رشته ادبیات و زبان ترکی استانبولی در دانشگاه آزاد اسلامی راهاندازی شود
به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از تبریز، حسین کنگور ظهر امروز در نشست با رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان آذربایجان شرقی گفت: کشور ایران و ترکیه دو کشور دوست و همسایه هستند و مسلماً توسعه کشور ترکیه مستلزم توسعه کشور ایران است.
وی افزود: ایجاد همکاری بین دانشگاههای دو کشور ایران و ترکیه بسیار مفید خواهد بود و استادانی که وارد کشور ترکیه میشوند با هماهنگی کنسولگری میتوانند به دانشگاههای ترکیه برای تحقیق و مطالعات معرفی شوند.
سرکنسول کشور ترکیه در تبریز ادامه داد: با راهاندازی رشته ادبیات زبان ترکی استانبولی در دانشگاه آزاد اسلامی در مقاطع تحصیلات تکمیلی و دکتری زمینه گسترش و آشنایی با فرهنگ هر دو کشور مهیا خواهد شد.
وی ابراز امیدواری کرد که دانشگاه آزاد اسلامی واحد تبریز بتواند پل ارتباطی کشور ترکیه با دانشگاههای آزاد اسلامی ایران باشد و برقراری روابط علمی از سوی استادان و مسئولان دانشگاهی میسر خواهد شد.
کنگور در پایان گفت: مشتاقیم با مراکز تحقیقاتی دانشگاه آزاد اسلامی همکاری لازم داشته باشیم و همچنین دورههای workshop توسط استادان ترکیه در ایران برگزار کنیم و در برگزاری کنفرانسهای بینالمللی همکاری و مشارکت داشته باشیم.
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان آذربایجان شرقی نیز گفت: از لحاظ علمی کشور ترکیه و ایران جزء کشورهای برتر است. در سالهای اخیر کشور ترکیه رشد علمی چشمگیری داشته و ایران نیز در بسیاری از رشتهها جزء رتبههای برتر کشورهای جهان است.
عزیز جوانپور افزود: مذاکرات علمی بین دانشگاههای دو کشور ایران و ترکیه به رشد علمی منطقه کمک خواهد کرد. همکاری این دو کشور مسلمان موجب رشد و توسعه منطقه و بینیازی آن از سایر کشورها خواهد شد.
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان آذربایجان شرقی و احد تبریز به کمکهای کشور ترکیه در جنگ هشت ساله ایران و عراق اشاره کرد و گفت: کشور ایران حمایتهای کشور ترکیه در جنگ هشت ساله دفاع مقدس، بحران سوریه و عراق را فراموش نخواهد کرد.
وی ادامه داد: دانشگاه آزاد اسلامی یک پیکره قدرتمند علمی است که دانشگاه آزاد اسلامی واحد تبریز یکی از بزرگترین واحدهای این مجموعه عظیم است و ظرفیتهای موجود این مجموعه علمی میتواند موجب همافزایی کشور ایران و ترکیه شود.
جوانپور بیان کرد: خرسندیم بتوانیم زمینه همکاری مشترک بین دانشگاههای ترکیه و دانشگاه آزاد اسلامی ایجاد کنیم تا استادان و دانشجویان بتوانند با فرهنگ و ادبیات یکدیگر آشنا شوند و این امر مستلزم گسترش نشستها و گفتگوهای بین دانشگاههای دو کشور است.
انتهای پیام/4103/
انتهای پیام/