برقراری روزانه 6 هزار تماس ترافیکی با پلیس 110
به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری آنا از پلیس، حسین رحیمی در مراسم افتتاحیه کارگاههای آموزشی پلیس حرفهای راهنمایی و رانندگی تهران بزرگ که با حضور سردار یاوری و سردار مهماندار برگزار شد، گفت: بعد از جلسات مختلف و جمعبندی با شهرداری به این نتیجه رسیدیم برای تردد در محدوده زوج و فرد به خودروهای دارای پلاک تهران اجازه ۲۰ روز تردد در هر فصل و برای پلاکهای شهرستانی ۱۵ روز در هر فصل اختصاص دهیم تا کاهش ترافیک و آلودگی را داشته باشیم.
این مقام ارشد انتظامی با اشاره به اجرای طرح قفل چرخها در برخورد با خودروهای متخلف، بیان کرد: پلیس، اجرای قفل چرخ را نمیپذیرد؛ چرا که میتواند ترافیک سنگینی ایجاد کند؛ همچنین در بحث انتقال خودروهای متخلف انتقال آنها با جرثقیل و وانتهای غیرقانونی را قبول ندارد، چرا که این وسایل میتواند به خودروها ضربه و لطمه بزند.
وی به هوشمند شدن پلیس پایتخت اشاره کرد و افزود: در بخش سیستمی و استفاده از ابزار و امکانات و IT ، هوشمندسازی پلیس در دستور کار است و در گام اول بیش از ۱۵۰ دستافزار به پلیس راهور ارائه کردهایم؛ در خصوص تجهیز به دوربین نیز پلیس نامحسوس به آن مجهز شده است.
رئیس پلیس پایتخت با اشاره به حضور پارکبانان در منطقه دربند و این که به زور از مردم پول برای پارک خودرویشان میگیرند، گفت: اقدام این افراد برخلاف قانون است و به شدت با آن برخورد میشود.
رحیمی با اشاره به رفتار موتورسوارها در خطوط ویژه و استفاده از حفاظ برای راهبند، گفت: اگر بتوان از نیروهای خدماتی در این خصوص استفاده کرد، پلیس بهتر میتواند با استفاده از مأموران خود به وظایف اصلیش بپردازد.
وی با اعلام این مطلب که روزانه 2 هزار تماس در خصوص سد معبر، توقفهای دوبله و مزاحمتهای وانتها و کامیونتها با پلیس برقرار میشود، افزود: در هشت نقطه مهم، جمع آوری سدمعبرها در دستور کار پلیس قرار گرفته است و به مأموران همه مناطق راهور پلیس اعلام شده که با آنها برخورد کنند.
فرمانده انتظامی تهران بزرگ، مسئولیت و مدیریت ترافیک، مدیریت صحنه تصادف، اعمال قانون و کشیدن کروکی با کمترین مزاحمت برای مردم را از جمله وظایف پلیس راهور دانست و بیان داشت: در صدد هستیم تا تعالی رفتار حرفهای مأموران پلیس راه در برخورد با مردم را داشته باشیم.
این مقام ارشد انتظامی در بخش دیگری از سخنان خود به ویژگیهای پلیس حرفهای اشاره کرد و گفت: آموزش و ارتقای توانمندی مدیران، فرماندهان و رؤسای پلیس راهور در دستور کار قرار دارد که حتماً به عنوان الگو در تمام کشور مطرح خواهد شد.
رئیس پلیس پایتخت، تصریح کرد: انتظار مردم از پلیس افزایش دارد چرا که نشان داد توانایی دارد علاوه بر وظایف و مأموریت خود، وظایف دیگر سازمانها را انجام دهد؛ همچنین مردم مثل گذشته نیستند که اگر خیلی رفتارها و کمکاریها را مشاهده میکردند، گله نمیکردند اما امروز کوچکترین ضعف در عملکرد و اقدام مورد توجه است، چرا که ما فضایی را ایجاد کردهایم که مردم به راحتی به عملکرد پلیس انتقاد کنند.
وی به سامانه 197 که با شعار «شما پلیس ما باشید» فعالیت میکند، اشاره کرد و گفت: این سامانه در عملکرد اقدامات پلیس تأثیرگذار است، چرا که نظرات مردم در این سامانه سریعا درج میشود.
رحیمی با اشاره به برقراری روزانه 6 هزار تماس با مرکز فوریت های پلیسی 110 در ارتباط با موضوعات ترافیکی، اظهار داشت: این میزان تماس از میان 30 هزار تماس روزانه با پلیس 110 برقرار میشود، همچنین روزانه 2 هزار و 500 تصادفات جرحی و خسارتی در تهران رخ میدهد که مأموران پلیس راهور ضمن حضور در صحنه، به طور متوسط باید برای 300 فقره خسارتی و 60 فقره جرحی، کروکی بکشند.
فرمانده انتظامی تهران بزرگ در پایان خاطرنشان کرد: روزانه یکهزار و 200 نفر به ستادهای ترخیص مراجعه میکنند که باید قبل از دریافت خودرو یا موتورسیکلت آموزش ببینند؛ روزانه 2 هزار نفر از رانندگان متخلف توسط پلیس آموزش میبینند در حالی که آموزش این افراد جزء وظایف پلیس نیست.
انتهای پیام/4110/
انتهای پیام/