آلبوم بینالمللی موسیقی مراکز در سال 1400 منتشر میشود
به گزارش گروه فرهنگ و هنر خبرگزاری آنا از ستاد خبری بیستودومین جشنواره تولیدات مراکز استانی صدا و سیما، علی دارابی در جمع اعضای کمیسیون موسیقی این دوره جشنواره ابراز کرد: شاعران وجدان بیدار مردمند و در غم و شادی آنها شریکند، شاعر به شوق مردم میافزاید و از اندوهشان میکاهد.
وی به انتظارات از مراکز استانی در حوزه شعر و موسیقی پرداخت و گفت: در جشنواره تولیدات مراکز استانی همواره هدف اصلی ارتقای سطح بینش و آگاهی عمومی نسبت به میراث شنیداری و ادبیات شفاهی و نواهای اجدادی بوده است، در این زمینه اعلام کردیم هیچ محدودیتی را برای تولید آثار کیفی در حوزه شعر و موسیقی استانها به رسمیت نمیشناسیم.
دارابی افزود: رشد چشمگیر و بیشینهای جدید در سه سال گذشته به ثبت رسیده است و با تولید سالانه 1000 اثر موسیقایی برای صدا، سیما و فضای مجازی به بزرگترین پایگاه تولید و تامین موسیقی پاک و محتوای سالم رسیدهایم و در حال حاضر نوبت به اهتمام جدی به کیفیت آثار رسیده است.
معاون امور استانهای رسانه ملی با بیان اینکه تولید مجموعهای ماندگار از آثار رسانهای با موضوع چهلمین سال پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی ، یکی دیگر از توفیقات مراکز بهشمار میرود گفت: طراحی و تولید سرودهای فاخر و تهیه نماهنگهای جذاب برای نمایش توسعه و توانمندیهای نظام اسلامی و پخش هدفمند آن در شبکههای استانی و ملی یک کارنامه پُربار برای شبکههای استانی ثبت نمود.
دارابی با تأکید بر اینکه دیگر رسالت مراکز استانها پرورش نیروهای رسانهای است گفت: این جشنواره استعدادهای جدید را کشف و معرفی میکند . مراکز استانها باید در طول سال آتی برای تکتک این چهرهها برنامهریزی و پشتیبانی مناسب داشته باشند تا در سال بعد هر یک با آثاری بهتر در این جشنواره و سایر جشنوارهها شرکت کرده و حضوری مؤثر داشته باشند. برآیند این فرآیند، تأمین نیروی حرفهای و تولید آثار اثرگذار در رسانههاست . از مدیران کل محترم مراکز انتظار دارم که در استان خود، برای تکتک قومیتها و ساختارها دست کم سه چهره موجه و مجرب تربیت کنند تا در شبکههای سراسری و برون مرزی بهعنوان نماینده و نمایشگر ظرفیتها و فرهنگ آن سامان بدرخشند و سپهر رسانه را با زیباترین جلوههای فرهنگ ایرانی و اسلامی تماشایی کنند.
وی ادامه داد: تولد هر هنرمند، باید به جریان تولیدی از آثار فاخر منجر شود و از این هنرمندان در ساخت موسیقی متن سریالها، تیتراژ برنامههای نمایشی رادیو و تلویریون، اجرا در جنگهای تلویزیونی و ساخت سرود و نماهنگ برای مراکز استفاده شود.
معاون امور استانهای صدا و سیما با بیان اینکه سال گذشته نهضت تولید کلیپ آغاز شد و امسال به مجموعهای قابل اعتنا به نماهنگ رسیدهایم گفت: این جریان را ادامه می دهیم تا درسال 1400 تمام مراکز به تراز کیفی و مورد انتظار برسند و آلبومی کاملاً حرفهای و در تراز بینالمللی برای معرفی تکتک استانها و نقش و نسبت هر یک در منظومه پر افتخار ایران اسلامی پخش و منتشر کنند.
وی تصریح کرد: فضای مجازی فرصتی برای پایش و نمایش ظرفیتهای عظیم در حوزه موسیقی سنتی اقوام پدید میآورد.
دارابی با تأکید بر تولید مستندهای حرفهای از پیشکسوتان نظیر آنچه در افتتاحیه جشنواره بیستودوم به نمایش در آمد گفت: استفاده از ظرفیتهای تولیدی – تأمینی و آرشیوی برای جذب مخاطب گسترده توصیه میشود.
معاون امور استانهای صدا و سیما افزود: مجموعه ستادی و شورای شعروموسیقی استانها با همراهی مدیران و کارشناسان محترم دفتر شعر و موسیقی نیز بهعنوان مرجع مشورتی و نهاد ارزیابی و اثرسنجی، مراکز را در رسیدن به اهداف متعالی همراهی و همیاری میکنند .
انتهای پیام/4127/
انتهای پیام/