جاذبههای گردشگری کارون به برند تبدیل شدهاند
به گزارش گروه استانهای خبرگزاری آنا از اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان خوزستان، پیمان نبهانی گفت: ظرفیتهای گردشگری کارون در سالهای اخیر به برندهایی برای این شهرستان تبدیل شده است.
وی افزود: در دو سال اخیر شرایطی فراهم آمده تا مردم داخل و خارج کشور با انگور غزاویه، خرمای ابودبس، چای قرمز علوه و گامیش کوتعبدالله آشنا شوند.
معاون برنامهریزی و سرمایهگذاری مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری خوزستان با یادآوری برگزاری موفق دومین جشنواره برداشت انگور در شهرستان کارون ادامه داد: با تلاش رئیس اداره میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری شهرستان کارون و تشکلهایی که وی را همراهی میکنند، جاذبههای این شهرستان به برندهایی برای آن تبدیل شده و مردم از دور و نزدیک برای بازدید از این جاذبهها به شهرستان کارون سفر میکنند.
نبهانی گفت: امروزه شهر کوتعبدالله و روستاهای آن مانند غزاویه، بهر، علوه و ... در یکی از زیباترین مسیرهای گردشگری منطقه تبدیل به مراکز تفرجگاهی برای گردشگران داخلی و خارجی شده است.
وی خاطرنشان کرد: در حضوری که از این روستاها داشتیم تورهایی را مشاهده کردیم که از اقصینقاط کشور با پیگیری اعضای انجمنهای مردمنهاد و با وجود بُعد مسافت و البته با همراهی همکاران ما در شهرستان کارون در منطقه حضور پیدا کرده بودند و از جاذبههای منطقه دیدن میکردند.
معاون برنامهریزی و سرمایهگذاری مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری خوزستان تصریح کرد: هنوز مشکلات زیادی در زیرساختهای گردشگری منطقه وجود دارد که همت مسئولان استانی و کشوری را میطلبد.
نبهانی افزود: با اینحال، وجود گردشگری با همین شکل ساده و ابتدایی خود در این شهرستان، بهترین فرصت بهمنظور درآمدزایی برای مردم شهرها و روستاهای در مسیر شهرستان کارون است.
وی کارون را دارای ظرفیتهای غنی در راهاندازی و تجهیز ایستگاهها و خانههای بومگردی دانست و افزود: اقداماتی در سطح شهرستان و استان در راستای ساماندهی صدور مجوز و حمایت از سرمایهگذاران در دست انجام است.
معاون برنامهریزی و سرمایهگذاری مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری خوزستان یادآور شد: انتظار میرود با همراهی تشکلهای مردمنهاد و شبکه ارتباطی سمنها در راستای رونق گردشگری این شهرستان و نیز کل استان قدم برداریم.
انتهای پیام/4117/4103/
انتهای پیام/