مسابقات قرآن در طول 41 دوره گذشته از لحاظ کمی و کیفی رشد داشته است
به گزارش گروه فرهنگ و هنر خبرگزاری آنا از سازمان اوقاف و امور خیریه، نشست خبری چهلودومین دوره مسابقات سراسری قرآن کریم با حضور حجت اسلام والمسلمین سید مصطفی حسینی، رئیس مرکز امور قرآنی سازمان اوقاف و امور خیریه و حجتالاسلاموالمسلمین علی مقنی، رئیس بنیاد مسابقات قرآن برگزار شد.
حجتالاسلاموالمسلمین سید مصطفی حسینی، رئیس مرکز امور قرآنی سازمان اوقاف و امور خیریه در ابتدای سخنانش مسابقات سراسری قرآن کریم را بزرگترین رویداد تبلیغی و ترویجی قرآن در کشور دانست که از ابتدای انقلاب در سطوح مختلف از شهرستان تا بینالمللی برگزار شده است.
وی ادامه داد: این مسابقات در طول چهل و دو دوره برگزاری به جهت کمی و کیفی رشد و ارتقا داشته است و امروزه در رشتههای مختلف حفظ و قرائت به تنوع بالایی رسیده است.
حسینی تصریح کرد: علاوه بر رشته معارف قرآن، شاهد برگزاری رقابت در رشتههای نهجالبلاغه و صحیفه سجادیه نیز هستیم که این بخش از مسابقات به یکی از بخشهای پرطرفدار و جذاب تبدیل شده است.
وی یادآور شد: با توجه به بیانات مقام معظم رهبری مبنی بر اضافه شدن بخشهای هنری به مسابقات قرآن در چهلودومین دوره برای اولین بار شاهد برگزاری مسابقات کتابت قرآن در ایام برگزاری مسابقات خواهیم بود. مرحله مقدماتی این مسابقات طی روزهای گذشته در تهران برگزار شده و نفرات راهیافته به مرحله نهایی نیز در اصفهان حضور خواهند داشت.
حسینی افزود: مسابقات قرآن در بخشهای مختلف شاهد تغییر، تحول و توسعه بوده است سال قبل تغییر آییننامه نظام مسابقات را شاهد بودیم، امسال این موضوع تحکیم شد، اگر قبلاً مسابقات در یک هفته برگزار میشد و به پایان میرسید، امسال یک ماه فقط مرحله مقدماتی آن به طول انجامید.
رئیس مرکز امور قرآنی سازمان اوقاف و امور خیریه اظهار کرد: مسابقات بهگونهای برگزار میشود که فرصت بهرهمندی از بعد آموزشی هم فراهم باشد.در این شیوه برگزاری داوران فرصت خواهند داشت تا نسبت به اجرای هر شرکتکننده تحلیل خاص خود را داشته باشند. همچنین امکان ثبت اعتراض و بررسی آن و نیز کارنامه کلی شرکتکننده هم در این شیوه برگزاری نظم و نظام بهتری یافته است
وی به تقویت بعد رسانهای مسابقات در این دوره اشاره کرد و گفت: در این شیوه دیگر شاهد شتابزدگی در برگزاری مسابقات نیستیم، یک فرصت خوبی برای پخش مرحله مقدماتی فراهم شده که با استناد به آن هم مجالی برای معرفی شرکتکنندگان در مسابقات از طریق رسانه فراهم شده و هم اینکه برگزیدگان نیز در مراحل بالاتر حضور خواهند یافت.
رئیس مرکز امور قرآنی سازمان اوقاف و امور خیریه تصریح کرد: باوجود توسعه و رشد مسابقات اما کماکان در عرصه استعدادیابی قرآنی نمیتوانیم صرفاً به این مسابقات بسنده کنیم. آنچه در دستور کار قرار دارد این است که روشهای جدید در دستور کار قرار گیرد. در همین راستا تلاش خواهیم کرد تا برگزاری مسابقات بهصورت گروهی در دستور کار قرار گیرد. همچنین فراخوانی طی روزهای آینده اعلام میشود تا پیشنهادها در خصوص روشهای جدید برگزاری مسابقات قرآن را اخذ کنیم.
انتهای پیام/4100/
انتهای پیام/