوالاء الولائی»، دبیرکل گردانهای سیدالشهدا(ع) از چراغ سبز نخستوزیر عراق برای گرفتن انتقام حملات هوایی صهیونیستها به مقرهای حشدالشعبی خبر داد و در حساب کاربری خود در توئیتر نوشت: اظهارات عبدالمهدی درباره دست داشتن اسرائیل در بمباران مقرهای حشد به منزله چراغ سبزی برای انتقامگیری است.
بنا به اعلام برخی سیاستمداران عراقی این حملات به مثابه اعلان جنگ علیه این کشور است. «احمد الاسدی»، رئیس فراکسیون «سند ملی» با بیان اینکه تجاوزات تلآویو به پایگاههای حشدالشعبی به منزله اعلان جنگ است، گفت: گزینههای ما برای پاسخ به تجاوزات اسرائیل به پایگاههای حشد نامحدود است. حشدالشعبی خط مقدم مبارزه با تروریسم است، زیرا حشد بخشی از ساختار نظامی عراق بهشمار میرود.
«سیدفادی السید»، رئیس مؤسسه تحقیقات راهبردی امت واحده لبنان در گفتگو با خبرنگار حوزه غرب آسیا و محور مقاومت گروه بینالملل خبرگزاری آنا گفت: ایران پرچمدار محور مقاومت بهشمار میرود که شامل لبنان، عراق، سوريه، فلسطين اشغالی و يمن میشود و طبیعی است هرگونه تحولی به ویژه در زمینه نظامی بخواهد رخ دهد، با هماهنگی همه ارکان این محور خواهد بود.
وی با بیان این مقدمه تصریح کرد: چنانچه حشدالشعبی بخواهد به تجاوزات اسرائیل پاسخ دهد، این پاسخ میتواند با هماهنگی حزبالله لبنان باشد، کما اینکه این دو بازوی مقاومت در منطقه پیشتر نیز در عراق با یکدیگر هماهنگی و همکاری داشتهاند. به تعبیر دیگر واکنش به تجاوزات اسرائیل در لبنان، سوریه، عراق یا حتی ایران به معنای پاسخی از جانب محور مقاومت است و تصمیمی یکجانبه و فردی نخواهد بود.
بهگفته فادی السید، پاسخ حشدالشعبی در چارچوب تجاوزات دشمن صهیونیستی و در واکنش به نقض حاکمیت عراق خواهد بود و این موضوع طبق قوانین بینالمللی حق آنهاست.
آمریکاییهای ناکام در برابر ایران، اوضاع عراق را ناآرام کردند
به گزارش آنا، از حدود یک هفته پیش فراخوانی در شبکههای اجتماعی و بیش از همه در فیسبوک و توئیتر دست به دست میگشت و مردم را به انجام تظاهرات در عراق دعوت میکرد، اما مشخص نبود که سرچشمه این فراخوان از کجاست و چرا به خشونت کشیده شد. بیشتر جریانهای سیاسی و مجامع بینالمللی ازجمله سازمان ملل متحد خشونت اعمال شده در این تظاهرات را محکوم کردند، اما تظاهرات را همگان حق مردم عراق و یک حرکت دموکراتیک میدانند.
برخی معتقدند عوامل خارجی در افزایش ناآرامیهای عراق دخالت دارند؛ به ویژه اینکه خبرهایی در شبکههای عربی منتشر شده مبنی بر اینکه مایک پمپئو، وزیر امور خارجه آمریکا پیش از سفر عبدالمهدی به چین درباره انجام این سفر هشدار داده و از وی خواسته بود این سفر را انجام ندهد.
رئیس مؤسسه تحقیقات راهبردی امت واحده لبنان به موضوع ناآرامیهای عراق پرداخت و گفت: آنچه در بغداد و چند شهر دیگر رخ میدهد با هدف خدشه وارد کردن به نزدیکی روابط رسمی میان دو ملت ایران و عراق و حاکمیت بر این کشور با عناوین جعلی است.
سیدفادی السید تصریح کرد: آمریکاییها تلاش میکنند پس از آنکه نتوانستند اراده ملی ایرانیان را بشکنند و در مقابل ایستادگی مردم ایران در فشار تحریمها شکست خوردند، محاصره را از همه مرزها و گذرگاهها تنگتر کنند و در این راستا به عراق فشار وارد میکنند. علاوه بر این، آنها تلاش میکنند تا (با برهم زدن اوضاع عراق) مانع از حضور میلیونی مردم در اربعین حسینی شوند و در این راستا رسانههای خود را به کار گرفتهاند تا به طور بیسابقهای اوضاع انسانی را در این کشور بد جلوه دهند.
وی با بیان اینکه دشمنان اسلام نمیخواهند در اربعین حسینی شاهد تجلی ارادت و ایمان مردم به اباعبدالله الحسین(ع) و اوج دوستی و برادری میان دو ملت ایران و عراق باشند، گفت: آنها تلاش میکنند به هر وسیلهای از اهمیت این رویداد بکاهند، زیرا آن را خطری برای ادامه نفاقشان در منطقه میدانند و از همین رو میخواهند درهای عراق به روی کسانی که پیاده راهی کربلا میشوند، بسته باشد. آنها این موضوع را عاملی در راستای گسترش اسلام ناب محمدی (ص) میدانند.
این پژوهشگر لبنانی تصریح کرد: آمریکاییها تلاش میکنند «اسلام تروریستیِ داعشیِ وهابیِ سلفی» را برای دور کردن مردم از گرایش به این دین (آسمانی) ترویج و مسلمانان را درگیر پروژه «سكولاريزاسيون» (جهانیسازی) کنند و شعارهایی که در برخی تجمعات شهرهای عراق درباره مرجعیت شیعه شنیده میشود، دال بر این موضوع است. هدف از این شعارها مخالفت با مرجعیت شیعه، ایران و حتی همه کسانی است که از آنها حمایت میکنند.
انتهای پیام/4033/
انتهای پیام/