ارزیابی تمام مدارس سمای کشور تا پیش از ماه مبارک رمضان
به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از کرمانشاه، جلسه هماندیشی ارزیابی سند تحول بنیادین مدارس سازمان سما که با حضور علی سجادی مدیرکل حراست سازمان سما، حسن عظیمی رئیس اداره امور آموزش و برنامهریزی درسی سازمان سما، سیروس احمدی معاون دانشگاه و رئیس مرکز آموزشی و فرهنگی سمای کرمانشاه، سید فرهاد حسینی رئیس آموزشکده سما و مدیران سمای استان کرمانشاه در دو نوبت صبح و عصر برگزار شد.
مدیرکل حراست سازمان سمای کشور در این نشست، هدف از دیدار خود با مدیران سمای استان کرمانشاه را بررسی عملکرد آموزشی و مشاهده نتایج برگزاری دوره آموزشی پیشین برای این مدیران عنوان کرد و گفت: با توجه به تأکیدهای مکرر مقام معظم رهبری نسبت به سند تحول بنیادین آموزش و پرورش و توجهی که همواره به مدارس کشور داشتند؛ لذا اجرای کامل این سند در مدارس سما نیز اهمیت بالایی پیدا کرده است.
علی سجادی اعلام کرد: در این راستا تا پیش از شروع ماه مبارک رمضان از تمام مدارس سمای استانهای مختلف کشور ارزیابی خواهیم داشت تا در بحث وضعیت اجرای این سند، اثر عملی آموزشها روی مدیران و نیز چالشها و فرصتهایی را که مدیران مدارس سما در حوزههای مختلف آموزشی، پژوهشی، فرهنگی و ... با آن روبهرو هستند، مورد بررسی قرار دهیم.
وی تأکید کرد: در نشستهایی که با مدیران مدارس سمای کشور داریم، به نوعی انتقال تجربه نیز بین مدیران این مدارس نیز انجام میگیرد.
سجادی یادآور شد: پس از پایان ماه مبارک رمضان مرحله دوم ارزیابیهای خود را آغاز خواهیم کرد.
مدیرکل حراست سازمان سمای کشور هدف از اجرای این ارزیابیها را رصد و ارتقای بیش از پیش مدارس سمای کشور عنوان کرد.
رئیس مرکز آموزشی و فرهنگی سمای کرمانشاه نیز این مرکز را بزرگترین، مجهزترین و پرافتخارترین مرکز مهارتآموزی غرب کشور خواند و گفت: با توجه به خلاقیتها، نوآوری و همافزایی موجود در این مرکز، خوشنامی خوبی را برای دانشگاه آزاد اسلامی استان به ارمغان آوردهایم.
سیروس احمدی با یادآوری وجود پنج آموزشکده در شهرستانهای کرمانشاه، سنقر، اسلامآباد غرب، دالاهو و سرپلذهاب گفت: جمعاً در این تعداد آموزشکده حدود 3 هزار دانشجوی در حال آموزش داریم.
رئیس مرکز آموزشی سمای کرمانشاه همچنین به فعالیت 19 مرکز پیشدبستانی و دبستان سما در سطح استان اشاره و بیان کرد: در دو سال گذشته تعداد دانشآموزان مدارس سمای استان از هزار و 400 به هزار و 706 دانشآموز افزایش یافته که حاکی از رشد 18 درصدی است.
وی رویکرد مدارس سمای استان را برنامهمحور بر مبنای تعلیم و تعالی دانشآموزان دانست و تأکید کرد: با وجود این رشد مطلوب هنوز سهم کمی از تعداد دانشآموزان استان داریم که طبق برنامهریزیها باید تا سال 1400 به رقم قابلتوجهی افزایش یابد.
احمدی با بیان اینکه اکنون استقبال خوبی از مدارس سما در کرمانشاه میشود، اعلام کرد: متأسفانه کمبود فضای فیزیکی مهمترین مانع پیش رو برای افزایش تعداد دانشآموزان مدارس سما در استان است.
رئیس مرکز آموزشی سمای کرمانشاه اظهار کرد: اخیراً رایزنیهایی با دانشگاه آزاد اسلامی استان داشتهایم تا از فضاهای موجود دانشگاه برای توسعه مدارس استفاده کنیم.
انتهای پیام/4103/پ
انتهای پیام/