نبود سخنگو در دولت مایه تأسف است
ناصر ایمانی در گفتگو با خبرنگار حوزه احزاب و تشکلهای گروه سیاسی خبرگزاری آنا، اظهار کرد: رسانههای کشور اعم از دولتی، شبهدولتی و یا خصوصی باید تمام مردم را به وحدت و یکپارچگی تشویق کنند و تشویق به وحدت و یکپارچگی به این معنا نیست که ما فقط کلمه وحدت و یکپارچگی را بهکار ببریم، بلکه به این معنی است که از موضوعاتی اختلافانگیز بین مردم و جریانهای سیاسی و نیز بین مردم و دولت، خودداری کنیم و ضرورت شرایط جنگ رسانهای که آمریکاییها به راه انداختهاند این مهم را ضروری میکند.
وی ادامه داد: رسانهها باید به خاطر شرایط فعلی از بیان برخی موارد که هرچند صحیح است، اغماض کنند و از برخی از اختلافات ولو اینکه درست هم باشد، اجتناب کند تا مردم احساس کنند که سراسر کشور یکپارچه است.
کارشناس مسائل سیاسی با بیان اینکه رسانهها از بیان آنچه موجب ناامیدی مردم است بهشدت پرهیز کنند، گفت: در آستانه انتخابات مجلس شورای اسلامی قرار داریم و اصحاب رسانهها با هر تفکری باید تلاش کنند تا اختلاف را میان جریانهای سیاسی کاهش دهد.
ایمانی ادامه داد: همه ما باید بدانیم که بهطور واقعی در شرایط جنگی هستیم و این جنگ فقط مثل هشت سال دوران دفاع مقدس صدای توپ و تانک ندارد، ولی واقعاً یک جنگ تمامعیار است که محورهای آن متکی بر رسانه و اقتصاد است که به مراتب از دوران دفاع مقدس شدیدتر است و ضرورت دارد که این شرایط را همه رسانهها و جناحهای سیاسی درک کنند.
وی با بیان اینکه دولت باید در این شرایط مسئولانی را جهت پاسخگویی به مردم انتخاب کند، گفت: مایه تأسف است که در شرایط جنگ رسانهای هنوز دولت سخنگو ندارد، درصورتیکه حضور سخنگو در دولت میتواند به بسیاری از فضاهای رسانهای که توسط غرب و افراد مغرض ساخته میشود، پاسخ دهد؛ لذا دولت و تمام وزارتخانهها باید سخنگو داشته باشند و این سخنگوها باید روزانه برابر رسانهها قرار بگیرند و به مردم پاسخ دهند و با مردم سخن بگویند.
کارشناس مسائل سیاسی در پایان تصریح کرد: به اعتقاد من سخن گفتن دولت با هدف تبیین شرایط موجود حتی بهصورت موردی بسیار اهمیت دارد و اینکه اگر مردم از شرایط موجود مطلع شوند و دولت در این باره با مردم سخن بگوید، مردم دولت را بیشتر همراهی خواهند کرد و آستانه تحمل آنها برای گذار از این وضعیت بالا میرود.
انتهای پیام/4079/4123/پ
انتهای پیام/