دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
20 تير 1398 - 14:00
در همایش فرمانداران سراسر کشور؛

رحمانی‌فضلی: باید با هر چالشی که مشارکت در انتخابات را کاهش می‌دهد مقابله کرد

وزیر کشور گفت: مشارکت در انتخابات مهم است؛ بنابراین باید با هر چالش و توطئه‌ای که مشارکت در انتخابات را هدف قرار داده، مقابله کرد.
کد خبر : 403853

به گزارش خبرنگار حوزه دولت گروه سیاسی خبرگزاری آنا، عبدالرضا رحمانی‌فضلی ظهر امروز در همایش فرمانداران سراسر کشور که در تالار غدیر وزارت کشور برگزار شد، اظهار کرد: امیدواریم انتخابات پیش‌ِرو با همکاری همه دستگاه‌ها ازجمله وزارت کشور و شورای نگهبان و شورای تأمین به‌خوبی برگزار شود.


وی افزود: برای برگزاری انتخابات خوب باید به کاری که می‌کنیم اعتقاد داشته باشیم.


وزیر کشور با بیان اینکه فرمانداران نقش اصلی و مؤثر و راهبردی دارند، تصریح کرد: تأثیرگذاری که فرمانداران در ارتباط دارند به‌عنوان اولین حلقه جمع‌آوری و ارائه نظرات برای تصمیم‌سازان نقش مؤثر دارند.


رحمانی‌فضلی با اشاره به اینکه نقش فرماندار به‌واسطه نقش برخوردی با مردم بسیار مهم است، تأکید کرد: هیچ مسئولیتی در وزارت کشور نیست که با دیگر حوزه‌ها به صورت کمک و مشارکت دیگر دستگاه‌ها نباشد.


وی گفت: یکی از دلایلی که من وقتی وزیر شدم تصمیم گرفتم علی‌رغم انتقادات بسیار مدیران را از خود وزارت کشور انتخاب کنم، این بود که دیگرانی که از بیرون وزارت کشور می‌آیند به مسائل وزارت کشور اشراف و تعامل و هماهنگی ندارند.


وزیر کشور با اشاره به روابط وزارت کشور با دیگر دستگاه‌ها گفت: تعامل و هماهنگی به معنای عدول از استقلال وزارت کشور نیست.


رحمانی‌فضلی افزود: مبنای کار وزارت کشور در این 6 سال مبتنی بر هماهنگی و همکاری بوده و هیچ چیز از مسائل هم صفر و 100 نیست.


وی عنوان کرد: مسئولیت اصلی ما کار سیاسی است. مشارکت سیاسی و نشاط سیاسی وظیفه ماست. در بحث اجتماعی هم ما وظیفه داریم.


وزیر کشور با بیان اینکه باید یک نگاه سیستمی و نظام‌مند داشته باشیم، افزود: شما اگر در یک سیستم، یک جزء را نبینید شاید به‌نظر خودتان تصمیم درستی هم گرفته‌اید، اما می‌بینید کار درست پیش نمی‌رود.


رحمانی‌فضلی تصریح کرد: ما مسئولان باید بدانیم بُن‌بست نداریم. آن نهاد مرتبط با مردم وزارت کشور است. هرچه تلاش کنیم این نهاد را بشناسیم به حل مسائل کمک می‌کند.


وی در تحلیل مسائل داخلی گفت: در حوزه سیاست داخلی از وحدت و انسجام خوبی برخورداریم و علی‌رغم توطئه‌های رسانه‌های خارجی و تحریکات علیه ما کاملاً انسجام و وحدت وجود دارد که این وحدت هم بین مردم است و هم بین مسئولان و احزاب.


وزیر کشور با بیان اینکه اختلاف سلیقه به معنای عدم انسجام نیست، یادآور شد: این فضا را باید با پذیرش نظرات متفاوت تقویت کنیم. مهمترین مسئله ما امسال در حوزه سیاسی بحث انتخابات است. کشور ما امروز به آرامش نیاز دارد و دوم اینکه نشاط سیاسی در این جا مهم است. مردم باید احساس کنند این فضای متعالی به سمت آینده است.


رحمانی‌فضلی گفت: نشاط سیاسی در انتخابات مبتنی بر رقابت مطلوب است. باید نظرات متفاوت بیاید و رقابتشان هم باید سبقت در خیر باشد نه رقابتی خصمانه. حق مردم است که انتخاب کنند ما به نیابت از مردم اینجا نشسته‌ایم. اگر نتوانیم رقابت را معقول ایجاد کنیم هرگز نمی‌توانیم در ایجاد نشاط سیاسی موفق باشیم.


وی افزود: در مدت کوتاه شاید چند 10 هزار نفر ثبت‌نام می‌کنند و صلاحیت این افراد باید در مدت کوتاه انجام شود و ممکن است اشتباه هم رُخ دهد، اما باید قانون را رعایت کنیم.


وزیر کشور با بیان اینکه مشارکت در انتخابات مهم است، تأکید کرد: نگاه قالب اصلی ما در این دوره از انتخابات باید مواجهه با دشمن در عرصه حضور در انتخابات باشد. بی‌طرفی در انتخابات مهم است و در انتخابات باید به وجدان خود و به خداوند پاسخ دهیم.


رحمانی‌فضلی با اشاره به اینکه چالش فعلی و عمده کشور اقتصاد است، یادآور شد: دشمن مبتنی بر همین موضوع تحریم می‌کند و این چالش علت دارد که یک علت آن ساختارهای غلط اقتصادی کشور است و نیز سوءاستفاده‌ها از این ساختار و بخشی دیگری از این چالش هم تحریم است؛ لذا اصلی‌ترین چالش اقتصاد و مقابله با تحریم‌هاست.


وی بیان کرد: خواهش من این است که سرمایه‌گذاری و اقتصاد و اشتغال را در استان‌ها جدی بگیرید و از اقتصاد خُرد شروع کنید.


وزیر کشور در توصیه‌ای به فرمانداران گفت: هرکدام از شما در شهرستان خود یک هدف را در نظر بگیرد و در مدت زمان مشخص آن را انجام دهید. 31 شهرستان را شناسایی کردیم تا در یک حوزه آنها را به یک نقطه مطلوب برسانیم. این اهداف با هر الگویی که انجام شود ما می‌توانیم آن الگو را در دیگر نقاط کشور هم اجرایی کنیم.


رحمانی‌فضلی ادامه داد: در حوزه اجتماعی می‌توانیم بگوییم که به یک مفاهمه و درک مشترک و رتبه‌بندی و همکاری بیشتری رسیده‌ایم. اقتصاد و توسعه روستاها اگر مشکل داشته باشد خود را در مسائل اجتماعی نشان می‌دهد.


وی افزود: ما کماکان رتبه خوبی در بحث امنیت داریم. در سه ماهه گذشته در همه حوزه، میزان  تجمع‌ها و اعتراضات 37 درصد نسبت به سه ماهه پارسال کمتر شده؛ زیرا مردم مشارکت جدی‌تری دارند.


وزیر کشور عنوان کرد: اوج تنش‌های اجتماعی ما دی ماه 96 بود و نقش اصلی را مردم ایفا کردند. دشمنان برای اوایل سال بعد برنامه‌ریزی کرده‌اند و مثلاً سال 97، سه بار بحث کامیون‌داران را داشتیم. اگر همکاری خود کامیون‌داران نبود به مسئله‌ای بزرگ تبدیل می‌شد.


انتهای پیام/۴۰۳۴/4079/پ


انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب