از هشدار تهیهکننده گاندو درباره فصل دوم سریال تا آشفتگی خواب خائنان
به گزارش خبرنگار حوزه رادیو و تلویزیون گروه فرهنگ و هنر خبرگزاری آنا، نشست خبری عوامل سریال گاندو پیش از ظهر امروز در مرکز همایشهای بینالمللی سازمان صدا و سیما برگزار شد. سریالی که شب گذشته و با پخش آخرین قسمت خود به فرجام رسید و ماجرای جاسوسی جیسون رضائیان با ماجرای تبادل وی پایان یافت.
در این نشست آرش قادری نویسنده، مجتبی امینی تهیهکننده، جواد افشار کارگردان، علیرضا صلواتی تصویربردار، حامد محسنپور تدوینگر، مصطفی سلطانی مدیر تولید سریال گاندو، در کنار تعدادی از بازیگران این مجموعه تلویزیونی همچون پیام دهکردی، وحید رهبانی، خسرو شهراز، مجید عزیزی، پندار اکبری، عرفان ابراهیمی، علی افشار، کمند امیرسلیمانی، آزیتا ترکاشوند و نیلوفر شهیدی حضور داشتند.
تهیهکننده سریال گاندو درباره مراحل ساخت این سریال گفت: کار پژوهش سریال گاندو یک سال به طول انجامید و نوشتن آن هم یک سال زمان برد.
مجتبی امینی اظهار کرد: گاندو با تمام سختیها و فراز و نشیبها به ثمر نشست. با استقبال مردم خستگی از تن همه عواملی این مجموعه بیرون رفت. از ابتدای تولید ذهن ما درگیر این موضوع بود که با توجه به محتوای حساسی که این سریال دارد، در پخش به مشکل نخورد که خوشبختانه با حمایتهای مدیران سازمان بهویژه آقای فروغی مدیر شبکه 3 سیما شاهد پخش گاندو بودیم. امیدواریم مدیران شبکه 3 به خاطر این ریسک و این حمایت دچار مشکل نشوند و در برابر هجمهها، خداوند به آنها صبر بدهد.
امینی افزود: تمام داستان گاندو بر اساس پروندههای واقعی بود و به همین خاطر میبینیم که مخاطبان با آن ارتباط برقرار کردند.
امینی با تأکید بر این که پشتوانه ما در ساخت فصل دوم گاندو، مردم هستند، گفت: گاندو برای چند فصل طراحی شده است. همه ما باید ظرفیتها و دلهایمان را بزرگ کنیم. برای گاندو 2 سوژههایی مطرح شده که مبتنی بر شرایط روز خواهد بود. اولویتها و مطالبات مردم است که سوژه گاندو 2 را تعیین میکند.
وی با اشاره به فضای تبلیغاتی و هجمههایی که به این سریال وارد شد، عنوان کرد: به آن دسته از افرادی که که منتظر هستند که بدانند سوژه فصل دوم گاندو درباره چه موضوعاتی است پیشنهاد میکنم یا عملکردشان را اصلاح کنند یا آماده باشند تا سوژه فصل بعدی ما قرار بگیرند.
نویسنده سریال گاندو نیز با اشاره به این که موضوع پرونده جیسون رضائیان از شناسایی تا دستگیری در این سریال مو به مو و مبتنی بر واقعیت بود، گفت: من در نگارش متن صددرصد به پرونده اصلی وفادار بودم. ما چند پرونده واقعی را داشتیم که برای ارتباط دادن آنها به یکدیگر نیاز به تخیل نویسنده بود و این طبیعی است که در یک کار دارم شما این کار را انجام بدهید وگرنه با یک کار مستند روبه رو خواهید شد.
آرش قادری افزود: من پنج نسخه بازنویسی از این سریال داشتم و نگارش گاندو برای من واقعاً سخت بود و به اندازه پنج سریال انرژی گرفت.
پیام دهکردی بازیگر نقش جیسون رضائیان در این سریال نیز با اشاره به این که سریال گاندو باید بسیار زودتر از اینها ساخته میشد، گفت: اعتماد مردم کشور ما دچار خدشه شده است، آنها تشنه صداقت هستند تا این اعتماد شکستهشده تقویت شود. سریال گاندو از بسیاری اتفاقات پرده برداشت. معتقدم هرچقدر که در این حوزه سریال ساخته شود بازهم کم است و مردم باز هم از آن استقبال خواهند کرد. سریالهایی مانند گاندو خواب کسانی که در هر لباسی در حال دزدیدن حق مردم هستند و به آنها خیانت میکنند را مشوش کرده است.
وی افزود: من در لحظهلحظه این نقش فقط جیسون رضائیان را بازی نکردم بلکه به تمام شخصیتهای خائن در تاریخ ادبیات و نمایش اندیشیدم.
پندار اکبری یکی دیگر از بازیگران این سریال نیز عنوان کرد: دیشب وقتی قسمت آخر سریال را دیدم بغض کردم و ناراحت شدم.
مجید نوروزی که ایفاگر نقش یکی از مأموران امنیتی جوان در این سریال بود نیز با اشاره به کامنتی در صفحه اجتماعی خود گفت: به من گفتند که سلبریتی حکومتی هستی، در حالی که من نه سلبریتی هستم و نه حکومتی. من سیاسی نبوده و عضو هیچ حزبی نیستم و فقط بازیگرم.
کمند امیرسلیمانی هم درباره بازی در سریال گاندو گفت: نقش من در این سریال از دوستان دیگر کوتاهتر بود، اما خوشحالم که در این مجموعه نقشآفرین بودم. چیزی که برای من واقعاً قابل تحسین است برخورد محترمانه تهیهکننده، مدیر تولید و عوامل سریال گاندو بود به همه تعهداتشان عمل کردند.
انتهای پیام/4072/4104/
انتهای پیام/