برخی برای فرار از اعلام اموالشان قانون را دور میزنند/ راهاندازی سامانه ثبت اموال مسئولان روش خوبی است
محمدجواد کولیوند در گفتگو با خبرنگار حوزه مجلس گروه سیاسی خبرگزاری آنا، درباره راهاندازی سامانه ثبت اموال مسئولان اظهار کرد: پیش از این همه مسئولان نظام اعم از سران قوا، نمایندگان مجلس، استانداران، فرمانداران و ... اموال خود را اعلام کرده بودند، لذا قاعده جدید این باشد که در زمانبندی تعیین شده مسئولان، اطلاعات قبلی را بهروزرسانی کنند.
وی با بیان اینکه از این طرح استقبال میکنم و با آن موافقم؛ چراکه نمایندگان را از بسیاری از تهمتها مصون میکند، گفت: وقتی شفافیت مالی باشد، هر فردی نمیتواند به نماینده مجلس تهمت بزند و اگر تهمتی به نماینده یا مسئولی زده شد، نماینده میتواند از مقام قضائی بخواهد به نرم افزار رجوع کند و اگر اموالش مطابقت نداشت، قوه قضائیه اموال مازاد را ضبط کند و در غیراینصورت با شخص تهمت زننده برخورد قانونی شود.
رئیس کمیسیون امور داخلی کشور و شوراهای مجلس شورای اسلامی خاطرنشان کرد: ممکن است برخی راههایی برای فرار از اعلام اموالشان پیدا کنند و مثلاً اموال را به نام غیر بزنند که باید قانون به گونهای باشد که جلوی این تخلفات گرفته شود.
نماینده مردم کرج در مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: راهاندازی سامانه ثبت اموال مسئولان روش خوبی است، اما کافی نیست و باید نقائص آن برطرف و کاملتر شود.
به گزارش آنا، سامانه ثبت دارایی مقامات، مسئولان و کارگزاران کشور 31 شهریور ماه سال جاری بهصورت رسمی در معاونت قوه قضائیه افتتاح شد.
حجتالاسلام حمید شهریاری رئیس مرکز آمار و فناوری اطلاعات قوه قضائیه با اشاره به اجرای اصل 142 قانون اساسی اظهار کرد: بر این اساس دارایی رهبرمعظم انقلاب، رئیسجمهور، معاونان رئیس جمهور، وزیران و همسر و فرزندان آنها قبل و بعد از خدمت، توسط رئیس قوه قضائیه رسیدگی میشود که برخلاف حق افزایش نیافته باشد.
به گفته رئیس مرکز آمار و فناوری اطلاعات قوه قضائیه دارایی مسئولان شامل داراییهای خارج از کشور هم میشود.
انتهای پیام/4034/
انتهای پیام/