دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
چرخ دانشگاه/40؛

فناوران دانشگاه آزاد واحد اراک موفق به تولید قرص جوشان گیاهی شدند

تبدیل عرقیجات دارویی به قرص‌های جوشان ایده بکر و نابی بود که برای اولین بار از سوی فناوران دانشگاه آزاد اسلامی واحد اراک رونمایی شد.
کد خبر : 381055
3232323232222222222.jpg

به گزارش خبرنگار علم، فناوری و دانش‌بنیان گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، تأثیر علوم دانشگاهی در جامعه یکی از موضوعات حائز اهمیت در میان پژوهشگران و دانشگاهیان است. پژوهشگران برای کاربردی کردن اصول علمی در کنار پرداختن به موضوعات تئوری و نظریه‌سازی، بر تأثیر نتیجه‌ تحقیقات برای حل مسئله‌ تمرکز دارند.


در این میان پژوهشگران دانشگاه آزاد اسلامی نیز با توجه به چالش‌های پیش‌روی کشور درصدد کاربردی کردن علم و تحقیقاتشان هستند. تولید عرقیجات دارویی و چاشنی‌های غذایی در شرایط و اقلیم‌های مختلف کشور یکی از دستاوردهای دانشگاه آزاد اسلامی به‌شمار می‌رود که محققان واحد اراک اهتمام ویژه‌ای در بهبود فناوری و تولید محصولات متنوع آن داشته‌اند.


پرونده چرخ دانشگاه‌ با معرفی این پژوهشگران سعی می‌کند اقدامات شگرف محققان را به گوش جامعه نخبگان و مسئولان برساند تا شاید  با مراکز مورد نیاز این تحقیقات کاربردی، وارد همکاری و تعاملات دو طرفه شوند.


غلامرضا نادری در گفتگو با آنا ضمن اشاره به شروع تحقیقات گیاهان دارویی در سال 85 در دانشگاه آزاد اسلامی واحد اراک گفت: بعد از انجام تحقیقات فراوان در قالب پایان‌نامه‌ها و رساله‌های تحصیلات تکمیلی در حوزه گیاهان دارویی، واحد فناور دانش‌بنیان رویان سبز آیلار در مرکز رشد واحد اراک شروع به فعالیت کرد.


وی افزود: دانشگاه آزاد اسلامی واحد اراک با واگذاری کارگاه تولید، بعد از بازسازی‌ها و استقرار تجهیزات و تأسیسات فعالیت‌های تولید محصول شروع شد. در قسمت عرقی‌جات دارویی دیگ نیمه‌صنعتی با ظرفیت روزانه هزار لیتر فعال شده است که با استفاده از دستگاه‌های بسته‌بندی روانه بازار می‌شود.


سرپرست واحد فناور رویان سبز آیلار با اشاره به ثبت سه اختراع در حوزه عرقی‌جات دارویی و چاشنی‌های غذایی اظهار کرد: تبدیل عرقی‌جات دارویی به قرص‌های جوشان ایده بکر و نابی بود که برای اولین بار از سوی این شرکت ارائه شده است که در آستانه تجاری‌سازی قرار دارد.


نادری ادامه داد: بسته‌های چای رژیمی و دم‌نوش‌های گیاهی این واحد فناور نیز اکنون با درصد بالای موفقیت، مورد اقبال مشتریان قرار گرفته است. محلول نگهدارنده گل نیز برای اولین بار در کشور در این واحد تولیدی مورد بهره‌برداری قرار گرفته است. عملکرد این محلول نسبت به نمونه هلندی 8 روز بهبود در نگهداری گل بهبود داده شده و از لحاظ قیمت نیز بسیار مقرون به‌صرفه است.


عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اراک بیان کرد: مزارع ارگانیک گل‌محمدی از سال 95 احداث شده و از محصولات آن در تهیه و تولید دم‌نوش‌های ارگانیک استفاده می‌شود. محصولات تولید شده این واحد فناور در مراسم و برنامه‌های دانشگاه آزاد اسلامی استان مرکزی مورد استفاده قرار می‌گیرد.


سرپرست واحد فناور رویان سبز آیلار درباره اشتغال‌زایی این واحد فناور تصریح کرد: تعداد چهار نفر از دانشجویان و دانش‌آموختگان واحد اراک در این واحد تولیدی اشتغال دارند. در سال گذشته قریب به 7 هزار لیتر عرقی‌جات دارویی و 2 هزار بسته از دم‌نوش‌های ارگانیک به‌فروش رفته است و اکنون از برندهای مورد اقبال منطقه به‌شمار می‌رود.


نادری خاطرنشان کرد: دانشگاه آزاد اسلامی در صورت حل مشکلات برندینگ، آماده تولید و توزیع محصولات با برند دانشگاه آزاد اسلامی هستیم.


انتهای پیام/4122/4116/


انتهای پیام/

ارسال نظر
نظرات بینندگان ۰ نظر
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
سه‌شنبه ۲۴ ارديبهشت ۱۳۹۸ - ۰۸:۵۸
۰
چه فایده وقتی که این محصولات تجاری نمی شوند و به دست مردم نمی رسند و فقط درحد تبلیغات باقی می مانند .
قالیشویی ادیب