برنامهریزی برای تألیف کتب درسی مقطع کارشناسیارشد و دکتری در دانشگاه آزاد اسلامی
به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از قم، حجتالاسلام عبدالحسین خسروپناه معاون علوم انسانی و هنر دانشگاه آزاد اسلامی صبح امروز در مراسم رونمایی از درسنامههای علوم قرآن و حدیث که در دانشگاه آزاد اسلامی قم برگزار شد، اظهار کرد: معاونت علوم انسانی و هنر با هدف تعالی علوم انسانی در دانشگاه آزاد اسلامی تأسیسشده و در فعالیت خود تعالی علوم اسلامی را در اولویت قرار داده است.
وی اضافه کرد: بسیاری از دانشجویان رشتههای علوم قرآنی برای کسب معارف قرآنی به دانشگاه میآیند؛ بنابراین نمیگوییم دیدگاههای مختلف نباید در کلاسها گفته شود، اما باید به تفاسیر نادرست از قرآن کریم و شبهات پاسخ بدهیم.
معاون علوم انسانی و هنر دانشگاه آزاد اسلامی عنوان کرد: تعالی علوم اسلامی یعنی بهروزرسانی و بومیسازی با داشتن برنامه عالمانه در تألیف کتب درسی و باید از ظرفیتهای موجود استفاده کنیم.
خسروپناه با بیان مهمترین فعالیتهای این معاونت مطرح کرد: با ابلاغ برنامههای آموزشی مصوب به واحدهای دانشگاههای آزاد اسلامی که توسط وزارت علوم نوشته است مدیران موظفند برنامه آموزشی مصوب وزارت علوم در حوزه قرآن و حدیث را اجرا کنند؛ در گام دوم توانمندسازی مدرسان این کتب درسی بهصورت الکترونیکی به استادان و مدرسان دانشگاه معرفی میشوند و در نهایت نظارت بر روند اجرای برنامه آموزشی از مهمترین برنامههای معاونت علوم انسانی و هنر دانشگاه آزاد اسلامی است.
وی تصریح کرد: برنامهریزی برای تألیف کتب درسی مقطع کارشناسیارشد و دکتری از برنامههای در دست اقدام معاونت علوم انسانی و هنر است تا بتوانیم کتابهای متناسب در این حوزه را با کمک استادان فرهیخته دانشگاه آزاد اسلامی نگارش کنیم.
معاون علوم انسانی و هنر دانشگاه آزاد اسلامی تشریح کرد: از مدیران گروه علوم قرآنی دانشگاه آزاد اسلامی قم درخواست میکنم استادانی در حوزه علوم قرآنی فعالیت میکنند به دانشگاه آزاد اسلامی معرفی کنند تا بتوانیم از ظرفیتهای آنان استفاده کنیم.
خسروپناه تأکید کرد: اگر بخواهیم در بُعد تکمیلسازی علوم و کتب درسی فعالیت مؤثر داشته باشیم این مهم بدون پیوند با علوم اسلامی و قرآنی امکانپذیر نیست.
وی یادآور شد: باید استادان معارف اسلامی دانشگاه آزاد اسلامی در محتوای پایاننامههای دانشجویان مشارکت داشته باشند و ارزیابی شود که استادان علوم قرآن و حدیث و معارف اسلامی چگونه میتوانند با رشتههای اجتماعی ارتباط برقرار کنند.
معاون علوم انسانی و هنر دانشگاه آزاد اسلامی بیان کرد: اگر قرار باشد علوم اسلامی، علوم انسانی و اجتماعی هر کدام راه خود را بروند، به هدف اصلی خود که تعالی علوم انسانی است نخواهیم رسید؛ بنابراین باید از معارف اسلامی در رشتههای علوم اجتماعی بهرهمند شویم.
به گزارش آنا، مراسم رونمایی از درسنامههای علوم قرآن و حدیث با همکاری معاونت علوم انسانی و هنر دانشگاه آزاد اسلامی، دانشگاه قرآن و حدیث، پژوهشگاه حوزه و دانشگاه و مرکز هماهنگی و توسعه پژوهش و آموزش عالی قرآنی کشور به میزبانی دانشگاه آزاد اسلامی قم برگزار شد.
انتهای پیام/4078/4121/
انتهای پیام/