مراجع تقلید در برابر ناهنجاریهای مدارس سکوت نخواهند کرد
به گزارش گروه فرهنگ و هنر خبرگزاری آنا از پایگاه اطلاعرسانی دفتر آیتالله مکارم شیرازی، آیتالله ناصر مکارم شیرازی در مراسم افتتاح بخش جدید دارالقرآن علامه طباطبایی که با حضور علما و اساتید حوزه برگزار شد، با تقدیر از فعالیتهای دستاندرکاران این دارالقرآن، گفت: مرحوم علامه طباطبایی با اینکه فرزندی از خود به یادگار نگذاشت که راه او را ادامه دهند، اما افرادی با ابتکار خود یاد و نام ایشان را احیا کردند.
وی اضافه افزود: بحمدالله دارالقرآن علامه طباطبایی توسعه خوبی پیداکرده است، این مسئله نشان میدهد اگر انسان خلوص نیت داشته باشد، خدای متعال بعد از وفات هم او را تنها نمیگذارد و به افرادی مأموریت میدهد تا یادش را زنده کنند.
استاد برجسته حوزه علمیه قم در ادامه، ماه رمضان را ماه مناجات و نیایش با معبود و ماه انس با قرآن توصیف و شرحی بر برخی از دعاهای قرآنی بیان کرد: هرچه انسان بیشتر در قرآن تدبر و فکر میکند جامعیت این کتاب آسمانی بیشتر آشکار میشود.
وی شرایط موجود جامعه را به لحاظ اخلاقی، فرهنگی، سیاسی و اقتصادی پیچیده خواند و تأکید کرد: نکتهای که باید به آن توجه کرد این است که واقعاً مسائل اخلاقی در معرض خطر جدی قرار دارد.
این مرجع تقلید با ابراز تأسف از وقوع برخی ناهنجاریها و حرکتهای زننده در برخی مدارس تهران و پخش آهنگهای مبتذل، رکیک و زشت، این اقدامات را یک خطر بزرگ ارزیابی و سکوت در برابر این اتفاقات و هنجارشکنیها را روا ندانست و تصریح کرد: آیا میشود در مقابل این مسائل سکوت کرد؟ همه ما در مقابل این شرایط مسئول هستیم.
وی بیسروسامانی فضای مجازی را یکی از عوامل گسترش ناهنجاریها و بداخلاقیها در جامعه دانست و با بیان اینکه فضای مجازی به بلای مجازی تبدیلشده است، بر لزوم اصلاح و ساماندهی این فضا تأکید کرد و ادامه داد: آمارها نشان میدهد که مفاسد اخلاقی، کلاهبرداریهای اقتصادی و سمپاشیهای سیاسی در فضای مجازی چندین برابر شده است، در چنین شرایطی نباید دست روی دست گذاشت و تسلیم وضع موجود شد.
وی به برخی برنامههای مروج بختآزمایی در صداوسیما اشاره کرد و یادآور شد: اینها بخش قابلتوجهی از پول را از مردم دریافت میکردند و تنها بخش اندکی را بهعنوان جایزه در اختیار شرکتکنندگان قرار میدادند و خوشبختانه بعد از موضعگیریها و بیان حکم فقهی، جلوی آن گرفته شد.
آیتالله مکارم شیرازی در ادامه علما و روحانیت را ملجأ و پناهگاه مردمی دانست و افزود: نگاه مردم به علما، حوزههای علمیه و بهویژه حوزه علمیه قم است و روحانیون وظیفهدارند امربهمعروف و نهی از منکر را بهدرستی انجام دهند. اگر همگی دستبهدست هم دهیم و اختلافی در حوزه و در بین مردم نباشد، کارهای بسیاری را میتوان انجام داد.
انتهای پیام/4090/
انتهای پیام/