اساتید، دانشجویان را به مشارکت در بحثهای آموزشی تشویق کنند
به گزارش خبرنگار حوزه دانشگاه و سیاست گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، اسلامیشدن دانشگاهها یکی از دغدغههای مهم نخبگان انقلابی است. باید جامعه علمی کشور برای رسیدن به قلههای مدنظر در بیانیه گام دوم انقلاب، نسبت به اسلامیکردن دانشگاهها بیش از گذشته فعالیت کنند.
در سلسله مطالب اسلامیشدن دانشگاهها، به برخی از مؤلفههای یک استاد از عناصر سیاستهای اجرایی اسلامیشدن دانشگاهها پرداختیم. در شماره قبلی گفته شد اصلاح نظام پرداخت حقوق اساتید برای ارتقای کیفیت آموزش آنها از جمله اقداماتی است که باید توسط مسئولان مربوط به اسلامیشدن دانشگاهها پیگیری شود.
استاد دانشگاه باید با توجه به فعالیت علمی و تحقیقاتی خود تشویق شده و با ضرایب مختلف به حقوق او اضافه شود. ایجاد انگیزه و تشویق، استاد را مجاب میکند که به دانشجو مطالب ارزشمند و مفیدی ارائه کند و این همان چیزی است که در روایات و منابع دینی در مورد حقوق استاد و شاگرد گفته شده است.
تبدیل دانشجویان به مدیران آینده و انقلابی برای نظام مقدس جمهوری اسلامی در گرو تلاش مضاعف اساتید خدوم و زحمتکش است. باید مسئولان برای رفاه و تسهیلات اساتید دانشگاه فکر جدی و اساسی کنند.
در این شماره به مؤلفههای دیگر اساتید از عناصر سیاستهای اجرایی اسلامیشدن دانشگاهها میپردازیم.
اساتید باید دانشجویان را به مشارکت در بحثهای آموزشی تشویق کنند و این از جمله اقداماتی است که زیرساخت آن باید توسط مسئولان مربوط به اسلامی شدن دانشگاهها فراهم شود. دانشجو باید در جهت ارتقای سطح معلومات خود در بحثهای آموزشی سر کلاس درس شرکت کند و اساتید برای دانشجویانی که مشارکت بیشتری در کلاس دارند، تشویقهای مادی و معنوی در نظر بگیرد.
در آموزههای اسلامی ما به مشارکت، همدلی و همزبانی اشارات فراوانی شده است و اگر مباحثه به معنای حقیقی کلمه در کلاسهای دانشگاه اتفاق بیفتد به آن چیزی که مدنظر اسلام است نزدیک شده و در جهت اسلامی شدن دانشگاهها گام برداشتهایم.
انتهای پیام/4118/ن
انتهای پیام/