پژوهشهای فرهنگی اساتید حمایت ویژه شود
به گزارش خبرنگار حوزه دانشگاه و سیاست گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، اسلامی شدن دانشگاهها یکی از دغدغههای مهم نخبگان انقلابی است. باید جامعه علمی کشور برای رسیدن به قلههای مدنظر در بیانیه گام دوم انقلاب، نسبت به اسلامی کردن دانشگاهها بیش از گذشته فعالیت کنند.
در سلسله مطالب اسلامی شدن دانشگاهها، به برخی از مؤلفههای یک استاد از عناصر سیاستهای اجرایی اسلامی شدن دانشگاهها پرداختیم.
در شماره قبلی گفته شد نقش مهم تربیتی اساتید دانشگاه در ارتقای علمی و فرهنگی دانشجویان یکی از موضوعاتی است که مسئولان مربوط به اسلامی کردن دانشگاهها باید به آن توجه کنند.
وقتی یک استاد دانشگاه در کنار مباحث تخصصی علمی، موضوعات تربیتی و فرهنگی را به دانشجویان تعلیم دهد نهتنها اجر اخروی میبرد بلکه در این دنیا دانشجو به رشد و پویایی لازم میرسد.
بالا بردن شخصیت دانشجو با تربیت کردن به شیوه اسلامی محقق میشود. برای اسلامی شدن کامل دانشگاهها باید به مقوله تربیت بیشازپیش توجه شود.
در این شماره به مؤلفههای دیگر اساتید از عناصر سیاستهای اجرایی اسلامی شدن دانشگاهها میپردازیم.
حمایت ویژه از پژوهش و مقالات فرهنگی و دینی اساتید دانشگاه یکی از موضوعاتی است که مسئولان مربوط به اسلامی کردن دانشگاهها باید به آن توجه کنند.
مقوله فرهنگ یکی از مباحث مهم در دانشگاههاست و از اساتیدی که در حوزه فرهنگی، مسائل علمی و پژوهشی فاخری تولید میکنند باید به نحو مطلوبی تقدیر شود.
مقام معظم رهبری در زمینه فرهنگ فرمودهاند: فرهنگ مثل هواست که انسان وقتی این هوا را استنشاق کرد، با هوایی که استنشاق کرده و آن جانی که گرفته، میتواند دو قدم بردارد و جلو برود؛ بقیه کارها همه برخاسته از آن چیزی است که شما استنشاق کردهاید. اگر چنانچه یکجایی، هوای مسمومی تزریق بشود، نتیجهای که در اندامها دیده خواهد شد تابع آن مسمومیتی است که در این هواست. اگر فضا را با دود یا مخدری تخدیر کنند، وقتی شما آن را استنشاق کردید، رفتار شما متناسب با آن چیزی خواهد شد که استنشاق کردهاید؛ فرهنگ یک چنین حالتی دارد.
یکی دیگر از موضوعاتی که مسئولان مربوط به اسلامی شدن دانشگاهها باید انجام دهند، افزایش دسترسی اساتید دانشگاه به پایگاههای اطلاعرسانی فرهنگی است.
باید شرایط و بستری فراهم شود تا استادان از مطالب و محتوای سایتهای فرهنگی و دینی به نحو احسن استفاده کنند. لازمه بهروز بودن اساتید معارف اسلامی ایجاد بستر مناسب برای افزایش اطلاعات آنان است.
تربیت نسل جوان مؤمن و انقلابی با اساتید مؤمن، متعهد و متخصص محقق میشود و زمانی یک دانشگاه به معنی حقیقی کلمه اسلامی میشود که استادان آن، خود را در مقابل هجمه اعتقادی دشمن تجهیز کنند.
انتهای پیام/4118/ن
انتهای پیام/