دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
24 شهريور 1398 - 11:47
در گفتگوی سردار مومنی با آنا مطرح شد؛

دانش‌آموزان به چه دلایلی به مصرف مواد مخدر روی می‌آورند؟

دبیرکل ستاد مبارزه با مواد مخدر گفت: 30 درصد از دانش‌آموزانی که به مصرف مواد مخدر روی می‌آورند به‌دلیل رودربایسی با دوستانشان است و نداشتن «قدرت نه گفتن» منجر به نابودی آینده آنها می‌شود.
کد خبر : 415558
8580.jpg

اسکندر مومنی در گفتگو با خبرنگار حوزه انتظامی گروه اجتماعی خبرگزاری آنا با اشاره به طرح یاریگران زندگی که با رویکرد پیشگیری در زمینه اعتیاد اجرا خواهد شد اظهار کرد: ما معتقدیم که اگر موضوعات پیشگیرانه در حوزه اعتیاد به‌طور دقیق و کامل اجرا شود، موضوع اعتیاد قابل حل خواهد بود و در این زمینه همه نهادها باید به وظایف خود عمل کنند و در طرح یاریگران زندگی، وزارت آموزش و پرورش نقش کلیدی در این زمینه دارد و تفاهم‌نامه‌ای نیز در این زمینه منعقد شده و این طرح با شروع سال تحصیلی در مدارس کشور اجرا خواهد شد.


وی ادامه داد: درحال حاضر برخی از دانش‌آموزان به مصرف مواد مخدر روی آورده‌اند و با اینکه تعداد دانش‌آموزانی که مواد مصرف می‌کنند زیاد نیست، اما ما به‌دنبال این هستیم تا با اقدامات پیشگیرانه خود به نقطه‌ای برسیم که حتی یک نفر هم به این سمت کشیده نشود. یکی از راه‌های موثر در این زمینه، آگاه‌سازی دانش‌آموزان است، چراکه طبق گزارشات موجود و تحقیقات صورت گرفته حدود 30 درصد دانش‌آموزانی که به سمت مصرف مواد مخدر و به‌ویژه ماده مخدر گل می‌روند، از مضرات مواد مخدر آگاه نیستند.


دبیرکل ستاد مبارزه با مواد مخدر تصریح کرد: طبیعی است که اگر کلاس‌های آگاهی بخشی برای دانش‌آموزان برگزار شود، کمتر کسی حاضر به سمت مصرف مواد مخدر خواهد رفت.


مومنی با بیان اینکه خانواده‌ها و مسئولان مدارس باید «قدرت نه گفتن» را به دانش‌آموزان یاد دهند اضافه کرد: تحقیقات نشان داده است که حدود 30 درصد از دانش‌آموزان که مواد مخدر مصرف می‌کنند، به‌دلیل رودربایسی با دوستان خود، دعوت آنها برای مصرف مواد مخدر را قبول کردند.


معتادان برای بهبودی کامل باید حدود 2 سال در مراکز بازپروری تحت درمان باشند


وی درباره ساماندهی معتادان نیز اظهار کرد: طرح‌های ستاد مبارزه با مواد مخدر درباره جمع‌آوری و ساماندهی معتادان به‌طور ویژه ادامه خواهد داشت، اما معتقدیم که مدت زمان نگهداری افراد در کمپ‌ها که درحال حاضر نهایتاً 6 ماه است، منجر به سم‌زدایی کامل معتادان نخواهد شد و این افراد باید حداقل 2 سال در کمپ‌ها باشند تا به‌طور کامل درمان شوند، که امیدواریم با اصلاح برخی از قوانین در حوزه معتادان، شاهد نتایج مطلوبی در این زمینه که همان کاهش آکار معتادان است شویم.


دبیرکل ستاد مبارزه با مواد مخدر خاطرنشان کرد: تمام تلاش ما این است تا معتاد جدیدی به آمار معتادان فعلی اضافه نشود.


انتهای پیام/4110/


انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب