دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
05 تير 1398 - 16:49
حسینی‌پور خبر داد:

افزایش 20 درصدی اعتبار در طرح تابستانه خرید کتاب

مدیرعامل مؤسسه خانه کتاب از افزایش 20 درصدی اعتبار در طرح تابستانه خرید کتاب خبر داد.
کد خبر : 400793
12.jpg

به گزارش خبرنگار حوزه ادبیات و کتاب گروه فرهنگ و هنر خبرگزاری آنا، نیکنام حسینی‌پور در نشست هم‌اندیشی با موضوع «تابستانه کتاب ۹۸» که عصر امروز در سرای اهل قلم برگزار شد، گفت: سقف خرید کتاب در طرح تابستانی سال گذشته ۱۰۰ هزار تومان بود که امسال این مبلغ ۲۰ درصد افزایش خواهد یافت.


وی با اشاره به این که مؤسسه خانه کتاب تمایل داشت که این اعتبار برای طرح تابستانه بیشتر باشد، اظهار کرد: چون اعتبار محدود است برای استفاده تعداد بیشتری از علاقه‌مندان به کتاب نمی‌توان اعتبار بیشتری را برای آنها در نظر گرفت.


مدیرعامل مؤسسه خانه کتاب گفت: میزان یارانه تخصیص داده شده به کتابفروشان با توجه به شاخص‌های که تعیین شده است در پنلی که طراحی شده، مشخص شده است و کتابفروشان می‌توانند آن را مدیریت کنند.


حسینی‌پور عنوان کرد: در حوزه اطلاع‌رسانی و تبلیغات این طرح، قرار است از ظرفیت صدا و سیما، خبرگزاری‌ها، سایت‌ها و روزنامه‌ها استفاده کنیم.


وی افزود: اگر تبلیغات انجام شود مردم برای خرید استقبال زیادی خواهند کرد، بنابراین با توجه به منابع محدودی که در اختیار کتابفروشی‌ها قرار می‌دهیم باید تدبیر و مدیریت انجام شود.


مدیرعامل مؤسسه خانه کتاب ضمن بیان اینکه دغدغه ما در این طرح صرفاً فروش کتاب نیست، اظهار کرد: ما باید فکر کنیم که آیا این حجم تولید کتاب لازم است، در کنار ارائه آمار کمی باید به سمت آمارهای کیفی حرکت کنیم. خوشبختانه ناشران هم ضرورت این کار را درک کرده‌اند و به این سمت حرکت می‌کنند.


حسینی‌پور درباره کمک به کتابفروشان برای اطلاع‌رسانی طرح تابستانه ۹۸ گفت: پنل ارسال پیامک ما برای اطلاع‌رسانی به مخاطبان و باشگاه مشتریان کتابفروشی‌ها آماده است.


وی تصریح کرد: حداکثر زمان تعیین شده برای پرداخت مطالبات کتابفروشان که در سال‌های گذشته در این طرح شرکت کردند، ۶ ماه بود اما معمولاً ظرف مدت چهار ماه پرداخت مطالبات انجام شده است.


مدیرعامل مؤسسه خانه کتاب درباره نمایشگاه‌های کتاب استانی توضیح داد: پیشنهاد این بود که ترجیحاً در استان‌های برخوردار و بزرگی مانند اصفهان، شیراز، مشهد و برخی مراکز استان که دارای کتابفروشی‌های مناسب و بزرگ هستند، نمایشگاه کتاب استانی برگزار نشود و این نمایشگاه به سمت شهرستان‌های کوچک که کتابفروشی ندارند سوق داده شود.


حسینی‌پور بیان کرد: فروش کتاب‌های ترجمه شده و تألیفی برای ما فرقی نمی‌کند. رویکرد ما این است که مؤلفان و پدیدآورندگان ایرانی را معرفی کنیم. اذهان را متوجه اهل قلم بکنیم.


وی گفت: طبق توافقات انجام شده اهدای وام به اهالی قلم از یکشنبه آینده عملیاتی می‌شود. ما در تلاش هستیم تا وام و تسهیلاتی را برای کتابفروشان برای بازسازی و افتتاح کتابفروشی اختصاص دهیم.


مدیرعامل مؤسسه خانه کتاب در ارائه گزارشی کوتاه از برگزاری ۱۰ دوره قبلی این طرح‌ها گفت: به طور متوسط در هر دوره ۸۰۰ کتابفروشی در اجرای این طرح مشارکت داشتند. به طور میانگین در هر دوره ۲۵۰ هزار نفر در قالب این طرح‌ها خرید کتاب داشته‌اند و در این ۱۰ دوره ۸۷ میلیارد تومان کتاب فروش رفته است.


حسینی‌پور عنوان کرد: اعلام پرفروش‌ها در ایام برگزاری طرح‌ها موجب ایجاد هیجان کاذب می‌شد و در برخی موارد موجب قاچاق کتاب‌های پرفروش می‌شد و فضای بدی ایجاد می‌کرد، به‌ همین دلایل جلوی این کار را گرفتیم و اعلام پرفروش‌ها را به بعد از اتمام طرح موکول کردیم.


این نشست درباره طرح‌‌های حمایتی از کتابفروشان با هدف ارزیابی این طرح‌ها و همچنین تبادل‌نظر، ارائه تجربیات و پیشنهادات برگزار با حضور تشکل‌های نشر، انجمن‌ها، کتابفروشان و ناشران برگزار شد.


انتهای پیام/۴۰۲۸/


انتهای پیام/

ارسال نظر
گوشتیران
قالیشویی ادیب