دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
13 ارديبهشت 1398 - 15:24
سرپرست دانشگاه آزاد شاهین‌شهر:

رویکرد مسئله‌یابی استادان در بالندگی دانشگاه آزاد اسلامی مؤثر است

سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی واحد شاهین‌شهر گفت: رویکرد مسئله‌یابی اعضای هیئت علمی در توسعه فعالیت‌ها و بالندگی دانشگاه آزاد مؤثر است.
کد خبر : 378371
photo_2019-05-03_07-48-46.jpg

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از شاهین‌شهر، مسعود نصری روز گذشته در مراسم گرامیداشت روز استاد در جمع اعضای هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد شاهین‌شهر، ارائه راهکاری علمی، پژوهشی و کاربردی برای تحقق رونق تولید را مهم دانست و خاطرنشان کرد:  استادان و صاحب‌نظران باید با ارائه شیوه‌های علمی و اصولی در تحقق شعار سال 98 و منویات مقام معظم رهبری نقش بسزائی را ایفا کنند.


وی افزود: استادان به‌عنوان افرادی فکور و پژوهشگر نقش مهمی را در تربیت و هدایت نسل جوان جامعه ایفا می‌کنند و محبوبیت استادان نیز نقش قاطع و سرنوشت‌سازی در تأثیرگذاری آنان بر رفتارهای دانشجویان دارد. همچنین رویکرد مسئله‌یابی اعضای هیئت علمی در توسعه فعالیت‌ها و بالندگی دانشگاه آزاد مؤثر است.


سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی واحد شاهین‌شهر در ادامه افزود: واحد شاهین‌شهر با دارا بودن رشته‌های تخصصی متنوع و با تأمین و ایجاد بخش اعظمی از زیرساخت‌های پژوهشی، آموزشی و فناوری شرایط مناسبی را برای رسیدن به اهداف متعالی دانشگاه فراهم کرده است.


نصری با بیان اهمیت افزایش هم‌افزایی و برگزاری منظم نشست‌های تخصصی گروه‌های آموزشی تصریح کرد: طبق برنامه‌ریزی‌های انجام شده در 6 ماه نخست امسال در راستای توسعه پژوهش و فناوری و در 6 ماه دوم در راستای اثربخشی فعالیت‌های پژوهشی اقدام خواهد شد.


وی بیان کرد: مدیران و استادان گروه‌های آموزشی برای ارتقای کیفیت آموزشی در راستای کاربردی‌کردن آموزش به دانشجویان برنامه‌ریزی کنند و موجب تحکیم ارتباط صنایع مرتبط با دانشگاه شوند.


نصری تأمین زیرساخت‌ و تجهیزات مورد نیاز پژوهشی و آموزشی را از برنامه‌های واحد شاهین‌شهر برای جذب بودجه پژوهشی برشمرد و اذعان کرد: گروه‌های آموزشی تجهیزات مورد نیاز به منظور توسعه فناوری‌ها را اعلام کنند تا پس از بررسی با استفاده از ظرفیت سایر واحدهای دانشگاهی تأمین شود.


سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی واحد شاهین‌شهر افزود: اعضای هیئت علمی با تلاش مضاعف درباره تدوین پروپزال‌های پژوهشی برای ارائه به دستگاه‌های اجرایی، تعریف کارگاه‌های پژوهشی و انعقاد تفاهم‌نامه با شرکت‌های دانش بنیان در رشته تخصصی اقدام کنند.


نصری به تعریف 43 خدمت برای فعالیت‌های پژوهشی اشاره و خاطرنشان کرد: برای عملیاتی‌کردن خدمات تعریف‌شده برای اخذ مجوز از دستگاه‌های اجرایی و اداره استاندارد اقدام شده است.


این چهره دانشگاهی با بیان لزوم بهره‌وری از فضاهای آموزشی تصریح کرد: استفاده از تمام ظرفیت‌های موجود در دانشگاه به‌صورت سخت‌افزاری و نرم‌افزاری می‌تواند در توسعه فعالیت‌های آموزشی و پژوهش دانشگاه اثرگذار باشد.


انتهای پیام/4103/


انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب