ضرورت توسعه تعاملات بینالمللی در پارکهای علم و فناوری
به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری آنا از اداره کل روابط عمومی وزارت علوم، عبدالساده نیسی در حاشیه بازدید از سایت جامع پارک علم و فناوری استان مرکزی، ضمن تقدیر از مجموعه تلاشهای صورت گرفته در این پارک با اشاره به اهمیت توسعه تعامل و ارتباطات روزافزون بین دانشگاهها با پارکهای علم و فناوری و مراکز رشد، گفت: شکلگیری هستههای تحقیقاتی متشکل از اعضای هیئت علمی و دانشجویان در دانشگاهها و هدایت آنها به سمت مراکز رشد میتواند نقش مؤثری در جهت حمایت از تجاریسازی نتایج تحقیقات، و کاربردیشدن پژوهشهای انجامشده و در نهایت توسعه اشتغال فارغالتحصیلان داشته باشد.
وی بر ضرورت توسعه تعاملات بینالمللی در پارکهای علم و فناوری و امکان بهبود شرایط توسعه صادرات محصولات فناوری به خارج از کشور تأکید کرد.
در ادامه محمد رفیعی رئیس پارک علم و فناوری استان مرکزی، توضیحاتی را درخصوص فعالیتهای انجام شده در پارک در بخشهای مختلف از جمله توسعه عمرانی و همچنین پذیرش و حمایت از شرکتهای فناور و مراکز رشد بیان کرد.
وی در ادامه سخنان خود، گزارشی از چگونگی روند ساخت سایت جامع پارک علم و فناوری استان مرکزی شامل ساختمانهای ستاد و چندمستأجره، آزمایشگاه و کارگاه نمونهسازی ارائه کرد.
محمد کریم الدینی، معاون فناوری پارک علم و فناوری استان مرکزی نیز ضمن ارائه گزارشی از چگونگی روند ارائه خدمات، تعامل با دانشگاههای استان از طریق ایجاد مراکز رشد اقماری و همچنین مدل توسعه مرکز نوآوری پارک، به تعدادی از دستاوردها و موفقیتهای واحدهای فناور در مرکز رشد و پارک اشاره کرد.
انتهای پیام/4021/
انتهای پیام/