آشنایی با نسبتهای خانوادگی و اهل بیت(ع) در یک کتاب برای کودکان
به گزارش خبرنگار ادبیات و کتاب گروه فرهنگ و هنر خبرگزاری آنا، همگی بر این امر واقفیم که در اسلام محوریت اصلی جامعه را «خانواده» تشکیل میدهد. خانواده صرفاً متشکل از والدین و خواهر و برادر نیست؛ بلکه با نسبتهای طرفین پدری و مادری گسترش پیدا میکند. شناساندن اعضای خانواده به کودکان معمولاً از سنین خردسالی آغاز و رفتهرفته به تناسب سن و موقعیتشان پیشرفتهتر میشود. انتشارات کتاب جمکران با ابتکار عمل برآن شده است تا کتابی را در جهت شناساندن اعضای خانواده به کودکان و نوجوانان منتشر کند.
«علی باباجانی» با خلاقیت خود در کتاب «من خانوادهام را دوست دارم» علاوه بر معرفی نسبتها، مصادیق مذهبی از آنها را در کتاب گنجانده است که بهنوبه خود کار ویژه و بدیعی است. به خلاف دیگر کتابهای موجود در این زمینه، طراحی این کتاب به این صورت است که مخاطب در یک فرایند نگارش کتاب مشارکت داشته باشند. تعامل طرفین و به چالش کشیدن کودکان از نکات بارز این کتاب است.
«نوشین بیجاری» با خلق تصاویر زیبا، نفس کتاب را تازه ساخته است. استفاده از طرحهای ایرانی-اسلامی و بهکاربردن رنگهای متنوع کودکان را سر شوق میآورد. «من خانوادهام را دوست دارم» صرفاً معرفی اعضای خانواده نیست، بلکه کودکانتان را با دین و اهلبیت(ع) عجین میکند، ذهنش را فعال میسازد و خلاقیتش را شکوفا مینماید و در نهایت چاله و چاههای احتمالی را نشانش میدهد.
به فرض مثال: شاهد این مسئله هستیم که کودکان پس از ورود به محیطهای آموزش مانند مهد، مربی خود را با لفظ «خاله» صدا میکنند؛ در این کتاب این نکته به آنها یادآور میشود که این لفظ مختص یکی از اعضای خانواده است و جایگاه استفاده دیگری ندارد.
این کتاب علاوه بر شناساندن اعضای خانواده، به معرفی دوست مناسب و همسایه خوب میپردازد. با اطمینان خاطر برای فرزندانتان این کتاب را تهیه کنید و مطمئن باشید که پس از مطالعه این اثر هشیارتر از قبل خواهند بود.
انتهای پیام/4072/4028/
انتهای پیام/