تحریمها را با گردشگری بیاثر کنیم
به گزارش گروه استانهای خبرگزاری آنا از اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری سیستان و بلوچستان، مجتبی میرحسینی اظهار کرد: در کشور ایران به ویژه استان سیستان و بلوچستان، هر روستا با ارائه آموزشهای لازم میتواند ایفاگر نقش خانه فرهنگ ایران شده و هر خانه روستایی تبدیل به کارگاه تولیدی شود.
وی گفت: دورزدن تحریمها با توسعه گردشگری امکانپذیر است و در دو بخش دیپلماسی عمومی و بهبود شاخصهای اقتصادی میتوانیم از ظرفیت عظیم گردشگری استفاده ببریم.
معاون گردشگری اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری سیستان و بلوچستان با بیان اینکه وجود اقامتگاههای بومگردی نشاندهنده استقبال مردم از گردشگران خارجی است، افزود: گردشگران خارجی میتوانند سفیران مردم برای رساندن صدای آنان و اعلام انزجارشان از اقدامات آمریکا نسبت به ایران در دنیا باشند و مستقیم ارز را وارد زندگی مردمان کنند.
میرحسینی با تأکید بر اینکه گردشگری ابزاری برای تحقق سیاستهای اقتصاد مقاومتی است، یادآور شد: پیشرفت در مردمیکردن گردشگری در کشور بهویژه استان سیستان و بلوچستان قابل رؤیت است و این امر از دلایل مهم پایداری این صنعت شده است.
وی افزود: با توجه به تحریم نفت گردشگری فرصت مناسبی برای خروج از اقتصاد تکمحصولی و رفع موانع ورود ارز است و باید عقبماندگیهای قبل از انقلاب در سیستان و بلوچستان را با انجام اقدامات هدفمند در گردشگری بهویژه گردشگری نسل سوم (خلاق) با توجه به اصالت فرهنگی مردم مورد توجه قرار دهیم.
معاون گردشگری اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری سیستان و بلوچستان، انقلاب اسلامی را بهتنهایی یک ظرفیت گردشگری بزرگ دانست و گفت: دستاوردهای انقلاب ایران در 40 سال گذشته و موقعیت ممتاز آن در عصر حاضر و پیشرفتهایی که در حوزههای مختلف از جمله گردشگری سلامت، علمی و سایر تکنولوژیهایی که در میان ناباوری همگان با اتکا به توان اندیشمندان ایرانی به آن دست یافتهایم، میتواند عامل جذب گردشگران برای آشنایی با بزرگترین پدیده قرن بیستم باشد.
میرحسینی بیان کرد: حذف روادید یکجانبه با کشورهای پیشرفته و متمول علاوه بر اینکه موجب معرفی ظرفیتهای کشور میشود، نقش مؤثری در مدیریت افکار عمومی جهانی برای تحقق گام دوم انقلاب یعنی احیای تمدن نوین اسلامی خواهد داشت.
وی اعلام کرد: با توجه به اینکه نگاه به شرق موقعیت ممتازی را در اختیار ایران برای توسعه گردشگری دریایی از طریق ایجاد گذرگاه جریان گردشگری بین کشورهای حاشیه اقیانوس هند و استفاده از موقعیت ژئواکونومی و ژئواستراتژیک سواحل مکران گذاشته است، باید هرچه سریعتر با ایجاد مدیریت واحد در بستر آبهای آزاد، راه را برای ورود سرمایهگذاران این عرصه با ارائه بستههای حمایتی و تشویقی لازم برای جذب 20 میلیون گردشگر خارجی هموار کنیم.
انتهای پیام/4117/4103/
انتهای پیام/