نگهداری ظروف یکبار مصرف در تکایا خطرناک است
جلال ملکی در گفتگو با خبرنگار حوادث گروه اجتماعی خبرگزاری آنا، گفت: رعایت نکات ایمنی در تکایا و حسینیهها نکته بسیار پر اهمیتی است زیرا در روزهای اول ماه محرم، جمعیت زیادی در حسینیهها حضور دارند و تجمع این جمعیت در صورتی که نکات ایمنی رعایت نشود، میتواند مشکلساز باشد.
وی افزود: بحث سیمکشیها در تکایا و حسینیهها بسیار اهمیت دارد و اگر این سیمکشیها بدون برنامهریزی بسته شود مسبب حوادث میشود.
سخنگوی سازمان آتشنشانی اضافه کرد: اگر به هر دلیلی اتفاقی رخ دهد و افرادی که آشنایی به سیستم برقکشی ندارند، به جعبههای تقسیم برق که بدون برنامه بسته شدهاند نزدیک شود، میتواند فرد را دچار برقگرفتگی کند.
ملکی از لزوم استفاده از کپسولهای اطفای حریق در حسینیهها خبر داد و اضافه کرد: به این کپسولها باید دقت کنیم. بر روی آن محفظهای قرار دارد که عقربه داخل آن مشخص است. اگر عقربه بر روی علامت سبز باشد، کپسول شارژ است و اگر در دو طرف قرمزرنگ آن قرار گرفته باشد، نشان میدهد که این کپسول خالی است و باید شارژ شود.
وی با تأکید بر اینکه در محلی که پخت و پز صورت میگیرد، به هیچعنوان نباید کودکان حضور داشته باشند، اضافه کرد: برخی از هیئتها و حسینیهها ظروف یکبار مصرف را بهصورت یکجا نگهداری میکنند که این موضوع بسیار خطرناک است، زیرا در صورت اشتعال میتواند علاوه بر ایجاد آتشسوزی مهیب، گازهای خطرناکی را نیز منتشر کند.
سخنگوی سازمان آتشنشانی به وجود شبکه آب و سیستم حریق در مساجد و حسینیهها اشاره کرد و افزود: در صورت بروز هر حادثهای باید خونسردی خود را حفظ کرد و بلافاصله سالخوردگان، بانوان و کودکان را از محل خارج و با 125 تماس گرفت.
وی اضافه کرد: بهتر است اگر تکایا و حسینیهها حیواناتی مانند گاو، شتر و گوسفند را برای قربانی نگه میدارند، آن را در خارج از شهر قرار دهند زیرا حوادث زیادی در سالهای گذشته بر اثر گریختن و آسیب زدن این حیوانات به مردم وجود داشته است.
انتهای پیام/4087/
انتهای پیام/