حمایت از رونق تولید در رویداد رفاتک پیچ
به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری آنا از روابط عمومی بانک رفاه کارگران، محور انتقادات در زمینه اشتغال به فضای آموزشی مرتبط می شود زیرا مهارتآموزی در کمترین سطح ممکن در آنها صورت میگیرد و بیشترین نیروی کار نیز از همین فضا به جامعه تزریق میشود. البته برنامهریزی کلان نیز در این مورد نقش مؤثری دارد زیرا هنوز با توجه به درک بحران اشتغال در کشور هماهنگی درستی بین نیاز اشتغال کشور و رشتههای موجود در دانشگاه وجود ندارد.
با بزرگتر شدن صنایع در کشورهای مختلف به همان اندازه موضوع منابع انسانی و اشتغال رشد کرد و تبدیل به یکی از بحرانهای قرن 21 شد. نداشتن شغل یکی از مهمترین دغدغههای قرن اخیر است که راهحلهای برطرف کردن آن به صورت مقطعی بوده و هیچکدام نتوانستند به صورت ریشهای این مشکل را برطرف کنند. این موضوع باعث عملکرد منفی در توسعه کشورها شده و مسائل زیادی را برای آنها ایجاد کرده زیرا تأمین منابع انسانی و ایجاد بستر حمایتی یکی از اولین نیازهای بالندگی اقتصادی است.
در حال حاضر یکی از سیاستهای پیش روی هر دولتی مطالعه عوامل مؤثر در بحث اشتغال و راههای ایجاد آنست و برای آن بیشتر از هر زمان دیگری وقت میگذارند. جمعیت بالای فارغالتحصیل کشور در سالهای اخیر موجی از نگرانی را به جهت فراهم نبودن مناصب و جایگاه شغلی به وجود آورده و بیکاری قشر تحصیلکرده در کنار سایر مسائل کشور بیشترین دغدغه خانواده هاست.
هدایت نیروی کار به بخش خصوصی با توجه به فراهم نبودن جذب همه تحصیلکردگان دانشگاهی در بخش دولتی یکی از راهکارهای اساسی برای حل مسئله اقتصاد در کشور است اما آیا این بخش به اندازه مافی منابع مالی و موقعیت دارد که بتواند این معضل را پوشش دهد و آن را برطرف کند منطقیترین و واقعیترین جواب به این مسئله خیر است. زیرا با توجه به رقابت بخشهای دولتی و خصوصی با هم شاهد قلع و قمع شدن بسیاری از منابع در چندسال اخیر بودیم که این موضوع به تعطیلی بسیاری از کارگاههای خصوصی منجر شده که خودش یک بحران جدی تلقی میشود.
محور انتقادات در زمینه اشتغال به فضای آموزشی مرتبط میشود زیرا مهارتآموزی در کمترین سطح ممکن در آنها صورت میگیرد و بیشترین نیروی کار نیز از همین فضا به جامعه تزریق می شود. البته برنامهریزی کلان نیز در این مورد نقش مؤثری دارد زیرا هنوز با توجه به درک بحران اشتغال در کشور هماهنگی درستی بین نیاز اشتغال کشور و رشتههای موجود در دانشگاه وجود ندارد. ناکافی بودن منابع اطلاعاتی مورد تدریس در دانشگاهها با مهارتهای مورد نیاز در جامعه مهمترین موضوعی است که پرداختن به آنها میتواند تفاوت اساسی را باعث گردد اما این موضوع اتفاق نیفتاده و همچنان کجدار و مریز در پی سرازیر کردن نیروی کار به جامعه هستیم بی آنکه برنامه روشنی در این مورد حساس ارائه کنیم.
استارتآپها یکی از راهکارهایی هستند که ضمن به دست گیری نبض اشتغال در دنیا دریچه تازهای از فناوری و ارائه خدمات را منجر شدهاند. پرداختن به موضوع استارتآپها از این جهت حائز اهمیت است که برخی از آنها با صرف منابع اندک اما ثمره زیاد موجی از اشتغالزایی را در کشور به وجود آوردهاند و هنوز فضای کافی جهت ایجاد، توسعه و بهرهوری آنها در کشور مهیاست.
بانک رفاه در جهت حمایت از تولید و نیز به کار گرفتن ایدههای خلاق در زمینه فین تک و سلامت از صاحبان ایده در این زمینه دعوت میکند تا ایدههای خود را در رویداد رفاتک پیچ معرفی کنند تا ضمن برخورداری از هدایای نفیس بستر حمایتی برای آنان فراهم گردد.
بدون شک چنین حمایتی زمینهساز حمایت سایر سازمانها از موضوع اشتغالزایی در زمینه ایدههای خلاقانه و استارتآپی است که میتواند با نگاه درست موضوع اشتغال جوانان را برطرف کند که این موضوع مسئولیتهای اجتماعی بانک رفاه و نگاه استراتژیک به بحث آیندهنگری را نشانه میرود و باید به مدیران بانک رفاه که میتوانند با این حرکت رفاه جوانان را فراهم کنند خدا قوت گفت.
انتهای پیام/4083/4081/ر
انتهای پیام/