10 درصد ایدهها وارد پروسه محصول میشود
به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از تبریز، حسن رسولی سقای صبح امروز در استارتآپ ایدهپردازی و اختراع دانشگاه آزاد اسلامی واحد تبریز با تأکید بر لزوم برگزاری برنامه کارآفرینی در دانشگاهها اظهار کرد: دانشگاهها باید بستر ریسککردن را پرورش بدهند؛ اما چون دانشگاهها غالباً سنتی هستند، ریسکپذیری را به دانشجویان و جوانان یاد ندادهاند.
وی از ایجاد مرکز نوآوری در این دانشگاه خبر داد و گفت: مرکز نوآوری با خلق ایده آغاز میشود و پروسه و فرآیند میخواهد و توسط این برنامههاست که ایدهها خلق میشوند.
معاون پژوهش و فناوری واحد تبریز تصریح کرد: انتخاب ایدهها مهم بوده و توسط رویدادهای استارتآپی به دست میآیند و در مرحله بعد هدایت درست آن مطرح میشود تا تبدیل به محصولی شود که با اقبال بازار مواجه میشود.
رسولی از برگزاری استارتآپ توسط باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان دانشگاه آزاد اسلامی واحد تبریز قدردانی کرد و گفت: برای ایدهپردازی، نوآوری و فناوری برگزاری استارتآپ قدمی نیک و مؤثر است و انشاءالله در شکلگیری ایدهها نیز تأثیرات خود را داشته باشد.
رئيس باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان واحد تبريز هم در این نشست گفت: باشگاه پژوهشگران تبريز نخستین شعبه باشگاه در شهرستانها بوده و سال 78 تأسيس شده و امسال مصادف با بيستمين سال راهاندازی اين باشگاه است.
فاتحعلی عيدی وظايف باشگاه و اعضا را متقابل دانست و افزود: باشگاه وظيفه دارد نسبت به توانمندسازی علمی و پژوهشی و مديريتی اعضا همت گمارد و در مقابل اعضا نيز وظيفه دارند ضمن مشاركت فعال در برنامههای باشگاه در توانمندسازی خودشان كوشش فراوان داشته باشند و با کسب موفقیتهای خود نام دانشگاه آزاد و باشگاه پژوهشگران را در سطوح ملی و بینالمللی مطرح کنند.
وی تصريح كرد: برنامههای باشگاه پژوهشگران در راستای ارتقای رزومه اعضا تنظيم و به اجرا گذاشته میشود که در این راستا حدود ۳۰ برنامه در سال ۹۸ پیشبینی کردهایم.
به گزارش آنا، رويداد استارتآپی ايدهپردازی، اختراع و راهاندازی كسب و كار نوپا به همت باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان و انجمن علمی مهندسی پزشكی دانشگاه آزاد اسلامی تبريز و با تدریس حسین بوداغی عضو هیئت علمی دانشگاه و کارآفرین، صبح امروز در سالن پروين اعتصامی اين دانشگاه برگزار شد.
انتهای پیام/