دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
ابوترابی‌فرد:

کار رسانه ملی برای انتخاب چهره مردمی ارزشمند بود

امام جمعه موقت تهران گفت: کار رسانه ملی و حمایت سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران برای انتخاب چهره مردمی ارزشمند بود.
کد خبر : 377311
167758_390.jpg

به گزارش گروه فرهنگ و هنر خبرگزاری آنا، آیین تجلیل از برگزارکنندگان انتخاب چهره مردمی سال 1397 با حضور حجت‌الاسلام سید محمدحسن ابوترابی‌فرد امام جمعه موقت تهران، سعید اوحدی رئیس سازمان فرهنگی و هنری شهرداری تهران، مجید زین‌العابدین مدیر شبکه یک، علی ضیا تهیه‌کننده و مجری برنامه تلویزیونی فرمول یک، جمعی از مدیران فرهنگی و عوامل سازنده برنامه فرمول یک در فرهنگسرای اندیشه برگزار شد.


اوحدی: انتخاب چهره مردمی بر حضور مردم برای کمک به سیل‌زدگان تأثیرگذار بود


سعید اوحدی رئیس سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران نخستین سخنران این مراسم بود. وی با تجلیل از برگزارکنندگان طرح انتخاب چهره مردمی سال گفت: اگر امروز مقام معظم رهبری گام دوم انقلاب را ویژه جوانان قرار دادند، آقای زین‌العابدین و علی ضیا و همه دست‌اندرکاران این طرح می‌توانند به خود ببالند که در راستای الگوسازی برای این نسل و برای تحقق گام دوم انقلاب قدم برداشته‌اند.


وی در ادامه از تأثیر این برنامه بر مردم برای شتافتن به کمک سیل‌زدگان گفت و افزود: ما نیز در ادامه این گام بلند شما، قرارگاه فرهنگی کمک به سیل‌زدگان را با کمک ۱۲ نهاد دیگر تشکیل دادیم و امیدواریم با حمایت مردم بتوانیم بخشی از آلام مردم را تسکین دهیم. 


رئیس سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران گفت: از مهم‌ترین اقدامات این قرارگاه می‌توانم به برگزاری بزرگ‌ترین همایش خیرین سراسر کشور با همکاری خیرین مدرسه‌ساز در مرکز همایش‌های صدا و سیما در روز نهم اردیبهشت اشاره کنم. همچنین از 20 تا 30 اردیبهشت بزرگ‌ترین حراج سال برای حمایت از سیل‌زدگان در پردیس ملت برگزار می‌شود.


زین‌العابدین: انتخاب چهره مردمی مظهر برجسته‌سازی توانمندی‌های مردم بود


مجید زین‌العابدین رئیس شبکه یک دیگر سخنران این مراسم بود. وی درباره طرح انتخاب چهره مردمی گفت: معرفی چهره‌های مردمی در تلویزیون فارغ از ملی بودن این اتفاق، انگیزه و شادابی در جامعه ایجاد کرد. همه نخبگان علمی، فرهنگی و اجتماعی یک هم‌افزایی و یک جریان فرهنگی را به منصه ظهور رساندند. این اتفاق و رویداد مظهر برجسته‌سازی توانمندی‌های مردم ایران اسلامی بود.


وی افزود: حرکت معرفی چهره‌های مردمی یک حرکت «آتش به اختیار» بود. دوستان ما در «فرمول یک» بدانند اجرای طرح معرفی چهره‌های مردمی ادامه پیدا می‌کند و مهم‌ترین دلیل ما برای ادامه این اتفاق مشارکت بیش از 7 میلیون شهروند ایرانی در نظرسنجی و انتخاب چهره‌های مردمی است و حتما این طرح در تلویزیون ادامه پیدا می‌کند.


زین‌العابدین در پایان با تقدیر از رئیس سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران گفت: انتشار تصاویر چهره‌های مردمی روز بیلبوردهای شهر تهران اقدامی بود که به همت سازمان فرهنگی هنری رقم خورد و در بهتر دیده شدن این چهره‌ها تاثیر بسزایی گذاشت.


ابوترابی‌فرد: ظرفیت‌های انسانی و اجتماعی استعداد چهره شدن داشتند


حجت‌الاسلام سید محمدحسن ابوترابی‌فرد امام جمعه موقت تهران نیز در این آیین سخنرانی کرد. وی درباره الگوسازی و چهره‌سازی در ایران اسلامی گفت: همیشه چهره‌هایی دارای جاذبه و مقبولیت هستند که بعضاً یا از مقبولیت هنری و یا ورزشی برخوردارند و امروز در این آیین گردهم آمده‌ایم تا بگوییم با ظرفیت‌های انسانی و اجتماعی هم می‌توان مقبولیت پیدا کرد و چهره شد. 


وی افزود: مصداق بارز این خلق و خو را از ایثارگران و آزادگان سراغ داریم که از مقبولیت زیادی حتی در میان مأموران عراقی برخوردار بودند. این چهره‌ها که تلویزیون در شبکه یک معرفی کرد ناشناخته‌اند که در معرض دید مخاطبین قرار گرفتند. به واقع کار رسانه ملی و حمایت سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران ارزشمند بود. 7 میلیون از مردم ایران در این جریان فرهنگی و اجتماعی با شکوه مشارکت کردند و چهره برتر نزدیک به یک میلیون رأی آورد. جالب است که استاندار کرمانشاه درباره نرگس کلباسی چهره برتر مردمی تلویزیون می‌گفت در بدترین جو و شرایط منطقه‌ای در میان زلزله‌زدگان حضور دارد.


ابوترابی‌فرد تأکید کرد: چهره‌هایی به عنوان برترین‌های مردمی در رسانه ملی معرفی شدند که ملاک برتری از لحاظ شاخصه‌ها و ملاک‌های قرآنی بودند. چهره‌هایی انتخاب شدند که رسالت خودشان را با گذشت از لذت‌های دنیایی خودشان، خدمت به جامعه و انسان‌ها می‌دانند. بسیار خرسندم که رسانه ملی به جامعه راه و رسم بهره‌برداری از الگو را به خوبی نشان داد.


امام جمعه موقت تهران اضافه کرد: انسان‌های شریف و گران‌سنگ و گرانمایه‌ای را رسانه ملی به جامعه معرفی کرد. آن‌ها خودسازی را آموختند که خودشان نمونه حقیقی این راه و رسمند. این انسان‌ها در حقیقت جامعه پردازند؛ خلق تمدن اسلامی که قرآن می‌فرماید جامعه بشریت به قیام بپردازد این‌ها آرمان‌های بلندی هستند که قطعاً آینده جامعه بشریت را می‌سازد. امیدوارم در شناخت چهره‌هایی که این راه را هموار می‌کنند رسانه ملی و دستگاه‌های مختلف به میدان بیایند و با این قدم‌ها به یاری تکامل انسانی جامعه بیایند.


تقدیر از تیم برنامه‌ساز «فرمول یک»


در ادامه این آیین با حضور مجید زین‌العابدین، سعید اوحدی، حجت‌الاسلام ابوترابی‌فرد و سید فضل‌الله شریعت پناهی از عوامل ساخت برنامه «فرمول یک» از جمله حسین توکلی، رضا مهاجر، مرتضی حیدری، امین محمدی، علی پیروز، مهدی معصومی، محمد آقایی‌فرد، مریم ناظران، پرتو جغتایی، صدرالدین محقق، مهدی مجیدی‌خواه، نیلوفر آزاد، حمیدرضا اسکندری، مصطفی بیدختی، آرمین عباسی، آیدین زواره‌ای، علیرضا حق‌شناس، پوریا ملبوبی، سعید سراجی، شیما ضیا، مریم عرفانیان، محمدرضا پیرزاده، پوریا کلانتری، مونا ملکی، کمند کریمخانی، مهدی هاشمی، حامد کریم‌نیا، هومن نقره‌چی، مقداد حاجی‌زاده، آرمان روحی، سپیده بیک‌زاده، بی‌نظیر نخعی، اعظم داودی، رضا طالبی، مسلم رسولی، امیرعلی پورصبری، عماد نصرآبادی، فریبا عبدالهی، آرزو شیبانی، مهدی مرادپور، محمدرضا موحدی و سید علی ضیا تقدیر به عمل آمد.


ضیا: «فرمول یک» نباید با برنامه‌های سلبریتی‌محور مقایسه شود


علی ضیا در بخش پایانی این مراسم به عنوان آخرین نفر در سخنان کوتاهی گفت: روزی که ایده انتخاب چهره مردمی به ذهنم رسید، نزد آقای زین‌العابدین مدیر شبکه یک رفتم و پس از ویرایش این طرح، در جلسه با اعضای برنامه کار کلید خورد. آن زمان تصمیم گرفتیم آنتن تلویزیون را خرج فلان سلبریتی که هرگز پایش را به تلویزیون نگذاشته نکنیم بلکه آنتن را خرج کسانی کردیم که لیاقتش را دارند.


وی افزود: بنابراین این برنامه نباید با برنامه‌های سلبریتی‌محور مقایسه شود و اگر بنا به مقایسه‌ای هست، باید با جشنواره‌های بزرگ باشد. به هر حال در «فرمول یک» بیش از ۷ میلیون نفر به کسانی که حاضر نبودند حتی برای خودشان تبلیغ کنند رأی دادند. افرادی که برای خود من الگو بودند؛ چرا که وقتی ما به شهرت می‌رسیم دنبال این جشنواره و آن جشنواره و رأی جمع کردن و... هستیم، اما از این چهره‌ها یاد گرفتم اول از خودمان بگذریم.


مجری «فرمول یک» ادامه داد: من سعید اوحدی را در روزهای سخت فاجعه منا شناختم. باید از او و مجموعه سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران برای کمک‌هایی که به این برنامه کردند تقدیر کنم. حضور او و کمک‌های مجموعه سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران دلسردی را از ما گرفت. از خدا می‌خواهیم کمک کند تا با همه توان برای انتخاب چهره سال ۹۸ تلاش کنیم. 


اجرای زنده حجت اشرف‌زاده خواننده تیتراژ برنامه «فرمول یک» پایان بخش این برنامه بود.


انتهای پیام/4072/


انتهای پیام/

ارسال نظر
گوشتیران
قالیشویی ادیب