دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس:

سامانه سجاد وزارت کشور مرجع رسیدگی به خسارت مناطق سیل‌زده باشد

عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس شورای اسلامی گفت: تمام خسارات سیل در سامانه سجاد وزارت کشور ثبت شود تا یک موضوع دو بار در آمارها آورده نشود.
کد خبر : 401258
3.jpg

به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری آنا از خانه ملت، محمد حسینی با اشاره به تهیه طرحی از سوی نمایندگان برای حمایت از آسیب‌دیدگان سیل، گفت: بر اساس رایزنی های انجام شده گزارش کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات مجلس توسط هیئت‌ رئیسه مجلس چاپ شده و در دستور کار مجلس قرار گرفته است.


وی با بیان اینکه با توجه به شرایط کشور برای تامین منابع سیل چند مجوز به دولت داده شده است، افزود: با این مجوزها دست دولت برای جابجایی اعتبارات یا افزایش تنخواه گردان خزانه باز می شود تا بتواند نسبت به تامین نقدینگی موردنیاز اقدام کند.


نماینده مردم تفرش، آشتیان و فراهان در مجلس با تاکید بر اینکه یکی از بندهای طرح مناطق سیل‌زده برداشت حدود 300 میلیون دلار از محل صندوق توسعه ملی است، ادامه داد: ارائه برخی اختیارات به استانداران استان‌های سیل‌زده و دستگاه‌های اجرایی و اجازه دولت برای جابجایی اعتبارات و احکام بودجه‌ای سال 98 از دیگر موارد است که می تواند به امر بازسازی و نوسازی مناطق سیل‌زده کمک کند که بر اساس برآورد خسارت‌های دقیق و عملیاتی این موضوع رخ می دهد.


حسینی ادامه داد: از زمانی که موضوع سیل اتفاق افتاد دستگاه‌های اجرایی بیش از بقیه به دنبال تامین منابع موردنیاز خود از این محل شدند و خسارت حاصل از سیل را حدود 60 هزار میلیارد تومان و کمتر و بیشتر عنوان کردند.


وی با بیان اینکه سامانه‌ای تحت عنوان سامانه سجاد توسط وزارت کشور ایجاد شده تا تمامی خسارات در بخش راه، کشاورزی، منازل مسکونی و سایر مواردی که خسارت دیده‌اند در آن سامانه ثبت شود، افزود: بر این اساس پرداخت‌ها نیز پس از بررسی انجام می شود، چراکه پیش در مورد یک موضوع در آمار آورده نشود.از این بسیاری از آمارها و اطلاعات دو بار لحاظ می‌شد.


نماینده مردم تفرش، آشتیان و فراهان در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: به عنوان مثال اطلاعاتی که بنیاد مسکن درباره خانه‌های روستایی ثبت کرده به گونه‌ای است که سرپرست خانواده یک بار و همسرش بار دیگر اطلاعات را ثبت می کرده است، اما با ایجاد این سامانه راستی‌آزمایی صورت گرفته و در پرداخت خسارت‌ها دقت بیشتری انجام می شود.


حسینی با بیان اینکه در حوزه راه‌ها، برق، آب و کشاورزی اقداماتی انجام شده که با اطلاعات دقیقی در این سامانه ثبت می‌شود، تصریح کرد: در این سامانه می‌توان به میزان خسارت‌ها پی برد و همین منابع کم را به درستی به آن‌ها تخصیص داد.


وی گفت: در خصوص هزینه‌های سیل نیز باید مواردی که قانون‌گذار توصیه می کند، اجرایی شود.


انتهای پیام/4083/


انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب