دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
عضو کمیسیون برنامه و بودجه:

بازار قابل‌ اعتماد برای جذب نقدینگی سرگردان نداریم

عضو کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات مجلس می‌گوید: بازارهای کنونی قابل‌اعتماد و مورد توجه مردم و صاحبان سرمایه نیستند.
کد خبر : 377418
36.jpg

به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری آنا از خانه ملت، عبدالرضا مصری عضو کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات مجلس، در خصوص راه‌کارهای عملی و واقعی برای هدایت نقدینگی سرگردان به سمت تولید، گفت: هدایت نقدینگی به دو روش مستقیم و غیرمستقیم انجام می‌شود؛ در هدایت مستقیم نیازمند دو ابزار جدی هستیم.


عضو کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات مجلس در تشریح دو ابزار هدایت مستقیم نقدینگی، بیان داشت: در وهله اول باید به مردم اطلاع‌رسانی شود در کدام بخش تولید سرمایه‌گذاری کنند و سپس اعتماد آن‌ها را برای سرمایه‌گذاری جلب کنند، مردم باید اعتماد کنند سرمایه آن‌ها دست‌خوش حوادثی که در کشور ما مرسوم هست قرار نگیرد.


نماینده مردم کرمانشاه در مجلس دهم شورای اسلامی با تأکید بر اینکه مردم اعتماد لازم برای سرمایه‌گذاری در بنگاه‌های اقتصادی را ندارند، ادامه داد: در این‌ بین نیازمند واسطه اعتمادساز هستیم که فعلاً این واسطه بانک‌ها هستند، مؤسسات مالی و اعتماد بعد از اختلافات پیش‌آمده اعتبار خود را در بین مردم از دست داده‌اند.


وی اظهار داشت: مردم در بانک‌ها سپرده‌گذاری کرده‌اند و به‌زعم خود در تولید سرمایه‌گذاری می‌کنند چون بانک‌ها به صنعت گران و تولیدکنندگان تسهیلات و وام پرداخت می‌کنند.


مصری در ادامه، با بیان اینکه روش دیگر سرمایه‌گذاری در بورس است، توضیح داد: در زمینه بازار بورس باید دید که آیا این بازار می‌تواند هم پاسخگوی سرمایه‌های سرگردان و نقدینگی بزرگ باشد و هم از عهده نیاز سرمایه‌گذار برمی‌آید یا خیر.


این نماینده مجلس با بیان اینکه بازار بورس از دو جهت نمی‌تواند پاسخگو این حجم سرمایه‌گذاری باشد، گفت: بازار بورس از دو جهت نمی‌تواند پاسخگو باشد، بسیاری از سپرده‌گذاران زندگی خود را از محل سپرده‌گذاری تأمین می‌کنند یعنی مبلغی را در بانک سپرده‌گذاری می‌کنند تا ماهیانه سود دریافت کنند و مخارج زندگی را پرداخت کنند، باید به این نکته اشاره کرد جمعیت کمی با این ایده سپرده‌گذاری نمی‌کنند.


وی بیان داشت: اگر سرمایه از بازار سپرده خارج و به بازار بورس و در کارخانه‌ای سرمایه‌گذاری شود، پاسخگوی نیاز سرمایه‌گذار نیست چراکه کارخانه‌ها بر اساس رساندن سود به صاحب سرمایه تعریف‌ نشده‌اند از سوی دیگر پایان سال سود نه‌چندان قابل‌توجهی را به صاحب سرمایه می‌دهند بنابراین سرمایه‌گذاری در بورس و واحدهای تولیدی مورد توجه مردم عادی نیست.


عضو کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات مجلس اظهار داشت: سرمایه‌گذاری در بورس مناسب کسانی است که پول قابل‌ توجهی دارند یا عموماً دستگاه‌های اداری اجرایی سرمایه‌گذاری در بورس انجام می‌دهند به همین دلیل ما برای سپرده‌های مردم و این نقدینگی سرگردان نیاز به بازار دارای اعتماد هستیم، بازاری که اعتماد مردم را جلب کند اما متأسفانه چنین بازاری تعریف نشده است.
انتهای پیام/4083/پ


انتهای پیام/

ارسال نظر
نظرات بینندگان ۰ نظر
داریوش یزدانی
Iran (Islamic Republic of)
پنجشنبه ۳۱ مرداد ۱۳۹۸ - ۰۸:۳۴
۰
به نام خدا
بهترین راه جذب نقدینگی کشور بازگذاشتن در دانشگاهها وثبت نام از یک میلیون نفرازمتقاضیان ورود به دانشگاه دررشته دلخواهشان است .از نظر کیفیت تحصیل آزمون های ترمی به صورت سراسری ویکسان انجام گیرد.هرکس نمره قبولی را آورد ادامه می دهد وهرکس نیز نمره قبولی رانیاورد برابر مقررات دانشگاه عمل می کند.با این کارآنهایی که سال ها در انتظارورود به دانشگاه بودند آرزویشان برآورده می شود .هم هزاران شغل ایجاد می شود هم ابهت وعظمت یک سری رشته ها ی پرطرفدار ازبین می رود .مهمتر از همه سالانه 3 الی 5 میلیارد دلار جذب می شود .
گوشتیران
قالیشویی ادیب