دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
استاد نمونه دانشگاه آزاد:

استفاده از نیروهای متخصص جوان لازمه پیشرفت دانشگاه آزاد است

عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی مشهد استفاده از نیروهای متخصص و جوان در بدنه دانشگاه آزاد اسلامی را لازمه پیشرفت کیفی دانشگاه دانست.
کد خبر : 380638
tajlil.jpg

به گزارش خبرنگار حوزه آموزشی و پژوهشی گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، مراسم معرفی و تجلیل از اساتید نمونه کشوری دانشگاه آزاد اسلامی هفته گذشته با حضور حجت‌الاسلام مصطفی رستمی رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها و دکتر محمدمهدی طهرانچی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی در سازمان مرکزی برگزار شد.


در این مراسم با اهدای لوح تقدیر و هدایایی از ۱۴ استاد نمونه کشوری دانشگاه آزاد اسلامی در سال ۹۸ تجلیل شد.


به همین دلیل گفتگویی با مجید میرصدرایی عضو هیئت علمی گروه علوم پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی واحد مشهدانجام شده است.


مجید میرصدرایی در گفتگو با آنا استفاده از نیروهای متخصص و جوان در بدنه دانشگاه آزاد اسلامی را لازمه پیشرفت کیفی دانشگاه دانست و گفت: در طول سالیان اخیر شاهد پیشرفت‌های بسیاری در کشور بوده‌ایم و این پیشرفت‌ها موجب جابه‌جایی علم و ظهور فارغ‌التحصیلان به‌روز و کارآمد شده است که باید از آنها در دانشگاه استفاده شود.


وی با اشاره به لزوم بهره‌مندی از نیروی شاداب و پویای جوانان به‌جای پیشکسوتان در کلاس‌های درس دانشگاه اظهار کرد: علاوه بر تزریق نیروی جوان به دانشگاه باید اهتمام کافی در جذب افراد دغدغه‌مند وجود داشته باشد. حضور افراد دغدغه‌مند علمی در دانشگاه موجب شکوفایی محافل علمی و حرکت به‌سمت پویایی خواهد شد.


عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی مشهد افزود: استقرار سیستم و سامانه رتبه‌بندی بین کارکنان و استادان دانشگاه آزاد اسلامی نیز موجب ارزشیابی واقعی آنها می‌شود. تعیین شاخص‌هایی برای ارزیابی، پایش و پالایش کارکنان و استادان نیز موجب عدالت‌محوری و شایسته‌سالاری می‌شود.


میرصدرایی درباره ارتباط دانشگاه با صنعت تصریح کرد: اقدامات و فعالیت‌های بین‌رشته‌ای در حوزه دانش‌بنیان باید راه‌اندازی شود؛ چراکه امکان‌سنجی، بازارسازی و بازاریابی از نکات مهم و یکی از حلقه‌های مفقود حوزه دانش‌بنیان به‌شمار می‌رود. ارزیابی و تحلیل بازار توسط متخصصان و دانشگاهیان در شرایط کنونی می‌تواند نقشی موثری در رواج تولید داشته باشد.


وی عنوان کرد: ظرفیت‌های دانشگاه باید در راستای ارزیابی رفتار بازار و امکان‌سنجی محصولات دانش‌بنیان استفاده شود. ثروت‌آفرینی و جهت‌گیری پژوهشی از طریق ارتباط و تحلیل بازار تحقق می‌یابد.


انتهای پیام/4107/4116/


انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب