جلب کمکهای خیران مدرسهساز تا سقف ۸ هزار میلیارد ریال در سال جاری/برنامهریزی ۳ زنگ طلایی در مدارس
به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری آنا، علیاصغر فانی در مراسم آغاز سال تحصیلی و نواخته شدن زنگ مهر که صبح امروز در مدرسه پسرانه باقرالعلوم منطقه ۱۴ تهران برگزار شد، اظهار کرد: وزارت آموزش و پرورش مبتنی بر اسناد بالادستی، رهنمودها و حمایتهای رهبر معظم انقلاب و برنامههای دولت تدبیر و امید در دو سال گذشته، با حمایت رئیسجمهوری در این بخش در حد مقدورات مالی کشور، توانسته است گامهای بلندی در توسعه و بسط عدالت آموزشی و ارتقای کیفیت فعالیتهای آموزشی و پرورشی و افزایش پوشش تحصیلی دانشآموزان در مناطق محروم و عشایری بردارد.
وی ادامه داد: مفتخرم در این روز نشاط انگیز به برخی از توفیقات آموزش و پرورش به صورت اجمالی اشارهای داشته باشم؛ از جمله اقدامات، مشارکت مردم در آموزش و پرورش در ابعاد مختلف همچون جلب کمکهای خیران مدرسهساز تا سقف 8 هزار میلیارد ریال در سال جاری است.
فانی اضافه کرد: افزایش سهم مدارس غیردولتی تا قریب به 12 درصد کل دانشآموزان، اجرای طرح خرید خدمات آموزشی، نطارت جامع و اجرای طرح رتبهبندی مدارس برای ارتقای فعالیتها، فعال نمودن شوراهای آموزش و پرورش در 31 استان که 720 منطقه آموزشی را در بر میگیرد، توسعه مشارکت دانشآموزی، برگزاری جشنوارههای علمی، مسابقات قرآنی، کسب مدارج عالی در المپیادهای علمی جهانی و گسترش پژوهشسراهای دانشآموزی و کیفیت بخشی و توسعه انجمن اولیا و مربیان برای کمک به اداره مدرسه، از دیگر اقدامات است.
وی با اشاره به ساماندهی و بهسازی نیروی انسانی در آموزش و پرورش، تصریح کرد: علیرغم افزایش دانشآموز طی دو سال گذشته، نیروی انسانی آموزش و پرورش از یک میلیون و ۲۰ هزار نفر به ۹۷۸ هزار نفر کاهش یافته است و علاوه بر آن نیروی حقالتدریس نیز به صورت چشمگیری کاهش داشته است.
وزیر آموزش و پرورش ادامه داد: تحول بنیادین نظام آموزشی که دورنمای حرکت آموزش و پرورش از سال ۹۴ تا ۹۹ را تعیین میکند، در دولت تدبیر و امید به مرحله عملیاتی و اجرایی رسیده است.
وی افزود: در راستای مطالبات رئیسجمهوری، برنامهریزی برای ۳ زنگ طلایی یعنی مطالعه، کتابخوانی، انشاء و گفتوگو برای تربیت دانشآموزان نوآور و نقاد و آزاداندیش انجام گرفته است.
فانی عنوان کرد: همگان به خوبی آگاهی دارند با تلاش دولت پس از توافق هستهای، چرخ تولید با سرعت بیشتری به حرکت درخواهد آمد و بنابراین توسعه آموزشهای فنی و حرفهای به میزان قریب به ۴۰ درصد دانشآموزان متوسطه وجهه همت آموزش و پرورش کشور قرار گرفته است.
انتهای پیام/