میرحسین موسوی در فتنه 78 علیه هاشمیرفسنجانی چه گفت؟
به گزارش خبرنگار حوزه احزاب و تشکلهای گروه سیاسی خبرگزاری آنا، واقعه 18 تیر 78 برگ تازهای در تاریخ جمهوری اسلامی ایران به حساب میآید که به کتاب تاریخ افزوده شد.
از 18 تیر 78 باید بهعنوان فتنهای نام برد که محصول نیات مغرضانه و کینهتوزانه برخی سیاسیون داخلی و نیز حامیان خارجی به اصطلاح جریان متجدد است که بیشتر آنها وابستگی شدید فکری به قشر اصلاحطلبان رادیکال داشتهاند.
در این میان سخنان و تحلیلهای برخی از مسئولان و یا سیاستمداران وقت درباره چرایی وقوع این فتنه در نوع خود جالب است. یکی از شخصیتهایی که در آن زمان فعالیتهای سیاسی خود را با عنوان مشاور رئیسجمهور وقت انجام میداد، میرحسین موسوی از سران فتنه 88 است که مطالب قابل توجهای را علیه مرحوم هاشمیرفسنجانی مطرح کرده؛ لذا خبرگزاری آنا بر اساس وظیفه خود در راستای روشنگری و تبیین ابعاد مختلف این واقعه، بخشهایی از مواضع او را به نقل از کتاب «تاریخ شفاهی دانشجویی مسلمان» آورده است.
در کتاب «تاریخ شفاهی جنبش دانشجویی مسلمان» که توسط مرکز اسناد انقلاب اسلامی منتشر شده درباره مواضع میرحسین موسوی پس از فتنه 18 تیر 1378 به نقل از سید نظامالدین موسوی (فعال دانشجویی در آن دوره) آورده است: «دقیق یادم هست كه بعد از ماجرای کوی رفتیم دیدار آقای میرحسین موسوی در دفترشان در خیابان پاستور (آن زمان مشاور رئیسجمهور بودند) و با ایشان صحبت كردیم».
در این کتاب تأکید شده است: «در این دیدار تحلیلمان را ارائه دادیم و مبنایش هم این بود كه آنچه در فضای سیاسی كشور در 18 تیر مشاهده شد با آنچه در كشور بهعنوان جریان چپ میشناختیم مغایرت دارد و چیز دیگری است. او گفت شما در تحلیلها باید از هاشمی شروع كنید و شروع كرد بحث مفصلی را علیه آقای هاشمی مطرح كردن و اصل بحثش هم این بود كه آقای هاشمی به انقلاب خیانت كرده و اگر ما بخواهیم یک نقطه انحراف در انقلاب پیدا كنیم، آن آقای هاشمی است».
در قسمت دیگری از متن این کتاب خاطرنشان شده است: «حتی آن زمان كُدی داد كه شما بروید كتاب «توسعه و تضاد» فرامرز رفیعپور را بخوانید تا بفهمید ایشان (هاشمی) چه خیانتی كرده است. ما گفتیم این خط انحراف از دوم خرداد به وجود آمده ولی موسوی میگفت نه، این خط از آقای هاشمی شروع شده است».
در بخش دیگر این کتاب آمده است: «نكته بعدی هم موضوع نهضت آزادی بود كه آقای موسوی میگفت شاخص حضور آمریكا در ایران نهضت آزادی است. هر جا و در هر حوزهای كه شما دیدید نهضت آزادی فعال است و رشد كرد، بدانید حضور آمریكا در آنجا پررنگتر شده است».
انتهای پیام/4079/
انتهای پیام/