سرنوشت بستههای حمایت غذایی دولت چه شد؟
به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری آنا از خانه ملت، سیدتقی کبیری، با اشاره به اینکه مجلس سال گذشته طرحی برای تأمین کالاهای اساسی مردم تدوین کرد، گفت: طرح مجلس مدتدار و متنوع بود و با قالب کوپنی نیز تفاوت داشت، اما در همان ایام رئیس سازمان برنامهوبودجه در صحن علنی مجلس عنوان کرد که دولت طرحی دارد که بر این اساس بستههای حمایتی برای مردم فراهم و به آنها میشود.
نماینده مردم خوی و چایپاره در مجلس شورای اسلامی، بابیان اینکه تاکنون تنها یکبار بسته حمایتی به مردم ارائهشده است، افزود: متأسفانه حتی بسته حمایتی اول به بخشی از نیازمندان واقعی جامعه همانند کشاورزان، کارگران و زنبورداران ارائه نشده است.
وی با تأکید بر اینکه پس از گذشت 40 سال بازگشت به روش کوپنی صحیح نیست، ادامه داد: کالاهایی که با نرخ 4 هزار و 200 تومان وارد کشور میشود، با نرخ بازار آزاد و یا حداقل نیمایی به دست مردم میرسد که این برای عدهای رانت ایجاد کرده است، بنابراین بهترین راه این است که مدیریت این بخش به دست خود مردم سپرده شود و مردم بر اساس نیاز و ضرورت پول خود را مدیریت کنند.
کبیری بابیان اینکه به بخشی از کارکنان از طریق فروشگاههایی که برای آنها ایجادشده کالاهایی ارائه میشود، تأکید کرد: امروز باید به بخشی از قشر آسیبپذیر جامعه همانند مددجویان کمیته امداد امام خمینی (ره) و بهزیستی ویژه نگاه شود و تمهیدات خاصی برای سفره خانوار آنها در نظر گرفته شود.
وی با اشاره به اینکه برخی میگویند که پرداخت وجه نقد به مردم نقدینگی را در کشور افزایش میدهد، افزود: میتوان مدیریت کرد که مردم با وجوه نقد فقط کالا خریداری کنند اما اجازه داد نوع کالای اساسی توسط خود مردم انتخاب شود، چراکه گاهی با کوپن کالایی ارائه میشود که مردم به آن نیازی نداشته و یا نیازشان به کالایی دیگر بیشتر است.
عضو هیئترئیسه کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی، تصریح کرد: به دولت پیشنهادشده که کالاهای اساسی با نرخ آزاد وارد کشور شود، اما مابهالتفاوت نرخ ارز به خود مردم پرداخت شود، چراکه هماکنون سودجویآنسود کلان به جیب میزنند و از آنسو کالا با نرخ آزاد به دست مردم میرسد.
انتهای پیام/4129/4083/
انتهای پیام/