«انقلاب اسلامی در بوته آزمون» به چاپ پنجم رسید
به گزارش خبرنگار حوزه ادبیات و کتاب گروه فرهنگ و هنر خبرگزاری آنا، چاپ پنجم کتاب «انقلاب اسلامی در بوته آزمون: جنگ نرم بیست ساله و فتنه 88» تجدید خاطرهای است از مصاف طولانی انقلاب اسلامی و نظام جمهوری اسلامی و پیروزیهای پی در پی در نبرد حق بر باطل جاءالحق و زهق الباطل ان الباطل کان زهوقا. این جنگ مستمر با مستکبران عالم همان طور که در جمعبندی و نتیجهگیری این کتاب پیشبینی شده بود همچنان و به روشهای گوناگون ادامه داشته و خواهد داشت تا زمانی که وعده الهی که همانا پیروزی نهایی مستضعفین عالم بر استکبار جهانی تحقق یابد.
حوادث و اتفاقات قبل و بعد از انتخابات دوره دهم ریاست جمهوری در ایران در تاریخ 30 ساله نظام جمهوری اسلامی و بعد از پیروزی انقلاب اسلامی به یقین از حوادث و اتفاقاتی استثنایی و کمنظیر بوده است. در واقع چه کسی تصور میکرد افرادی که سالیان طولانی در مسئولیتهای سطح بالای نظام قرار داشتند و خود بارها مجری انتخابات بودند و با سازوکار پیچیده و در عین حال مردمی آن آشنا بودند، قبل از اعلام نتیجه مدعی پیروزی گردیده و نتیجه خلاف آن را تقلب مسلم دانسته و از مردم بخواهند به خیابانها ریخته و زمینه شورش، تخریب و تعدی به مال و جان مردم را فراهم کنند؟
همه این پرسشها و شگفتیها مؤلف کتاب را به این نقطه میرساند که آنچه اتفاق افتاد نمیتوانست حاصل یک حرکت خودجوش، ناگهانی و بدون طراحی قبلی باشد، بلکه حاصل یک برنامهریزی درازمدت، طولانی و نتیجه کار عمیق پیشفرض، پژوهشی عمیق و همهجانبه صورت داده تا چرایی و چگونگی این ماجرا را دریافته و در نهایت، علل ناکامی دشمنان و توفیق انقلاب اسلامی در این آزمون و عبور موفقیتآمیز از آن روشن شود.
در نگارش این کتاب، نویسنده که در طول سه دهه به عنوان مسئول اجرایی، تحلیلگر سیاسی و مؤلف آثار متعددی در زمینه پیروزی انقلاب اسلامی است به انجام یک مطالعه عمیق، همهجانبه و در عین حال علمی این اثر احساس نیاز کرده و این اثر را به رشته تحریر درآورده است. همچنین در نگارش این کتاب از نقطهنظرات کارشناسی و تحلیلهای مرتضی نبوی، تقی طبرسا، سید یاسر جبرائیلی، مهدی محمدی، محمدجواد اخوان، محمدمهدی تهرانی و ... استفاده شده است.
در بخشی از کتاب آمده است: رفتار مجرمانه برخی مسئولین بازداشتگاه کهریزک مانند پدیده مشکوک لباس شخصیها که در حوادث مختلفی مثل کوی دانشگاه، به اقدامهای خودسرانه دست میزنند، یکی از عوامل مخل در سیستم انتظامی کشور بود که به ضایعات تأسفآور و جنایاتی منجر شد که قلوب مردم و رهبری را جریحهدار کرد.
این جنایت به قتل سه نفر و مجروح شدن عدهای دیگر منجر گشت. حوادثی مانند کوی دانشگاه، کهریزک و برخوردهای ناگزیر نیروی انتظامی، اگرچه در جابهجایی حاشیه و متن مؤثر بود، اما بیش از آن جریانسازی رسانهای و تبلیغاتی جریان فتنه و موجآفرینی شبکههای غربی شامل بیبیسی فارسی، سنانان، صدای آمریکا، العربیه و ... نقشآفرین بودند. این فضاسازیها عمدتاً حول پروژههایی مانند ندا آقاسلطان، ترانه موسوی، فاطمه امام و کشتهسازی تا رقم 72 تن کلید خورد که با تبدیل به متن افکار عمومی، موجب فتنهگونتر شدن مسائل شد و مسائل اصلی حضور چهل میلیونی مردم و ظلم نسبت به نظام را در حاشیه قرار داد ...
چاپ پنجم کتاب «انقلاب اسلامی در بوته آزمون: جنگ نرم بیست ساله و فتنه 88» تالیف منوچهر محمدی در779 صفحه، شمارگان 1400 نسخه و قیمت 49 هزار تومان با همکاری دانشگاه آزاد اسلامی و مؤسسه فرهنگی دانش و اندیشه معاصر راهی بازار نشر شد.
انتهای پیام/4072/4104/
انتهای پیام/