رؤسای دانشکدههای علوم انسانی و هنر، گروههای تخصصی را در واحدها فعال کنند
به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری آنا از روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی، حجتالاسلام والمسلمین عبدالحسین خسروپناه معاون علوم انسانی و هنر دانشگاه آزاد اسلامی صبح امروز در اجلاس سراسری رؤسای دانشکدههای علوم انسانی و هنر، گفت: از زمانی که مسئولیت این حوزه برعهده بنده گذاشته شد، پس از انجام امور مقدماتی، سفرهای استانی را آغاز کردم و تا به امروز به 18 استان کشور سفر کرده و ضمن گفتگوی چهره به چهره با اساتید، برای تحول علوم انسانی برنامهریزیهایی صورت گرفته است.
وی با بیان اینکه برای نخستین بار میخواهیم دموکراسی علمی را در دانشگاه تجربه کنیم، اظهار کرد: فقط به دنبال تدوین آییننامه و ابلاغ آن به صف دانشگاه نیستیم، بلکه میخواهیم صف، ستاد را راهنمایی کرده و ستاد نیز بتواند صف را راهبری کند.
مدیریت مشارکتی در حوزه علوم انسانی و هنر دانشگاه آزاد اسلامی
حجتالاسلام والمسلمین خسروپناه با تأکید بر ایجاد مدیریت مشارکتی در حوزه علوم انسانی و هنر دانشگاه آزاد اسلامی، تصریح کرد: با یک مدیریت دستهجمعی و کمک گرفتن از نظرات متخصصان در واحدهای دانشگاهی، به دنبال تعالی علوم انسانی هستیم. تعالی علوم انسانی دارای سه مؤلفه بهروزرسانی، بومیسازی و حکمیسازی علوم است.
وی افزود: بهروزرسانی یعنی اطلاع از آخرین دستاوردهای علمی در دنیا، بومیسازی به معنی درگیر کردن علوم انسانی با مسائل جامعه و حکمیسازی یعنی درگیر کردن علوم انسانی با مبانی حکمی.
خسروپناه با اشاره به ساختار معاونت علوم انسانی و هنر دانشگاه آزاد اسلامی، اظهار کرد: این معاونت دارای سه زیرمجموعه اداره کل آموزش، اداره کل پژوهش و مرکز مطالعات و برنامهریزی و تعالی علوم انسانی و هنر است.
وی افزود: در مرکز مطالعات و برنامهریزی و تعالی علوم انسانی و هنر، گروههای تخصصی شامل اعضای هیئت علمی توانمند تشکیل شده که این گروهها، قوه عاقله معاونت علوم انسانی و هنر دانشگاه هستند.
حجتالاسلاموالمسلمین خسروپناه خاطرنشان کرد: معاونت علوم انسانی و هنر دانشگاه آزاد اسلامی میخواهد با یک مشارکت علمی در لایه لایه تصمیمات خود مردمسالاری علمی را تحقق بخشد و این کار را با استفاده از توانمندی عالمان و فرهیختگان دانشگاه انجام خواهد داد.
معاون علوم انسانی و هنر دانشگاه آزاد اسلامی با بیان اینکه مرکز مطالعات و برنامهریزی و تعالی علوم انسانی و هنر در ارتباط با هیئتهای اندیشهورز استانها تصمیمات عالمانه خواهد گرفت، گفت: این تصمیمات توسط اساتید فاضل بررسی شده و نتایج کار علمی به گروههای تخصصی ابلاغ میشود و در صورت تأیید، به صف نیز اعلام خواهد شد.
خسروپناه با بیان اینکه هیئتهای اندیشهورز در استانها باید چند موضوع اساسی را در دستور کار قرار دهند، تصریح کرد: اطلاعرسانی دقیق از رشتهها، دانشکدهها، گروههای علمی و اعضای هیئت علمی، راهاندازی مجلات علمی، برگزاری کرسیهای نظریهپردازی، برگزاری کرسیهای ترویجی، توانمندسازی اساتید و... ازجمله این امور اساسی است.
وی خطاب به رؤسای دانشکدههای علوم انسانی و هنر دانشگاه آزاد اسلامی گفت: گروههای علمی تخصصی را در واحدها فعال کنید تا هیئتهای اندیشهورز با گروههای تخصصی برای مسائل مختلف راهکار ارائه دهند.
انتهای پیام/4021/پ
انتهای پیام/