تسهیل ازدواج و کاهش طلاق از موضوعات جشنواره خانواده رضوی است
سیامک صدیقی در گفتگو با خبرنگار حوزه زنان، جوانان و خانواده گروه اجتماعی خبرگزاری آنا، درباره جشنواره خانواده رضوی اظهار کرد: ما در کشور، نخبگان دانشگاهی و فعالان اجتماعی بسیاری داریم که در حوزههای مختلف ورود مناسبی داشته و دارند و خروجی و دستاورد فعالیت های آنها هم مثبت و کارگشا بوده است.
وی افزود: اما در عین حال اگر بخواهیم با نگاهی آسیبشناسانه، فعالیتهای موفق و تجربیات قابل توجه در حوزههای اجتماعی را بررسی کنیم، شاید اولین و مهمترین ضعف این اقدامات، فعالیتهای جزیرهای است.
دبیر اطلاعرسانی جشنواره خانواده رضوی گفت: موازیکاری، تکرارهای پرهزینه و زمانبر، نبود اشراف کلان بهویژه در حوزه آسیبها، سرگردانی سرمایه و... بخشی از آسیبهای فعالیتهای جزیرهای است.
این استاد دانشگاه با اشاره به فعالیت فعالان حوزه خانواده اظهار کرد: در زیرمجموعههای مختلف مرتبط با حوزه خانواده، شاهد فعالیت قابل توجه فعالان و گروه های مردم نهادی هستیم که هر کدام در زمینه ای خاص مانند تهیه جهیزیه، تسهیل ازدواج، آموزش و مشاوره و... فعالیت می کنند.
وی با تاکید بر ضرورت و اهمیت رصد و پایش تمامی فعالیت های فرهنگی صورتگرفته در این حوزه گفت: جشنواره خانواده رضوی که با حمایت بنیاد کرامت امام رضا(ع) تشکیل شده، قرار است تمامی ایدهها و تجربیات موفقی که تاکنون توسط کنشگران اجتماعی و فعالان حوزه خانواده در جهت کاهش آسیبهای خانواده طراحی یا اجرا شده، جمعآوری و از آنها حمایت کند.
این استاد دانشگاه گفت: در واقع در این جشنواره تلاش میشود ضمن شناسایی فعالان حوزه خانواده و رصد مهمترین تجربیات و ایدههای موفق، حمایت ویژه ای از کنشگران فعال صورت گیرد.
صدیقی با اشاره به موضوعات پنجگانه جشنواره خانواده رضوی شامل تسهیل ازدواج جوانان، تحکیم خانواده و کاهش طلاق، آموزش و مشاوره خانواده، سبک زندگی و فرزندآوری و فرزندپروری گفت: این جشنواره میتواند فرصت مطلوبی برای فعالان حوزه خانواده باشد تا گامی منطقهای و موثر در مسیر پیشبرد اهداف و برنامههایشان در زمینه کاهش آسیبهای حوزه خانواده بردارند.
انتهای پیام/4046/
انتهای پیام/